dumma dator!

tänkte skrivia en sak men nu förstörde min dator allt!!! dumma dumma dator!
nu har jag inte llust att skriva det! få se om jag skriver det senare! dumma dumma dator!
/irma

ah ah ah ah ah it's spanish time, spanish spanish...

Ah, ni fattar…
Julia

Vill ha blont långt hår nu....


/irma


Nu ska ni få se!


Före

Efter

Ser ni skillnad, det gör jag, haha!

Puss Julia

Godmorgon, alla skolbarn!

Är hemma och sjuk idag igen. Det börjar facktiskt bli ganska segt nu. har varit sjuk sen i onsadags. Men idag (och igår) mår jag bättre. Jag tror jag har influensan. haha vet ni vad pappa sa? För igår blödde jag näsblod först på morgonen i typ 20 min. och sen vid typ 4 så blödde jag typ i en timme eller nått! och det var inte lite det typ forsha blod. (hahaah kände att alla ville veta, haaha eller inte, men om man ska fatta vad pappa mena så måste man ju veta) iallfall så blödde jag ganska många gånnger mer den dagen(väldigt länge och mkt) men vad pappa sa var att förritiden så tömde man ju folk på blod som var sjuka för att göra dom friska, eller typ ta bort det sjuka blodet eller nått. Och jag blev ju friksare igår så det kanske funka?!

Juila skrev att vi skulle fixa vår blogg lite med desinen, fast hon var inte säker, men det ska vi. fast nu ska jag byta text för gillade inte denna. hhih sorry julia om du gillade den.

som ni märkt har ju Julia bloggat ganska mkt tycker jag? Kanske e för jag inte bloggat nått? tycker iallafall hon ska fortsätta.
/irma

Juste!

Juste, ska klippa mig sen! Topparna får det bli men jag har inte klippt mej sän *host* ee ja det vill ni inte veta typ. Mn ni får en "förebild"

Ah så ni får ju ingen efter bild det får ni sen, hmm undra varför höhö
Puss Julia

Om en halvtimma ungefär typ ahhh

aah då ska jag gå till den där hlr och jag vet inte riktigt vad det ligger haha, hoppas jag hittar annars blir det ju lite piinsamt haha men dem sa i ett glas hus brevid hemköp men det finns inget glas hus där?! Hoppas jag möter någon på vägen eller nån jag kan följa efter H-A-H-A guuud jag e inte så bra på att bloggga…… Som ni säkert vet så Har ju Irma vart sjuk asa länge och hon e sjuk idag igen lixom. Vet inte riktigt vad hon e för sjuk, haha japp så e det och nu måste jag enna ta på mig det ja ska ha på mej? Ah det lät konstigt....
Puss Julia

Trassel....

Hahaha, jag vill så se den, lite smått töntigt MEN det får man va ibland jö!
Någon mer än jag som vill se den?! Tsss


Ni får ingen trailer typ för det funkar inte, asså ni får söka på den på you tube, men har säkert sett reklam på den!!
Och jag måste bah säga: fyfan vad jag hatar Ove!!! Ush asså fy!
Har lite sovmorn imon, kan gå en timma senare än vad jag bruka. Ne nu ska jag se på nåt program!
Puss lixöm Julia höhö....

Ganska bra ändå.

Dagens låt(ar)- Britney Spears, Hold it against me



Katy Perry, Peacock

Puss Julia

Today gonna be a plugg day…

Idag så blir det plugg, plugga, plugga typ! Och imon så har vi HLR= hjärtlungräddning typ och då missar vi när vi går igenom procent på matten, asså jag suuuger på procent, det är min svaga sida i matte fast all matte är min svaga sida HÖHÖ. Blir nog inte så mycket "update" idag…
Puss Julia

Bästa filmen på länge!

Vi hyrde Irymden finns inga kännslor, asså fyyfan vad bra! Bästa filmen på läänge! Måste bah tipsa den för den var sjukt bra! Asså man e ju van vid henne i ica men hon va as bra i denne film måste jag bah säga!


Puss Julia

har inte och kan inte blogga så mkt

för jag e fortfarande jätte sjuk, mår fortfarande jätte dåligt. och idag eftersom det har varit så ljust ute så varge gång jag kollar på ljuset så får jag typ ännu mer ont i huvet, skit jobbit att vara så här sjuk ;(  /irma

GALET!

Så freaki'n snygga är dem!!:



Dem två är bah ett måste och bem hära:

Så himla asa snygga!!! Fast jag hade tyckt att dem kunde dämpa demm röda ränderna lite men ska så ha dem! Undraom dem finns inne nu, ska nog tjata med mej mamma dit!
Puss Julia

Prövar lite!

Prövar lite design på bloggen, har ändrat texten som ni säkert märkt om ni läser detta! Vet inte riktigt men jag tror vi sak ändra desginen och headern och typ allt, kanske börjar om helt och hållet? Näh, det gör vi nog inte!

