Det e helt galet va ni e söta!



bampampa.....




asså jag tror fan inte ni ska mucka med dom..




dom e så bra va...


/irma

Skypen dårå




Nutte!

nihih
nu e jag busig, detta vet hon inte riktigt om! :D

Puss/Julia

TAgg till långhelg!

Åh, idag så himla onödigt va?! jag kunde tatt sovmorgon, ska göra det nästa tisdag! är så pissed off på den himla tekniken och våran lärare! fy fannnnn! hatar han, alla hatar han, tänk dem har trä slöjd?! och i nian ska vi ha han en och en halv timma :O usshhh otaagggg!

Men e man taggad tills onsdag eftermidda eller? då e vi ju lediga tills måndag! ååååhh tagg! sen e det skara med klasen och sen e det loov, alla blogar o detta, jag vet hhahaahh! :D

Puss/Juloa

Gos dag!





gissa vad som hände? :O ;) :D hehehe!

/irma

(och nej våra hår e inte flåttiga)

forgot one goddi


lång jogging tur med en låång vänn



mahaha, ah jag tror en lååångg jogging tur med min lååånga vänn julia löser alla mina problem.
Vad kan vara bättre lixom?

ah vad ska man säga..

jo att hon kan vara jobbig


hon bah kom och så hade hon den big maffia hjälmen på hövvet och bah fotta.... och sen bah den kan du lägga upp på bloggen så ah det gör jag då. och sen bah stack hon igen..

/irma

Nytt som jag inte visat på bloggen.


Blus- Saint Trpoez, freeport

Romper/Juimpsuit- H&M


Från H&M och Lindex

Och det e ju morsdag idag så jag gjorde en tårta till min mamma! Så duktig man e, den va mummsig!


Next up: Biologi och Lite Grey's Anatomy, tycker de passar lite ;)

Puss/Julia

så jävla bra e du va







Modelen julia då, tildas super duper kamera, och såklart irma superduper fotografen!

lady och lufsen! (2)

Nu har vi kollat på lady och lufsen 2! I malvas myysiga källare! Myyse pyys! /irma

life





Heeii bloggen!

Det var ett tag sedan? Har inte orkar blogga förstår ni ;)

IDAG ÄR DET PLUGG DAG OCH JAG HAR ÅNGEST ÅÅÅÅHHHH, MEN FÖRST BLIR DET FRULLE OCH ATT STEKA I DEN YNKA SOL SOM FINNS :D

Men jag kommer nog antagligen blogga senare, och då kan jag visa vad jag köpte igår när jag var på stan, en bikini :)

JAG HATAR FACEBOOK OCH PROFILBIDLER

Ha en gördig dag!
Puss/Julia

asså mååste bara läsa allt gubbs

nu sitter jag i badrummet och har lagt på ett lager på mina starckas trasig naglar. ska lägga på två till som bygger upp dom på nått sått. och sen kanske mål dom, får se tror inte det men ah.
på morgonen hade vi iaf match och det gick bra tycker jag vi e så gryyma va! gi gjorde iaf ett mål :) och sen när jag kom hem så stretchade jag och lite styrke träning oxå och så såklat yooggaa! :D så sjukt sjöönt e det!

men nu glömde jag av vad det var jag skulle skriva men nu komm ajg på det igen. och det var att efter träningen iimon ska jag springa slingan två vara minst! för jag e såååå beeeesviken på mig själv!
och så nu e jag jätte hungrig och vill ha mat. en salad eller typ såppa. man blir mätt längre av det. bra för ett matvark som migg.
men nu sitter julia här bervid mig hon komm nyss. och eeee ah. nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. men torr jag ska ta bort det sista stycket för det vaaaar baaah så onödigt. men det får vara kvar om nu någon har läst hit... inte för jag skulle tro det så nu kan jag skriva vääärrrst hemlisen och ni som inte årkade läsa hit, kommmer sååå ångra err! :D hehe men tuvärr har jag bah en hemlis och den e min.eller jag har massa om man tränker efet. haha oj muskien skräms. och jag får ont i nacken av att sitta här.

så ha det görran då va.

(fatta va fina mina naglar blev (om man gämfär med minnan då) och min dator blir oljig av oljan som jag har på naglarna när jag skriver... jobbiiit

och en fiiin  bild oxå va?


/irrrmaaa

aw så söta

/irma

Chrillan





eller så kollar ni på denna så seer ni hur snygga han e!


