heelloo?

Puss/Julia

högst på önskelistan:

en marc by marc jacobs väska eller see by chloe..
/juliua

Ja du?

Ja du Irma, hur går det bloggandet? ;)

haha jag vet, har inte alltid varit så bra på att blogga, och du skötte bloggen i typ 4 veckor så jag knaske inte harr något att säga? heh... hhhih :D

Juste!! Vi åkte aldrig till Cannes igår, det blev Nice! Men tror vi ska till Cannes idag senare? men det får ni väl reda på sen!
Puss/Julia

så söta

http://www.youtube.com/watch?v=DSK5sjWw77M&feature=related
klicka på länken!

Puss/Julia

jävla manet jävlar..


brände mig på en sån jävel... fast den var mycker brun rödare om ni ville veta! ni vet när man bränner sig på brännslor så får man ju typ små blåsor eller utslat, jag har typ sånna på hela vänstra sidan! (eller halva kanske) men det brändes nite så mycket som jag trodde! haha troddde den va typ farlig fick panik typ!

Haha och för att ganska långt tag sen la vi upp har på bloggen en låt från the wanted all time low hette låten, och nu finns dem på spotify!!  haha fast bara deras nya låt! inte all time low heh! :(


nahah!!



haha!! siva e fan den snyggaste va! ni kanske inte vet vem de  e då men han e den snyggaste! haha!
Puss/Julia

next up: pressa on da beachh!

Nu har vi ätit frukost och ska ner till strande och sola och baada! sen ska vi nog ta oss till Cannes! kolla lite där och så! Min mormors plast mamma har en lägenhet där så i sk kolla in den lie och så!

en bild på rivieran från google, somsagt så fatta jag inte hur man gör! några bilder la jag på skriv bordet men sen finns dem inte att välja på? aja, hata hp datorer, man kan ju inte fota skärmen heller! eller kan man?

mer bloggande blir väl imon eller när jag kommer hem!
Puss/Julia

aaawww! Fan vad söt!



inte världens bästa bilder men ah! Öovisa länkade massa youtube klipp men han och jävlar vahan e söt! sinnes! haha.. han är tyl justin biebers förra flickvänns lille broor naaww vad han e söt!
sök på christian beadles på you tube!!

Puss/Julia

asså jag prövade..

med att ladda över bilder och det sket sig så ni får vänta tills jag e hemma! puss

Som irma skrev i ett tidigare inlägG! det e vi två som har bloggen och kolla på vilken kategori det e så står det antingen irma eller julia eller nåt annat och då står ju namnet i inlähgget? såå jag pallar inte alltid skriva namn så när det inte står ett namn så läs där vi kommentarer så står det aningen julia eller irma! ;) inte så svårt va? :)

Puss

svar på kommentarr!

asså, detta e en hp så vet inte hur man spara en kommentar på bild eller hur man fotar skärmen men här e en fråga från irma : men julia da! kunde du inte ta en bild från frannnccccceee!!!!! :( (från inlägget med jaden smith)
Menar du att jag skulle lägga upp en bild som jag tagir här från frankrike? antar det men detta e ju inte macken och jag vet inte hur man gör för att få över bilder på denna, kanske ska ta och pröva det och om jag gör det så kommer jag självklart lägga upp bilder från här! ;) elelr menar du en bild på Justin Bieber om du menar det så kan jag ju självklart göra det med! hehe :D men annars blir det bilder när jag kommer hem, jag har ju med mig sladee och så så det ska ju gå, frågan e om jag orkaar? nu fick du ett låångt svar men hoppas du fsattar! pusspuss!
Puss/Julia

Amy Winehouse

Som ni säkert vet så har ju Amy Winehous dött! Hon gick ju i och försig på typ droger och hon va ju inte helt frisk men hon sjöng ju faktiskt bra!
Ah, det var väll hennes mest kända låt? ahah äh jag vet inte? fråga mig inte varför jag skriver detta? haha har tråkigt.. ska väl gå ner och bada? har bränt på näsan och ena foten? hhah :)
Puss/Julia

För er som inte fattat redan.