Dagens planer är lika med inga, har ingen aning om vad jag ska göra idag?! Jag vill köpa skor, kanske kan dra med mig mamma till stan eller torget, mahaha! Igår så sov jag ju över hos Loviisa Myssigt Mysigt. Men jag fick ju reda på att Lovisa skulle upp hur tidigt som helts, så jag kom ju hem här kvartöver tio?! Ingen vidare sovmorgon här inte!
Bloggar nog sen när jag vet vad jag ska göra om jag nu ska göra något…
C ya! Puss Julia

(VARNING, TRÅKIGT INLÄGG)

julia och lovisa snackar.....



Jag och julia snacka om.... ja vad snackar vi om igentligen ?

Svar on a komentar!



Dem är från Top Shop eller klicka HÄR för att komma dit, du får klicka vidare till fler sidor för det finns fler trosor med typ najjsiga tryck på! Hoppas du är nöjd med svaret!

Sitter i lovisas säg nu, hon äter. I'm a sort off unsocial? hiih. Fick även min födelsedags present av henne idag (fyller år i november för er som vill veta) Ett par jätte söta örhängen med rosetter på :

Dålig bild men jätte fina och en godis gurka och ansiktsmask! Puss på henne! Lovisas blogg!
Äter godis, e törstig, kanske ska dricka, fast det orkar jag inte, hehe sitter så sköönt!
Puss Julia!

Äru vare Gud i höjden, denna har jag gjort i slöjden!?!

Äsh, skit i rubriken! När jag stickat klart mitt pannband i slöjden då så ska vi sy kläder tror jag, några har börjat typ och i 6:an så gjorde jag och Lovisa shorts, haha jaaa man kan ju kanske tro att dem blev snygga men näh. Men nu så vill jag sy ett typ linne/klänning en kort klänning och ett stort linne typ som enn linnetunika om man kan säga så. Letade hemma här innan om vi hade något kul tyg för jag ville sy men vi hade bara gardiner haha, vi har oxå en symaskin men den e jäkligt snabb och symaskinerna i skolan äh lite ballla för man styr farten genom att dra typ en liten spak från skölpaddan (lååångsamt) till kaninen (snaaabb) Ni vet den där sagan när sköldpaddan ock kaninen tävlar om vem som springer snabbast så tror jag sköldpaddan vinner eller så finns det inte alls en sådan saga? haha
Puss Julia

Hemma.

Hemma efter skolan nu då, ser på repris av Top Model 11. Asåå det e ju en kille/tjej med, haha rätt läskigt……
Kort inlägg, bloggar sen, tror jag!
Puss Julia

Fortfarande sjuk och...

Är fortfarand jätte sjuk, tror jag har infulensan. Jag har typ sovit ända sen i onsdags. Mår så sjukt dåligt!! Igår kunde jag inte prata typ alls för jag hade så ont i halsen men idag går det väll ganska bra. Och så fick jag tbx min mobil igår. Men nu är den typ trasig för den bah säger att man ska sätta in simmkortet men det e inne och den vill inte funka;( så ska försöka laga den på nått sett eller andvända pappas gammla mobil. /irma

H-A-H-A


/Julia

Here comes the sun…

Något jag gärna skulle tacka ja til!

Zebra leggingsen verkar som om det kommer bli en "hit", det är många som vill ha dem. Gillar franstubarna starkt, måste bah ha den rosa, dem e från topshop som allt annat utan den långa super fina klänningen från bikbok och zebra leggingsen då! Idag är det såå chill, inget plugg alls, kanske ska läsa lite i mina böcker? Bloggar nog mer sen.
Puss Julia

Sitter i bibblan!

Sitter i bibblan med Sofia Madde Malin Tilda och Bianca vi pratar om vad tilda har köpt frö godis, men hon nekat.... vi tror inte på henne! Vi har hkk läxförhör, det e bajs, sen slöjd, ganska kul, sen historia läxförhör, det e oxå bajs! Igår dansade jag jö, det var asa kul! Vi ska dansa till låten som jag skriver snart och det e även dagens låt, sjunger den i huvudet all-the-time assö

Dagens låt då:

Puss Julia

Om 1 timma och 45 min……

Om 1 timma och 45 min så är det dans! JA! Första gången, det e streetjazz,( går ju i vanlig jazz ooxå) "danspartnern" är sjuk, tyvärr Irma då asså, tråkigt jö!!!

Dans outfit om ni vill veta det?!
Linne JC
Spring byxor Inter Sport
Converse USA nån stans

Och jag måste bara säga för er som bryr sig att jag har en rosa sport bh som jag tycker e fin! Hittade den nu, vart borta nu 1 tag!
Annars idag hade jag ett linne från lindx kofta från raglaydy och byxer från NK (sönder, så arg!) skor bianco jacka stuk, haha brukar aldrig ha med skor och jacka jöh!?
Puss Julia

Kan det bli värre?!

Ah nu har man ingen mobil då igen! Och inget trådlöst internet, så då måste jag sitta nere hela tiden om jag vill andvända datorn. (finns en sladd där) och så har dom låst facebook oxå! (men jag e smart så) Och på toppa på allt har jag utegånsförbud i helgen! VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DETTA??!?!