/irma

AAmazzzing!







vill ha hennes hår!


/irma

nu sabba jag det asså... :(


svar


japp det e jag :)


men du är ju blind...


Svårt val?


Jag har ett litet svårt vaal..? Vi ska lämna in en uppgift om ca 25 min och om man e klar så får man gå, och jag känner mig klar och e nöjd men känner endå inte för att gå? haha :)ska nog skriva ut snart.... jag avbryter här för jag känner att ni redan börjat anteckna?

Bjöd på den über snygga bilden!

Puss/ Julia

Kanske lite så ja!


;)

Ledtråd...


:D

hageg :) :(

Like i love you


Good evening!

Haj på er!

Jag har ju inte bloggat på något tag, minns inte när jag blogga och jag minns att jag sa att ni skulle få en dagens i söndags och hur min mobil dampa, men outfiten e ju inte viktig, men kan lägga upp damp bilden nån gång när jag kommer ihåg!

Denna kväll har ägnats åt lite plugg och TV, imon e det torsdag och jag e typ "taggad" till den? :S hehe!


jätte feiijn! klass foton i bakrunden, det e oxå feeeijnt!

Puss gonatt/ Julia, ska dock inte sova, men endå! :)

godmorgon

godmorgon

Fuck my life på riktigt!


(Om ni inte pallar läsa så e det förstående, asså jag förstår, skulle jag alldrig palla häller.)
men asså jag skojjar inte! FML! för det första så mår jag illa för jag e så himla fet och köper en heeeel stor marabo choklad och sitter hemma och ääter den själv och intee ffaaaannanananaana pluggar jag som jag bode för jag har föör mkt denna veckan och blää... och sen är det massa som jag bah är så himla jobbit typ små grejer som gör allt jobbit och sen ska man anstränga sig och hålla inne alllt och ingen fattar och jag bah ööhhh asså haha jag mår så jäävla dåligt nu, jag bär på en jävla stor sten som inte går att lämna någon stans för då ser någon den så jag måste fortsätta bära den och om jag ber någon hålla den så miss tolkar dom det och lägger på ett jävla berg!!!!
But I try to smile, and mostly i do smile, but the fucking rock gets to havey and I can't hold it up any longer.
ööhh jag pallar inte mer!
så jag bara skrattar hela tiden och så klarar jag inte att göra nått..
ha ha klago mål,  är fan det ända jag kan prestera i. kan fan inte äns stava och så tror jAg att jag kan blogga och att någon ska läsa? ha? vem tror jag att jag e. haha det e som jag pratar med mig själv, fast det gör jag inte utan jag skriver på den här jävla bloggen och öhh.
JAg som har ansträngt mig så mkt dom här sista veckorna och nu ska jag sabba det? ah? ne! jo. haahahaha jag e ju patetisk om det äns heter så..
nu vill jag sova men det går inte så jag vill bara försvinna...
så godnatt.
ha, fast jag ska inte sova för det går inte. ptss..haha har fortfarande på mej benskydden...great it can't get better.

Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min!

Nu pluggar jag, men jag vill typ göra nånting annat, inte så konstigt va? ÅH, är så avundsjuk på Kenza, hon har ju typ rest 4 gånger sen 2010/211 typ nyår sen dess lixom, det e ju svin kallt nu! Det blåsre ju för fan, följde irma hem precis med min dunjacka, det va skööönt haha! Ah, det va väl det jag hade att säga ;)

Bloggar sen om jag har något att säga!
Puss/ Julia

Plugg is tha shhit


Bilder...

... från the weekend

hehe tror inte den ville ha en puss...


åh här har vi en riktig kram björn.. dom e så gosiga va


Visst e Warum vackrast?(den första längst bort)


Muchoo goodo es we


And we es muchoo good too!





hehe ganska kul va? Maja får plats under Warum :P


/irrrrmmmmaaa

(klaga om ni vill ha mer, hehe fast varför skulle ni vilja det jag lägger ju bah upp bilder)

bajs va jag e dålig på att plugga...



heheh snyggish naglar va? blåa och knööliga för det e linn under, skiit snyggt tycker iaf jag
/irma

vad jag(irma) måååste göra idag

1. Plugga
2. Träääna

3. mååla naglarna med julias fina naglack.

°



hatar månda moronar


faaast idag då

home now babes



tekniska grejer som inte fungerar...

