Komigeeennn låt det vara sant nu då va!

Blev bara lite dimma

Domedagsprofeten Harold Camping förutspådde att en världsutplånande jordbävning skulle slå till klockan 18 i Nya Zeeland och sedan svepa över resten av jorden.

Det blev bara lite dimma.

1994 tog Sverige både OS-guld i ishockey och VM-brons i fotboll – men någon apokalyps blev det inte, trots att bibelkännaren Harold Camping hade förustpått det. Han tillstod i efterhand att han ”kanske hade räknat fel”.

Allt precis som vanligt

Men Harold Camping gav inte upp. I stället kom han på att domedagen skulle inträffa 7 000 år efter att Noak seglade iväg med sin ark.

Enligt Camping är det i dag.

Klockan 18 skulle den slå till med full kraft – jordbävningen som skulle utplåna hela världen.

Men när kvällningen kom till Nya Zeeland var allt precis som vanligt. Möjligtvis var det lite dimmigt i huvudstaden Wellington, men folk kunde ändå äta nationalrätten hangi i lugn och ro.

Dirr från aftonbladet, hahahahahahahahahahahahahha skrattretande, det måste ju vara så då va att nya zeeland e ett dygn före så därför tror vi att det ska hända idag? anske men HOPPAS att detta e rätt så vi inte dör idag! fast efter vi dött så kommer vi la inte märka nåt, jag kan inte dö nu, har lite saker som inte riktigt jag är klar med här i livet.... :P

Puss/Julia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0