Och så känner jag mej som ett litet fetto! böhhö! och så har jag gått och blivit sjuk! har ont i hela kroppen och jätte ont i halsen! jag fick inte stanna hemma imorshe, så jag var bara med på kemi lektionen idag för sen orkade jag inte mer, så jag gick hem. men nu ska jag försöka hitta nån bra film att kolla på.

Saknar min bajs Shadi oxå!
hahah shadi nu e vi sjuka tsm, tror du smittade mej genom telefonen.
jätte gammal bild!
/irma




ÖH?!


/irma

Mer bilder!

söta dom e va?! riktigt gosiga!
haah nu undrar vad denna konsiga bild kommer ifrån, haha nästan jag med faxcktiskt! ne men det är på mej och min lilla kompis som familjen var på midda hos.
jag och julia sprang och köpte godis på film afären eller vad den heter. haah julia tyckte det vart ballt att springa på gatan!
min fina outfit på konfan, hann inte ta på mej nått annat för man skulle vara där klockan 9 och jag sov över hos julia så det fick bli det man hade med sig då. haah men Blåa mjukis byxor e väll alltid hett?! men nu ska jag fortsätta med mitt mkt efektiva pluggande!
/irma



Bilder från Helgen

min söta bajs julia

hahaah måste säga att det e inte många som kan vara så här ball!

mer bilder kommer... hhehe /irma

Stort behov av en…

Stort behov av en KAMERA! Jag har ju en som jag började använda ett litet tag mne NÄH, nu slutade den att fungera bah sådär?! Och fick det bli en outfit bild med den dumma photo booth kameran, lite bättre kunde denvarit!


Skjortan(igen hihi)- Monki
Leggings- Tara och Jackan är inte meningen att komma med i outfiten men jag e så GLAAD att den är "hel" nu, den var ju somsagt trasig, har typ dött utan dänn, eller nästan har lixom ingen annan varm+snygg jacka lixom, inte för att jag skulle vara självgod där.
Och jag e så hungrig men vet ej vad jag ska äta, men jag gjorde nåt as konstigt haha jag la philadelfia ost på en kladdkakaballerina, hmm inte så gott…
Nu ska det pluggas sen Top model 15, har typ följt det e i 7 sesonger tror jag, så ni spm inte ser på det tycker jag ska se på det för det e kul, och idag så får dem sina "nya" frisyrer och det e alltid någon som börar stor lipa och sånt, spännande spännade! Och på måndag så ska jag klippa migg- ahhhh- har inte klippt mig sen i typ maj? hehe det e typ slitet tio cm och jag har uppklippt så det kommer nog bli gaaanska kort, gillar mitt långa hår jö, får väl ta och kllippa det oftare sen så jag inte vanvårdar det, sen måste jag hitta ett bra schampo och jag e fortfarande ledsen över mitt RÖDA HÅR, får typ nästan ångest när jag kollar i speegeln hehe…
Puss / Julia

och nu komm klara upp med Kärleks mums och...

och nu komm klara upp med Kärleks mums och hållon paj! Kan dagen bli bättre?! Puss på dom!


Nu ligger jag i klaras säng och får världe...

Nu ligger jag i klaras säng och får världens skönaste masage av lovisa! Puss på henne!/Irma


Valentine's day.…


VALENTINE'S DAY, så hette den. Den var rätt bra faktisgt, trodde den skulle vara sådär dålig som en
' "romantisk komedi" kan vara… Men asså det är ju typ hundra par det handlar, nästan eller typ 8 par och Taylor & Taylor är ju ett par, typ så söta va dem tsm lixom. Haha. Nu återgår jag till min planering av veckan och pluggg, kanske lägger ut en bild sen på min planering!
Och juste, Irma har mobilbloggat men det hara bara inte kommit upp än, tror jag men det krongla innan, båda trodde det kom upp men det visade sej att det gjorde det inte p.g.a någonting/någon?
Puss /Julia

/irma







Sett på film, film på G!

Såg på Shrek, den fjärde har alla tre men jag såg den fjärde nu för första gången lixom. Den var typ bra men den var as kort och det var ju typ massa mer träsktroll ju, trodde bara det va dem två? Haha.

Det e bara bäst att mästerkatten e tjock!

Och Emma hyrde en annan film som hette något vet inte riktigt men den med Tylor och Taylor om någon vet vilken jag menar kanske?

Men kanske bloggar sen vem vet det förrutom jag lixom?! Puss /Julia


Bröderna Karlsson!

Nu har vi sätt på bröderna karlsson, den e så sjukt härlig. hade inte sett den innan men hade velat se den jätte länge.
jätte bar e den tycker jag! sååå sjukt härliga e dom!
/irma



Nu så…

Nu så får ni en riktig DAGENS OUTFIT typ eller ah.



Riktiggt snygg bild måste jag ju erkänna *host* men det e den enda kameran jag har och macceen e ju inte så bra och jag e inte så bra på att TA bilder heller.… Men nu så kasnke ni fattar vad jag mena med att jag matchade naggelacket med skjortan!