Drar en sväng till IKEA och kungsmässsan kanske, beror på vilken sida mamma vaknat på hehe!

Aså min Iphone (måste skriva vilken det e för att klaga och tipsa om att Iphone 3 är typ den sämsta telefonen ever) Helt sjukt, den laggar hela tiden, typ alla appar blev typ skuggpr,. Fotade skärman och lägger upp sen och då kommer även en dagens outift, tänkte köra på shorts och stövlar, kan bli gulligt eller fult. Men jag måste fan byta telefon och bateriet tar ju slut på en dag och jag kan inte ens laadda den till 100% och jag måste ladda den varje natt så antagligen e den sönder laddad :O

Sämsta ever!
Puss/Julia

HAHA

VI LEVER :D snacka om att den j*veln som räkna ut det här att jorden skulle gå under igår/idag eller när det va att han kommer ju vara hatad typ tycker man! HAHAHAHAHHSHSSHHSHHAHAHAH
:D :D :D :D :D

Puss/Julia

Nu soe!

Ja, gårdagen! Jag skulle ju till liseberg med irma först men sen så kunde inte hon. Så då så skulle jag möta upp sofia och hennes kompisar en stund kanske och så fick jag dit shadi och rebecca MEN min mobil dog så jag fick aldrig tag i någo av dem, jag vet att dem va där, men fan inte riktigt vart typ, det var så sjuuukt mycket folk så jag stog dör själv i typ 4 timmar? haha måste sätt ganska stört ut, jag var nog den enda som var själv... svin hungrig var jag oxå, kunde inte lämna min plats för då hade den försvunnit på en minut typ.. men jag sprang in på en godis affär som va där jag stog och köpte e sandwich (den matigaste glassen tyckte jag) och en godis dtång typ eller va det nu va! Men aja, i sommar e dte ju fler spelningar på liseberg och då ska jag inte gå by my self hehe... Men jag hade ju ingen telefon men jag var ju tvungen och få tag i shadi och säga att jag va på väg hem så som tur va hittade jag Ida och hennes kompisar (ida som har bloggat lite här på bloggen om ni mins?) så hennes telefon fick jag låna och allt löste sig :) Men sen på kvällen när shadi hade kommit hem så gick jag till henne och spontant slagga där, sånt som e sjukt bra endå! man kan ju bara somna lixom! ;) Så nu väntar jag på henne, ska nog kolla runt lite på Victoria's Secret, deras trosor, haha dem e så fiina! den förra besällnigen blev ju aldrig av... men det blir nog en snart! :D GGAAHH, hoppas aftonbladet nu har sant.....
Puss/Julia

Sju sorger- Veronica Maggio

Snälla bli min- Veronica Maggio

Välkommen in-Veronica Maggio

Alla mina låtar-Veronica Maggio


Haha tror ni fattat nu va?

Komigeeennn låt det vara sant nu då va!

Blev bara lite dimma

Domedagsprofeten Harold Camping förutspådde att en världsutplånande jordbävning skulle slå till klockan 18 i Nya Zeeland och sedan svepa över resten av jorden.

Det blev bara lite dimma.

1994 tog Sverige både OS-guld i ishockey och VM-brons i fotboll – men någon apokalyps blev det inte, trots att bibelkännaren Harold Camping hade förustpått det. Han tillstod i efterhand att han ”kanske hade räknat fel”.

Allt precis som vanligt

Men Harold Camping gav inte upp. I stället kom han på att domedagen skulle inträffa 7 000 år efter att Noak seglade iväg med sin ark.

Enligt Camping är det i dag.

Klockan 18 skulle den slå till med full kraft – jordbävningen som skulle utplåna hela världen.

Men när kvällningen kom till Nya Zeeland var allt precis som vanligt. Möjligtvis var det lite dimmigt i huvudstaden Wellington, men folk kunde ändå äta nationalrätten hangi i lugn och ro.

Dirr från aftonbladet, hahahahahahahahahahahahahha skrattretande, det måste ju vara så då va att nya zeeland e ett dygn före så därför tror vi att det ska hända idag? anske men HOPPAS att detta e rätt så vi inte dör idag! fast efter vi dött så kommer vi la inte märka nåt, jag kan inte dö nu, har lite saker som inte riktigt jag är klar med här i livet.... :P

Puss/Julia


fy fan vad bra hon eee!

knarkarknarknarkarknarkar DROG!

ska kunna alla texter nu snart!