Nästan hela outfiten utan RAGG sockorna!
Puss/ Julia

Mean Girls


Känns typ lite "wanna be kissie" här men asså den är så sjukt bra, jag hade den men den e borta men så fick jag låna malins som tur va ju då att hon hade den. Haha asså jag gillar den så sjukt mycket tror jag ska se den igen nu haha och musiken i den är ju "pricken över i:et"! Nu väntar jag på att Irma ska komma hem från konfan, vi skulle sovit hos Lovisa men hon blidde sjuk så nu åter går det till plan 1 typ.
Ne nu ska jag gå pch köpa godis JUSTE appropå godis och mitt nyttighets liv: jag och Irma fotade igår i badrummet vi hade typ vatten krig och jag har kommit på att jag har gått ner i kilo under hösten, för i somras var jag så tjock lixom, jag blir typ "smäll fet" på sommarn men jag ska fortsätta med nyttighets livet och inan har vi alltid haft mkt godis hemma men nu har vi inte det fast ke har vi fast inte sånna jag gillar så då går jag inte och små äter, ganska stolt fast det händer ju endå på något sätt hehe.
Men nu ska jag gå, grimme stnger om en halvtimma fast det godiset ä inte så gott och jag orkar inte gå till kingssten ( så smart!) eller film tajm. Det blir nog mer blogg sen. OCH jag har ju den blå röda skjortan och så målade jag mina naglar röda ooch blå, bild kommer later lixom!
Puss /julia

bort

img_1650 (MMS)

ha ha den dubbla den, inte kul!


Hahaha Testar bah med en bild

img_1118 (MMS)

Hahaha Testar bah med en bild


Tja tja bloggen! Smsbloggnin nueh! sitter ...

Tja tja bloggen! Smsbloggnin nueh! sitter här hemma och vill inte gå till konfan för jag årkar inte, och så vill jag ha smet, kladdkak smet. Ah jag vet att jag e tjock, måste nog sluta med det, hahah men det e så gått aja tjao /irma


testing blogg sms

testing blogg sms


Dagens bild dåheehheh!



hahah jag tror julia kommer döda mej men så får det vara! haha fast själv ser man ju inte så jätte snygg ut häller men så får det oxå vara då.

dagens


haha ingen bra bild.. e tagen med julias dator  och hemma  hos henne.. det e väldigt mörkt där och så har hon inge bra fotto ställe. men här e dagens outfit. heheh kommer nog lägga ut en bättre bild på tröjan för jag köpte den idag så då kanske man vill se den bättre?
svart kofta
tröjan(hihih säger sen)
leggings plus kjol.
/irma

Kör på…

Kör på skjorta och fläta idag!


as snygg bild måste jag erkänna! hehe, näh men jag orkar inte ta någon outfit bild men jag satt ju här med datorn så kan man ju passa på typ.
Skjorta- monki (den köppte jag i tisdags med mina nya jeans vet inte o jag skrivit om det men jag trodde jg skulle lämna tbx den men jag behåller den)
linne- h&m
leggings och så vetitte!
/julia

Happy feted man!


Snygga fötter!
/JUlia

Tagga helg!

Fan vad gött med helg snart, har ganska många läxor tills imon och för engångsskull har jag gjort matteläxan haha!
Tråkigt inlägg jö, och jag orkar inte göra det roligare…
Puss Julia

Därför hade jag glitter i munnen

mobba inte bilden tack.

/irma


Tidig dag is my passion!

Åh vad det är skönt att sluta tidigt, tyvärr så är det bara varranan vecka men sen så HADE vi fredagarna, men nu ska man ju ha elevens val, så sjukt onödigt?! Nu ska jag plugga svenska, engelska, historia, spanska och matte... 5 HELA ÄMNEN SKA JAG PLUGGA NU NÄR MAN SLUTAT TIDIGARE?!?! Aja, ush får väl tänka på det som kommer efter pluggandet och på fredag är det sista fredagen utan elevens val och den fredagen ska vi bara se på teater för vi hinner inte till jumpan så det blir gött! Senare idag ska jag och irma ner till järntorget och pröva några danser. men nu ska jag städa buren oxå kom jag på för det luktar en aning, har ett marsvin för er som undrar haha.
Juste, idag hade jag på mig vit blus- bik bok jeans-fornarina linne- usa någonstans och skor- nilsson shoes och min "reserv" jacka, åhh snart är min RIKTIGA jacka klar, den är på lagning för den gick sönder, fan för det! hehe....
/Julia

bussar...?

Idag har jag varit med Shadi oh Nora på nån casting grej. det gick väll bra tycker jag. sen när jahg och shadi skulle åka hem så tog vi 50an tror jag fast så såg jag 90an komma och jag bah vi kan u ta den hel vägen hem? och så gick vi av 50an och stod och vänta på 90an. och så precis när 50an stängde dörrarna och börjar rulla, ändrar 90an till "Ej i trafik"!!!! haha så då fick vi vänta jätte längde på nästa buss, segt. och så missa jag och tilda och julia bussen imorse, men det var bra för då kunde vi ta den sena bussen och äta frulle som jag inte hann innan för jag vakna 10 i halv och bussen går halv så. och så skulle jag duschat oxå men det hann jag inte och mamma kunde inte köra mej. och så ville jag inte komma för sent för jag har ju bytt klass och man vill ju inte verka för dålig eller vad man ska säga.

Vet ni? jag tycker faxtiskt vår blogg e jätte trist, e det bah jag som tycker det? fast vet inte hur vi ska ha det om vi ändrar.
snälla, snälla skriv vad ni tycker. behöver hjälp. (om nu julia vill ändra)

Hihih tänkte bah såga oxå att jag har presse(=precis) målat mina tårnaglar. hihih jätte fina e dom. lägger nog ut bilder imon?

haha och en till sak... hehe
har ni läst syskon kärlek?!
Om inte gör det!!!!
(den boken julia har en bild på i inlägget innan)
/irma

Läsa is not my passion!


Läsa läsa all the tima, läsa läsa all the time!
Julia

ne


/irma

Mina naglar just nu!



ganska fräck bild va?! haha tycker jag. och den e inte rediskerad äns en gång! ball kamra måste jag ha, eller så fottar jag bra? haha lite för själv god kanske?
/irma

Mahah…

Nu ska jag "bloggvarva" Irma, hon skrev att hon tyckte att jag blogga mkt men inga bilder, det kan jag hålla med om och att det e tråkigt och ser dött ut med bara text så kanske ska börja med lite mer bilder, jag ska ta mer outfits bilder men jag lägger ut bilder som inte jag tatt jag vet inte men jag skulle vilja ta massa egna fina bilder fast dock har jag ingen kamera, och macen's kamera är ju inte så bra om man säger så!

Bilder då, fast inte av mig som e ganska självklart!





bildernas ursprung



oupps…
puss Julia

Aj!

Jag ramla av stolen just för en sekund sen! Det gjorde jätte ont! jag tror jag sträckte handen och hela muskeln upp till axeln! och tummen gör oxå ont nu! skulle ju bah ta ut sladden ur kameran och så bah gled jag sakta av stolen, kanske låter lite konstigt men så var det, och dessutom landa i min jättestora kläd hög! och så är ju inte äns stolen så hög, det e dessutom en pall! inte äns en stol! fast nu gör det inte så ont längre..
/irma

Dagens jag?






Leggings med pärljetter rosetter, vet jag inte, hehe tog syrrans imorse
stor blå siden tygig skorta, åhlens

haha vet ni vad jag komm på, julia skriver värsta mkt ju, men inte jag jag lägger ut bilder. så då jämnar det ut sig. för tänk er en blogg med bara massa text, det sulle ju inte vara kul tycker jag. och så tänk en blog med bara bilder.. inte så jätte kul det häller.. fast kanske bättre med bara bilder än bara text?
/irma

Dans

Bara för att jag sa att jag inte skulle kunna blogga så mkt så gör jag det? haha what everr.
Nu hade jag lust att skriva om vad jag går i för dans hehe, jag går i jazz, asså när jag tänker på jazz så får jag en syn av saxofon musik i huvudet men det är inte sådan jazz jag dansar utan det är typ jazzbalett. Jag har dansat det i en termin typ och ångrar att jag inte hade börjat med dans tidigare, jag dansade som liten men det gjorde ju typ alla? haha aa det va väl det jag hade och säga? haha vad pinsamt. Men jag vill gå i fler danser fast det har jag inte tid med, men på onsdag så ska jag och Irma pröva streetjazz och popbalett, haha det låter fan kul!
/ Julia

stor bild, eller vad sägs? dansar på dansofrum btw!

skit samma!

ush, det kändes konstigt att skriva så innan, jag kommer finnas här som vanligt, hoppas jag hehe.
Men nu pluggar jag fysik, tråkigt som fen!
Puss JUlia

KOmmer inte hinna så mkt blogg…

KOmmer inte hinna så mkt blogg nu så bli inte föra "vad hände med JUlia?" haha, har mkt pluggandet och jag hinner inte med både datorn och skolan, men jag kommer ju blogga när jag kan och nu blogggar jag ju, hade kunnat blogga om något annat nu men jag ville bara säga det mend et är inte så att jag slutar blogga men det kan vara lite tomt nu. Irma kommer nog blogga som vanligt, tror jag fast annars skriver hon nog det som jag kanske haha.
/Julia

Toppat håret


det blev ganska kort men det var för det vr slitet. /irma


Next up…

NEXT UP FRUKOST! Mamma gör americanpankakes haha tror inte jag komemr behöva äta mera på hela dan då men det kommer jag nog iallafall……
Bloggar mer sen!
CYA Julia haha ojj sne text…

Kan man sjunga så kan man!


SÅ söt!
/Julia

Vill nog sova, tror jag


Puss Julia (bildenvarjubaraförbra!)

Bilder älskar jag!

Fin fint med bilder så här kommer bilder från dagen! (änsålänge)

















Kyssar från mej för idag e jag glad! (hihi och julia vill fotta för typ första gången i hela världs historian!)
/irma!