Ni som inte va där.... no words lixom!
Berättar mer imon! Om vi nu inte dör, eller jag har ju till kockan 18:00 ;)

Puss/Julia

Du är Underbar



/irma

mina nagar just nu


är kär i dom/irma

dagens, fast bara halva dan typ






jätte snygga shorts:weekday, sofiaass
tröja:lindex,juliaass
tjocktröja:miiin vet inte fick den i julklapp i 4an tror jag

och såå flätor idag.. heheh ser ut som en typ liten skol flicka :D
/irma

Busigt!

Haha, på spårvagnen hem så såg jag en kille som hade samma convis som mig, men nu sa irma att vi hade ju sett honom innan och diskuterat detta för e ju blind! ;) Men ah, en kille lixom, han hade en sån militär jacka som alla tjejer har!  Haha UDDA!
Fast han hade sina blå snören på, inte lika fint som med vita snören tycker jag!
Nu sitter jag här i Lovisas Kök/Matsal, ah det e lite knas ser ni! Irma springer runt i huset och fotar antar jag eller nåt, lovisa skriver om tobak och jag, jag bloggar jag! :P Sicket häng vi ee!! Imon e ju Veronica Maggio på Liseberg! Hennes nya "platta" e ju bara för sjukt bra! Ska dit med Irma om inga planer har ändrats, kommer då även inviga liseberg i år för mig då, fast, palla åka nåt? ska nog åka atmosphere i alla fall, har ju inte ens åkt kanonen och uppsvinget... hehe fegis over heere!
Nu ska jag föreslå för mina vänner att vi går till gamla skolan och leker och hoppa kråka! :D hihi
Puss/ Julia

Blake Lively

Hon e ju snygg! Från Gossip Girl e hon mest känd I guess





Puss/ Julia

I Like It


Hemma outfiten dårå
Romper/jumpsuit- Primark, Londrees (systers dock)
Puss/Julia

vilket sätt e bäst?


julias kärring dopp?

eller...

mitt doppa huvet kanske?


hahahaha om ni undrar så har ag tråkigt....

/irmaaaa

Tävla ni med!

Jag är med och tävlar om valfritt märkes plagg från http://brandsinfashion.com/! ->KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

Puss Julia

cheeeeeese



Puss/Julia

Så va det regn igen..

Idag så har vi ju varit i skolan! Har ju tema vecka så det är ju rätt chill! Imon så ska vi träna på Sportlife så ska la äta en nyttig frukost då kanske? haha (btw) och där ska vi ju dansa/göra/träna Zumba? kanske det stavas, men nu, vad säger man, "vi ska dansa zumba", "vi ska göra zumba" eller "vi ska träna zumba"? En lite kluuuring! ;)

Idag har jag haft på moi en blömmig tröjja från Solo och jeans från Fornarina och convis och jacka från Zara! Åkte ju in till torget igår och skulle hitta såna byxor på BikBok, men soklart fanns dem ej där! Frölunda torg har såååååhhhäääär lite typ lager? sortiment menar jag! Jag menar, i stan finns det ju mycket med X1000, för H&M på torget, DET FINNS INGEN SÄMRE H&M, med stora feta bokstäver! Asså, dem har ju bara typ tråkiga kläder, men dem har ju massa annat men ah, I don't like it! Nu så ska jag plugga liitehe men jo! Det ska jag så jag inte får panik över det nästa wecka!


shnyggish!
Puss/ Julia

Det kunde blivit fint...

Ägnat åt Irma: Du hade rätt, kunde blitt snyggt som shorts! ;)

haha, sååå kul! Jag hade precis såna byxor som hon på bilden, fast asså dem vart långa, tror oxå hennes vart långa! Jag köpte mina i USA när jag va där förra året, och typ detta året klippte jag av dem till shorts som kunde blit snyggt, som på bilden, men jag skulle göra hål oxå, men det gick la sådär sen så har mamma slängt dem, haha :P

Ska handla mat nu, tjarå!

Puss Julia

Haha, ne inte riktigt!


Ne, bara 6 personer kvar ;) Men bara 19 dagar :O

Puss/Julia

Sköön


Om man sett programet typ länga, börjar man typ "lära känna gänget" haha? Men ah men denna låten så föreställer man sig dem, såå goo! Men har inte sett det på tre veckor typ, det e yp 6 kvar, det blir såå tomt lixom, lite sorgligt... :( haha :D

Har lektion, tema vecka, rökning måste gå jaooo!
Puss/ Julia

Asså dem har ju inget liv

GODNATT
PUSS/JULIA OJ CAPSLOCK

Detaljer


linne: sorry men inge anning, lånade det från min syrra som är och seglar


Byxor: asså sorry alla som frågat men jag kommer inte ihåg, men typ från ee nån affär


/irrrmmmaaa

satsa på miljonär när jag blir 20 typ då



ähh får kräva högre månads lön... för om jag får 1000 i månaden så...


jag satsar stort då va! :D gryymt facktiskt om 3 år! asså miljonär när man e 18! whow respekt

fast om man andvänder hälften av månads lönen, asså 500kr så..


/irma


klockren!



"eller så har du kanske slagit in ölen som centiliter istället för liter, det kan hända den bäste och framförallt den bakfulle."

hahahaaha! :D

"klicka här för att testa dig själv" hhaaha så där reklamit :P

vi jobba då om detta typ i skolan på denna jätte roliga tema veckan som ärr jätte seeeg. om ni vill anteklna eller något..
/irma

öhöö!

nuu har vi väärldens tråkigaste lektionen som slutar 15555!!! :O


tema vecka

ussh vad tråkigt...

Något av det snyggaste!

Mitt rum ska ha inredningssaker från:





Så ska min säng se ut tillslut! :D Så sjuuukt snyggt e det!

+allt detta då! :)
SKEETA SNYYGGT!

Puss Julia

hurt murt!

nu har jag kommit hem från träningen nyss, tränade i hagel, gjorde fan skiit ont! :/ men det var endå kul. man kunde göra snö änglar på plan, Sofia gjorde det! :D hon blev kiind off blööt.

ah och sen kl halv 8 om ni ville veta så ska jag träna igen... trots att jag har tränings verk i hheeeellla fucking kroppen! asså jag skojjar inte... hehe fast jag peppra lite bah :P hehe men nu har jag facktiskt bah ont i bena. ganska jobbit men man ska väll träna bort det så det kör jag på ;)


Såååå snyyggt!

Igår var ju jag och Irma hemma hos Shade för hon hade släkt kalas, det var jätte mysigt och hur go mat som helst!Tack så mycket för den roliga kvälllen lixoom! :D

Och Shadis kusin hade ju bara den för ursnygga outfiten! Så enkelt men det va så jävla snyggt!!! MÅSTE HA!

Jag vet att det inte var exakt dem här brallorna för hon hade en dragkedja fram:

(det ser ut som om att byxorna ovan är i typ bomull men jag tror inte att hennes va det men not sure)
Sen så hade hon ett svart linne eller en svart T-shirt in stoppat, hur basic som helst! Så jag tänkte inte lägga uppp en bild på toppen för alla vet nog hur et svart linne och hur en svart t-shirt ser ut! ;)
Sen, det som är högst upp på byxorna på hennes i alla fall och det var där hennes dragkedja satt och där hade hon även ett bälte, ett sådant här typ läder flätat lixom:

typ en sådan variant (hon hade bara en fläta typ)
Och nu, till typ det snyggaste! Jag vet inte om det var det men det måste nästan vart det förklacken är precis som dem riktiga! Hon hade Jeffrey Campbell i så fall! Det var så sjuuuuuukt snyggt altt ihop på!



Dem skorna äh bara föööör snyyggaa! Hennes hade ett spänne där bak typ runt hälen men det måste vart såna här för klacken va typ samma och ååhh dem e så snygga! VILL HA! fast gå i skolan med sånna? och plus att jag kommer att blii super lång men aja! Ska städa mit rum nu!

Detta inlägget skrev jag igår kväll men sen somnade jag tydligen men nu så kommer det!

Puss/Julia

GOO SAADE!!!!

Go saade! Nu tar vi dom!

Saade vinner!

För han är så gullig :P men topp hattarna går det nog ingen vidare för.... Humm nu vill jag ha efterrätt, mussis Shadi gör alltid fröet så brasa. Pussis / Irma och det förra oxå

No no russha!