Dagens Bild(er)


Dagens bild(er):


Puss Julia

hehe…


Julia

haaha bara testar

testar en sak
haha
undra om det funkar... det FUNKA!!!! /irma

Dagens outfit

En rosa kofta som jag hittade i gaderoben. jag tänkte att jag skulle använda lite gammla grejer. så då hittade jag den.
Ett par jens, men hål i rumpan och knäna.
Ett linne med blommor på från Bik Bok.






hål i rumpan^^
oj vilka posiga bilder kännde jag då, men så får det vara.
/irma

Nu snöar det på bloggen och så kan man gilla oxå! haha!



inte kul

mysig tröja
blev inte bra igen...
orkar bah inte!
bilden ser konstig ut ju såg jag nu, bööh
allt jag gör jag fel ju.
/irma



Dagens…

Dagens låt: U SMILE, JUSTIN BIEBER


Har gått och sjungt på denna typ hela dan, i huvudet och nynnat tyst, haha undra om någon hört mig, piinsamt…
/Julia, funderar på att inte skriva /Julia vi hade pratat om bilder där vårat namn står om vi nu längre vill ha det lixom! Aja, puss Julia får det bli sålänge!

var trött på matten...

så....
Nu e min mobil steeeek! Och inte era! SUG på den!

men om ni vill ha steeek mobil som jag kan ni använda dom här:




hahaha fin va?
/irma

Måste erkänna…

…att edt inte gått så bra med nyttighetslivet hehe men det ska bättras heeh! Idag fick jag ett överskåp klart man eglad men jag fick lääääääängst in där det e ett ellement och hur varmt och äckligt som helst, ussh! Och en annan sak jag måste erkänna är att jag har börjat gilla Emma (nya läraren) hon verkar lägga upp sina arbetn så dem blir rliga typ, vet ju inte om hon lyckas, och sen e det prao och elevens val, så JÄVLA segt. Imon har vi lite läxor som jag måste ta och göra nu och imon så ska jag redivisa hemkunskap, fast en i min grupp va sjuk idag och jag vet ju inte om hon e här imon!
/Julia

Mjukis!

Näs andra dagen av skolan var avklarad gick Jag och Julia raka vägen hem efter skolan och bytte om till Mjukis kläder! Så trött e jag! Och jag gissar att Julia e det oxå.

Mjukis vi just nu...typ

NEEEEEJJJ!!!


dumma profil grjej! vill inte ha den den!/irma

Ny lärare…

Ny lärare i engelska och SO..…Asså det är våran tredje, tror den första var bäst, IS haha sen Jag han gjorde ju iget på lektionerna, vi hade inga prov, redovisningar grupparbete eller nåt, men hon gör ju allt vi ska ha prov och typ allt, hade VG i engelska men nu så kommer jag nog ligga på G eller IG hehe…men men. Nu ser jag på tv och vart med Lovisa och Irma. Imon är ju andra skoldagen, UUSH, hatar skolan!
/Julia

Peppar kakor!

Äter upp lovisas gammla peppar kakor!/irma


HAHA oseriös bah så alla vet!

Det var inte meningen att det skulle bli ett seriöst inlägg men så bah ochjda det får väll åka upp (haha konstigt språk typ) men nu får ni njuta bara!
haha början var jag tvungen att klippa bort för jag var lite för konstig så den börjar konstigt oxå men men.


http://loovisaelionora.blogg.se/ Lovisas blogg!
/irma

Bilder från Helgen

haha bjuder på den!(tösa, jag och tilda på my dog)

kakans finFinA nya Jacka!

julia äter glass

haha! om ni inte ser vad det e är den 96 bussen som vi satte en lapp för 9an! KUL man kan ha va?!

tilda och maja i ringen

/irma


Ganska okej avslut på lovet.

Idag har jag och Irma gjort liteolika saker, mehe det vill ni veta va?!………………………………………………………

Men nu så har jag gjort lite matte och nu så får man se på morden i midsomer, det var mkt bättre förr,n uhar det väl deckat lite och så en hemgjord semla. Fy fan vad jag inte ska äta mer nu, mår as illa men imon, då börjar mitt…


Hahah snuggish bild ha? /Julia





(Jag hade tänkt  lägga ut en bild på semlan oxå, men den passa ju inte in!hehe)

It's ZzZz time over here!

Sova nu, kommer vara död IMORGORN om man ska vara exakt då så e det ju skola imon, orkar inte och så har vi någon redovisning som jag inte riktigt vet hur vi ska redovisa hehe…

"jag just nu" haha…

snygg "prick" jag har i pannan va?!

Sov Gott nu, Julia!


Hehe....

Fat siberian husky är nog den finsate! H-E-H-E
/juliA

Dog Show!