Oj oj oj får man ha pedofiler i tv? Ifall man inte får det så tycker jag att russha ska diskas... Och så switzerland kan ju inte bah ta Janson marows eller vad han heters låt.. Hum vad kommer sen?ohh men trevligt hon i rött fick kameltå i klänning... Oj då har man värkligen lyckast... Very good, och nu kommer killarna som gillar sig själva som har naken bilder på sig själva... Ah så kan man oxå göra.

släckt kalas hos shaddan

/irmaaa

Lite så ja.

Har lite sådär halft ont i magen, e kanske hungrig eller inte, aja märker jag väl när jag äter?

Idag ska jag till kyrkan där några kompisar konfirmerar sig! :D men innan hade jag tänkt att åka till stan med mamma, meeeen nä, hon orkade inte...

Nä ska la äta nu, hörs sen!
Puss/Julia

Det regnar köttbullar!

Nu sitter jag och Shadi och myyser i soffan med Shadis kända "gåtte bricka"(det e bah jag som äter av den, Shadi årkar aldrig) :D hehe men det gå solkart tjocka jag (hehe väärsta bra, Shadis ipone rättar allt ;)))/irrree

Hemma!

Det vart ju frilufsdag idag och det var rätt skönta att va ute hela dagen, det började med regn dock men det försvann! Sen så va det staffet och ingen tjej i min klass ville typ men det blev iaf jag sofia och malin. Men det var as kul för man blev typ peppad och bah ah, så en helt OK dag :)

Men nu ska jag träffa friends så hörs senare!

Puss/Julia

blå svart



så här såg jag ut igår. oj, hehe jag har munnen full med vatten :P

/irrmaa


kort fattat..

om ni undrar så bloggar jag mer sen, typ imon.

men jag spelade iaf match idag :D skiit kul! vi är så grymma! eller iaf alla dom andra. Med tanke på att jag bah har varti med på en träning och det var i tisdags och nu idag så var jag med på match. så kan inte så mkt. hehe sorry för mina dåliga passar allihoppa :)

men det var iaf skiiit kul! taack Tessis för du drog med mig

fas jag har typ fått tbx min högt muskel ont grej, jag får det när jag tränar mkt typ. men nu ska mamma ringa till doktorn och bestella tid, elller heter det bestemma tid kanske? ah men nu ska jag nog gå upp och duccha.

ååhh hoppas hoppas värkligen inte jag får tränings verk imon! för då e det frilufs dag och jag vill göra bra på det!

/irma

Nya inköp

En bikini toppp- Bik Bok


dem e såhär olika, haha märkte det typ nu hemma, eller ne visste nog det men tänkte inte, det var denna jag lämna till baka, jag skulle köpt vita trosor oxå, men såg inte dem igår med mamma, todde dem var slut, men så fanns dem där igår, hon som jobba där sa tom att dem var slut.. aja, bara att köpa dem nån gång, på lörda kanske, med mamma ska jag in då kanske, får se!

Och idag så pkte jag in med Malin och så fikade vi nere på Nk's typ nedre plan med typ köks prylar och sådana stuff och där ligger typ ett amerikanskt insperart cafe, AS BALLT e det, man kan köpa as mycket grejjor typ som är amerkanskt (inom matoch sånt) men jag köpte värsta marängen, den goast någsin då va?!

det va polka i, och den var seg och bah MMMM!! Ni måste pröva! Och amlin tog den maffigaste chokladtårt biten ever jag sett och den goaste oxå, den var god till man tog den 4:de biten, då va man mätt och spy färdig men det va för jävla gott!
Sen köpte jag en Linne blus typ, frå Saint Tropez, på fiorucci! Om den affärn va min gaderob?!
Meningen va ju att jag skulle köpa Marc Jacobs fodrlet, men endå tvaka jag på det men flickan/figuren på och det röda var borta, men det skulle komma in typ nya färger och mönster i juli, väntar tills då, det eju ingen brådska! :)

Man ser lte såhär leopard på bilden till höger, och det e för ag har en bandou bh eller va det heter som e i leopard, från london btw! Ska dra nu men ses jaaoo!
PUss/Julia


Fitt For Fight!