Idag så åkte jag med Irma och Tilda till Dog Show, jag åkte ju dit för att kolla på Irma när hon ställde ut Tösa men det är så "fett" värt att gå på alla slags mässor för GRATIS SAKERNA, asså det e typ hellt sjukt hur man går runt och försöker hitta gratis påsar och saker men ibland kan man ju tro att lite för mycket e gratis: Vid en monter så fanns det påsar och Tilda bah: Får man ta en påse? Hon som stod där bah: Ah, det e meningen.
Sen så var det korgar på bordet med nyckelband och reflex och eftersom vi hade fått gratis nyckelband innan så tänkte jag men det är väl gratis så tog jag och stoppade i en påse, sen så frågade Irma mej om dem verkligen va gratis och så frågade jag hon som stod där och det va dem inte hehe......... Sen så gick vi förbi en annan monters typ "baksida" och där stod det en kundvagn med massa påsar och jag tog en sen tog Irma och Tilda en påse sen så kom det en tant och bah: Det där är inte gratis påsar tjejer så vi lämmna tbx dem och dem påsarna var sen pris till den stor typ ring finalen tror jag det heter men iallafall, haha tänk om vi hade tatt dem så hade det vart för lite priser. Och sen så var det oxå en kul grej, det finns en rast platts där hundarna då kan kissa/bajsa och så gick vi dit och så kom det värsta stora mastiffen eller nåt eller kanske en Landseer, men skit samma Irma va och kissade Tösa och jag och Tilda stog och vänta vid dörren för det stank som fan, aa så gick han förbi, en kille och jätte hunden då och jag bah ååååh vad söt med ans dem gick förbi och han bah tack medans han gick och jag bah eee jag sa ju det till hunden tänkwte jag och jag och Tilda börja eller jag började as flabba och han bah aha du mena hunden?!? haha typ pinsamt för han var ju jätte ful haha tänk om han trodde att han var söt för det? hehe och man kan ju klappa hundar i typ montrar och då kunde man klappa den där och där fick jag klappa en dalmatin så där gosigt typ FÖR FÖRSTA GÅNGEN och det är typ världens sötaste mest finast hund! Jag klappa den och den satte sig under min arm typ och det e typ den enda hunden som gillar mig heheh finns lite olika anledningar mahaha!
Sen kansek jag ska vara med Irma jag vet inte men ddet får återstå att se, och i övermån är det skola, ohnooo!
/Julia

Byte på rubrik, ja tack!

Någolunda okej. Nu är det väl ganska tillbaka fixat igen tror jag, men jag skulle villja byta TYPSNITT på Rubrikerna i inläggen, någon som kan hjälpa vore ju det kanon, och typ texten i inläggen hehe. Det var väl allt nu ska jag hjälp min syster med hennes header som gjorde så jag pajja min, hehehe astöntigblogg hehe nu hoppas vi att hon inte läser min blogg mahahaha! Imorn ska jag dra mig in till Dog show och ska se på när Irma ställer ut Tösa, haha ska se om vi hittar dit och där inne, e ju inte säkert att hon kan svara i fånen lixom haha men nu e jag törstig och vill ha något kallt…
OCH NU LÄT DET SOM OM DET VAR JAG SOM FIXADE TILLBAKA HEADERN MEN DET VAR DET INTE DET VAR IRMA! Skulle bara observera det!
/Julia

FÖRLÅT!!

Jag pajjade bloggen ska försöka fixa den!!
Och svar till Sofia som frågade vart man kunde köpa mössorna, SVAR: på andreassons tillexempel!
/Julia

snyggish people!

snygga.se

 

 


jogga

Är hemma från utstälningen nu. gick inte så bra idag häller. fick 2a. men för maja och tilda gick det bra dom gick vidare till finlalen. så dom e fortfarande kvar. Och nu ska jag julia och shadi ut och jogga fast inte julia för hon årka inte. och shadi skulle ta på sig jogging kläderna men hon hade tränat förut idag så få se hur hon gör. men nu ska jag sticka /irma

jobbit

Dagen började med att jag var tvungen att gå upp jätte tidit, dt var typ fortfarande mörkt ute då. och så första backen vid vårt hus fasna bilden för ingen hade plogat. så jag och tilda fick putta på bilden i en isig och snöig backe. det var jaätte jobbit jag halka hela tiden på snön och isen och så hade jag bara converse på mej så det blev inte bättre. och sen var dom blöta. och så var jag ju tvungna att vänta jätte länge för jag skulle inte ställa ut fören 11 fast det blev 13 typ eller nått dom var väldigt sega. men vi komm dit typ halv 9. men det gick ganska bra för oss. och kakan (en jätte söt powderpuff) fick en ny jacka den e rosa och med en krage och så. jag kan lägga ut en bild sen har inte bilderna här så. och imon ska jag dit igen hoppas vi inte fasnar igen. fast vi ska bli hämtade så det kanske inte blir så.
/irma

Sjukt mycket snö…

Det e så mycket snö som typ kommit nu på morgonen och bilarna e typ insnöade så jag skulle skotta, kuligt värra men lit pengar känar man ju…och när jag stog och skotta så såg jag Irma borta på vägen och hennes bil skulle in på deras parkering men det kom den ju inte så då fick hon ju oxå skotta så vi stod och skrek längst gatan hahah!
/Julia

Slö

idag har jag Shadi och Julia haft en slapp dag typ. var i pjamasar tills kl.4 typ och sen gick vi ut i snön. Fast julia ville inte åka pulka men så tog hon med shadis pulka ändå, hahah!
Men nu hemma och här är det nu FEM hundar! kul va... hehe ne kanske lite många men. Två e våra egna och tre passar vi för en ska jag ställa ut imon på My Dog och dom andra två e bara här för vi passar dom.
Jag e bara så sjukt slööö nu, orkar inte äns hitta kläder tills imon. och så ska vi vara där kl.8 typ eller nått för mamma ska jobba där med sitt jobb då. Fast jag ska inte ställa ut fören nån gång senare. Så det e ju sjjjukt seggt! Ne nu ska jag hitta nått att ha på mej.
/irma








Vad jag vill ha NU!