Nu går jag och MORSHAN på "diet". Så för er som inte tror på mig att min mamma tycker jag e tjock, vilket jag e, eller inte typ fetto men har onödigt fett på tex magen och höfterna så får ni skita i att inte tro på mig. Och sluta klaga på mig om jag inte e nöjd med min kropp så har jag ALL rätt att "banta" om jag nu skulle vilja det. Inte för att jag skulle klara det för jag e alldeles för "matglad" typ. Men om jag vill det så kan jag det.

men iaf, så nu när julia och pappisen är bortresta så ska vi äta nyttigt typ.
hehe det började jääättee bra med en........ :D (see jag kan fan inte)

men här är det gröna vi köpte då.. som vi ska leva på, hehe


snabb fråga!


denna eller

denna? fast i rött, det var den bilden jag hade på det lila, trodde jag hade på hela men not! Det översta e ju bah för gulligt tycker jag, det blir nog det, mamma sa ja så varfö inte? :)

/Julia

Några måsten i sommar!


MAJ

JUNI

AUGUSTI

Det var inte hela schemat, bara de med bra artister på Liseberg alltså!
Sen var det Danny och Eric saade som jag inte ringat in men dem e såå dåliga live! Sen Ulrik Munther, haha han e söt!
Så värt att köpa inträdes kort i år då, inte guldpass, haft det två år tror jag så not i år! Tog en liten plugg paus! Men Veronica e ju snart men tagga Petter och September och Oscar Linnros!!

Puss/Julia

öhj!



julia är inte så smart som hon säger! för det var jag som komm på det till henne!





ne julllis du är inte a samrt kid! för det e jag som e det! ;) hehe jag kom på det mkt viktigt att alla vet det!

/irma

Jag ljög

Detta blir sista inlägget innan minst fredag,om det inte händer något super specciiiielllt! Men ska bara visa min typ pennmugg som jag fick när jag va ett Hello Kitty freak/fan ah vet inte nån blandning, men ja, den tiden e över, i promise! Men den e lite halv knas för det är en pennmugg, det e jag säker på, minns förpackningen men... det e som ett gosedjur! haha hon håller i en mugg, men nu så använder jag den till...:

Jaoo! Jag lägger mobilen uppochner så laddas den, smart ha? I'm a Gr8 kid! (kanske inte men somtimes) Det passar ju med skalet och allt såg jag nu, haha! Ska åter gå till lite swedish nu lite satsdelar, mucho mucho perfecto assö! Sen.... SOOVA som jag har taggat till rättt länge!

Gonatt/Julia

DETTA KANSKE INTE SYNS?

Yeah!

Jag är en fitfitfitfitfit genaratioonn (tänk med melodin love genaration!)

Shhieeeet! Nu ska jag läsa, kommer inte blogga förrän på freda kanske då va, kanske inte orkar då va, mycket "då va" jag skrev nu då va? höhö

Imon ska det bli varmt sa mamma, får la hoppas på det bästa!? :D

Puss/Julia

Dansuppvisning, √

Har haft dansuppvisning idag, riktigt kul asså! :D ågot jag vill göra om! "på scenen hör jag hemma".... höhö kanske inte men reedigt kul va det! Malva, Shadi och Lovisa va ju där så det var Gr8! Jag såg dock inte Shadis och Lovisa och Malvas dans :/ Malva och Lovisa dansar samma ser ni, jag en med malva och en själv, och shadi själv kan man ju säga, eller hon känner ju sina i sin grupp men aja, har inga bilder, hade ingen mobil eller kamera, inte så good kanske men ah det vart en kuul dag! Lite sorgligt nu då va att det inte e nån mer dans, tagga efter sommarlovet då, ska prova mycket danser då, men Jazzen ska jag i alla fall fortsätta i :thumbup: Ne nu ska jag plugga könsorgan, kul huh? haha


Vi va på möllan, i Mölndal!

/Jullia

My dream is ALL about U

Godnatt, ska slummra in i mister MCdreamy's  place!

Puss/Julia

Sitter i bilen på väg hem nu

Och jag köpte INTE godis!!!!!!!!!!!!!