Fast mössan…det e ju päls och jag har inget emot typ folk som har päls men hur dem "får fram pälsen" lixom värsta plågeri och det finss ju typ inte "ekologisk" päls men dem e såå söta haha man ser typ alla gå i dem men dem ää så finaa, men jag vet inte om jag vill ha vit då för mitt hår e ju så mörkt jö, bööhööö…
MEN MEN! Men skorna, fan vad sånna e snygga, även om typ alla hade det "2010" hahah vad va det typ? kännde konstigt och det låter ju typ som jag snackar massa skit haha?? men jag vill typ ha det i vår?
Hahah jag föreställer mig dem som vårskor?
/Julia

(kanten på mösan ser ju liite redigerad ut jo för att jag typ rita över fejjan på tjejen som hade mössan på sig, hon va ful…hihi)


Sitter och ser på James Bonnd (gäsp)haha…

men shadioch irma verkar inslukade (halvt) men idag vaknade vi hyfsat tidigt tycker jag och då såg vi klart på "Låt den rätte komma in" för vi såa halva igår men den va faktisgt inte så läskig som jag föreställt mig. Men nu har vi ätit tjockis frukost pankaker med massa goda tillbehör, mumms! Och om jag hörde rätt så skulle vi se på Australia efter James Bond haha jag älskar att se på film och mysa i täcke i offa, haha nu va filmen slut, eftermusiken e ju bäst! Nu vill irma se en till James Bond eller Indinna Jones haha dem e bra hahaha fast nu så fick vi reda på att dem bara fanns på deras data hahah problem! Sen tror jag vi ska ut i snön, böhö jag hatar att åka pulka fast snön e myyys!

/Julia

ojoj oj va fin va?

hehe fin va?! den blev inte så bra för den var inte meningen att den skulle vara en seriös en men vi tyckte den kunde vara där tills vi hitta en ny. hahaah kolla smilet bara men vi bjuder på den för nu då./irma

Godmorgon!

Nu är jag vaken! Skulle vakna 10 men jag sov. Idag ska jag och mina älsklingar, Shadi och Julia åka och bada i lerumsbadpalats! Och sen ska dom sova hos mej. wihii
och nu är nog den nya headern uppe, den ska inte vara kvar men jag satt och gjode en bah medans julia försökte hitta en bild på henne som hon ville ha. hahah den e lite rolig men vi har den tills vi gjort en ny.
/irma

snabbt inlägg här då

ska ut och gå med hunden och nissarna shadi och julia och looni. om jag får för min inte alls sura mamma. men idag har jag jobbat på mammas jobb eller mer hjälp till. jag skuller varit med shadi och julia men jag sov lite för länge så jag hann inte eftersom jag skulle vara på mammas jobb klockan fyra och vakna två. jag brykar inte vakna så jääte  sent men jag var heltänkelt trött så det blev så bara. men nu ska jag ut med hunden haha skulle inte skriva så mkt men blev vist inte så. hehe ska gå nu hejdå tror jag.
/irma

Plastpåse on my head…

har en plastpåse på huvudet för att försöka bli av med färgen, fyfan vad jag ångrar mig!

Men snart kommer Shadi och Irma tror jag sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på asså!
/julia

Tillbacka!

hehe tbx! tänkte bara säga att jag ska gö en ny header nu! om julia hittar en bra bild, och det kan ta ett tag
/irma

mysig och vill ha som min

Oj gjömde att lägga ut dagens outfit igår, skulle gö det men hann bara halvvägs. så det får komma idag istället, men det gör väll inget?

svarta Leggings/strumpbyxor
svart kjol-h&m
pappas stora mysiga typ stickade gråa tröjja som jag vill ha men har bara lånat-faded glory, öh? det stod det i den iallafall, vet inte var den e köpt eller nått.
och så Flätor! så mitt käre hår ska må bra

haha vet ni vad jag komm på! haha gu vad kul jag känner mej nu bara för det. men när jag bloggar gör jag typ massa inlägg på varann om ni fattar typ asså en och sen en till 5 min efter typ! hahah! men då kan jag förklara mej då. eee men det blir nog bara så för jag e inne på datorn och så bah jag bloggar och sen efter en stund bah nu har jag tråkigt och då kan jag ju blogga ingen. kanske ska försöka sprida ut dom lite mer?! ah det var allt jag hade att säga för nu, hehe
pussar irma



Blått

mina naglar nu. och mina blåa mjukis brallor.
vi har inte varit så duktiga på att blogga, men jag har bara inte orkat.
/irma


2011

2010 över, och nu väntar 2011!
/irma


Ny År


Nyårs outfiten
stor skjorta:åhlens
svart tajt kjol:h&m
svarta legings/strumpbyxor:vet inte
+armband, klocka, örhängen, ringar och lösnaglar.
/irma


RSS 2.0