Sitter i Julias bil till godis affären

Men jag ska inte köpa något, hhehe jag har bah ätit frulle om ni ville veta, och jag e inte äns hungrig/irma

Today


JAg vill göra om mitt rum :D kul va?! I typ båt stil! Asså marin och sånt, måla om min oranga vägg till typ marin blå eller åt det hållet och typ så här fint säng överkast och najjsigga kuddar och lite sånt! haha
Ah ett tråkigt inläggg utan bilder men men

/Julia

Dagens snilleblixtrar! (måste läsas!)

vi var i bamba och lysnade på en kör som sjöng på svenska mest och sen lite japanska och nya zelenskt typ.
och då efter första låten som var på svenska så frågade hon så här snillit;
-är de svenska? :S
-eee julia de sjuger ju på svenska...så vad tror du?

och sen när shadi ringde förut till våran hem telefon och jag svarade då... och då hon bah....
-men kan jag komma nu?
- ah
-men e ni hemma hos dej eller julia?.... oj just det jag ringde till hemtelefonen, hehe :D

shadi e lite mer snabb tänkt än julia så hon kom på det... men inte lilla julia som nog inte har så många järn celler kvar.. tror hon tappa dom när jag var i australien.. för innan så var hon tex inte rädd för småkryp men nu är hon fan livrädd!!

ah sensträck irma...

En till gosse dag?




lagt på mig på röven kanske?! hum... :S




och dagens. som jag inte pallar skriva hehhe :P

/irma

Ett paket snygga grabbar!



han med käkbena e min, och han som gör mkt med amarna är julias, och han som sjunger så mkt e lovisas, och den lille plutten är shadis! :D hehe! så det finns en kvar till er andra! :P



OMG!




:O kolla vad jag hitta! på h&m! de e en sån tröja som jag har från london från primark! :O cheet!



/irma


Ska ha då va!



/irma

A Loser Like Me


Av att se på Glee gör en bah såå glad och inspererad! Om ändå inte vi på Påvelund gick runt och sjöng i korridorerna som om inte det var nåt wierd lixom, haha det skulle j typ aaldrig hända i en verklig skola tieep!? Ah men asså man blir ju bah glaad, har gått runt och sjungt på låtar som glee sjungt hela veckan! Guuud, att får va mä där, dem har ju allt: sången, danseen och skådespeleriet! Skulle ju då gärna inte tacka nej! Kanske lite lite övedrivet nu men eller näh, man blir bah gllllad!
/Julia

vi bestämde oss för att gosa istället





heheheh! :P


/irmmmaah

Sent vidio inlägg, om ni äns kommer ihåg







Va den bra? eller somna ni som Warum? hehe :P

oj, kollade på den nu den e ju heeelt totalt ointresant :O he he



/irrmaa


Nobody know's where they mind wake up, nobody knooow's

Ser på Grey's, fan helt jeefla bra! Ska dansa sen, sååå otagg! Men åker in till stan lite tidigare för jag måste köpe behövamde stuff!

Skolan idag har la vart rätt chill ändå, tre lektioner, sluta ett, kan inte säga att den inte vart chill! Ne nu missar jag allt för mycket av programmet när mina ögon är riktade mot den andra sociala saken, snacka om att TV:N ocg Datorn gör mig feeet och hallonpaj....
/Julia

Unbelievable......?


Asså?... Kan man lyssna på låtar för mycket nu oxÅ? Premieum, here I come!! haha

/Julia

neheh... kul man kan ha när man pluggart klart för nu...



Ganska lika va? fast ashton kussheen är ju bifffis! :P

tror jusitn bibbereerii behöver köpa "mens fitness" tidningen iaf :D hehe

/irmissennis

Grattis älskade!

idag blir min älskade shadi 15 år!

Grattis shadi djon!(hehe älskade på persiska tror jag, elr ens hur det stavas, hehe)

Du fattar inte hur mycket jag älskar dej och saknar dej! vi träffas allt för lite även fast vi typ bor grannar, hehe lite dåligt av oss.

Vet inte om du kommer se detta, du är inte världens bästa på att kolla in här :P men iaf jag ska försöka komma över till dej sen ikväälll. och så snart rinnger jag dej jag slutar om typ 20 min elr nått.

puss ääälllskade 15 åring!



Du är bah för snygg!



Minnn söötnos!


/irma

Måndagens look









Gult linne- Bikidibok hehe, asså bikbok om ni inte fatta.

Ljusa jeans- london

+det vanliga armbandet + ett nytt halsband, elr det e nytt för mig men det e mammas gammla.


men ska plugga nu, men jag och warumis gjorde ett vidio inlägg förut eller han sov, men jag ska försöka lägga upp det.  :P

/irmis




Boy, I think about it every night and day


/Julia

ähhhh!!!

jag hatar den där dumma fråg grejen på fb! :O hur osvarar man? asså om man råkar klicka på något svar men vill inte svara något alls?!!?
/irma

RSS 2.0