Att jag och Julia DELAR denna bloggen. vilket betyder att vi bloggar tsm på den. Och om ni inte fattar vem som skrivit vad så står det Irma eller Julia.

Så här ser det ut..

 


:thumbdown:

Nu ska jag gå upp och städa mitt rum.. anarsh blir det kaos med mej. :thumbdown: 

Bon jour!

Det blev lite mer uppdatering, idag så har det regnat hela dan.. typ monsun regn, haha! Men när det regnar finns det ju inget bättre än att se på film, eller hur? Så jag och Emma kollade på Never say never, asså jag vill serriöst känna Justin Bieber, han verkar så jävla bra, typ hur skön som hellst! hah! Men sötast är ju endåå:

han är ju för söt! Galet!

Men gå in på denna länken!: letmewatchthis.ch,  där kan man se gratis på typ nästan alla series och filmer! Gr8 sida!
Haha, fan att det regnar! Nu ska jag plocka upp mina kläder hehe...

Puss/Julia

Nu är jag här! woohoo

Nu är jag framme i Antibe som ligger precis vid Nice, vi ser Nice så för er som inte vet va antibe e så säger jag att jag är i Nice! Det är inte såå dundervarmt, det är som det har varit i sverige fast det känns varmare! Nu ska jag käka rukost, en fransk sådan! :D jag bor inte på hotel, vi har hyrt en lägenhet! ganska NICE om man tänker efter! ;) Men ah, sen ska vi bada sola bada sola bada sola och sen ta oss in i staden! hihi
Puss så länghe! vet inte hur ofta jag uppdaterar men lkite ibland! Jag kan inte smsa och ringa och sånt men jag kanske kan prata på skype om nån vill? :)

Puss/Julia

Är så trött nu..

nee orkar inte känner mig så tjock så det e inte sant.. vill bara bo på ett spa och ba glömma allt och alla..
hahah tror fan jag ska göra det.. Checka in på ett spa foooor ever typ och säga att jag dött så kan jag bara slappa. :D hehe smart jag e va?


127 Hours



just nu pratar jag med oscar när han e ute och spelar fotboll typ?
men har tänkt att titta på en film snart som jag tänkt göra heeela daaan :D
och sen ikv om det inte blir mer film med tessa och frida ska jag jogga eller träna på nått sett typ.. hehe har troligen gått upp vääldigt mkt denna veckan :( jobbitt
/irma

Tjock liten unge som har tråkigt..



rubriken säger allt..

Liten tjockis..

nu sitter jag och kökar glass..utan min älskade colasås :( den var sluut! men ska jag gå upp och hämta mitt ds.. och såela nitendo dogs! hahaha sdet var typ en evighetsen jag spela på det! sen typ australien! omg asså.. det var lilla jullis som påminde mig om det..

hehe men idag blir nog en slapp, träna, fixa mig se på film dag.. tessa ville att jag skulle hänga med dom och träffa en david inne i stan men jag e lite för lat idag så så blev det inte men det kanske blir film med gossisarna ikv? vet inte riktigt.. men men nu smälter glassen gubbs!

some inspo..

Hejdå!

NU ÅKER JAG TILL FRANKRIKE!
HA DET BRA!!!

PUSS/JULIA :D

Ny header?




HAHA! du är för go du!


hahahahah kolla vad jag hitta på jullis dator! hihi söt unge va?



hihihihihi såååå söt!

Morgonpromenad men Jullis



HAAHAH! kolla vad jag hitta!

Baby i'm home!


mee  i en av våra stugor denna veckan.. e jag inte brun? ;)

hehe men nu e jag hemma och väntar på jullia och tessiss på att dom ska komma hem. dom e på bio.. och så väntar ja på bilderna som ska laddas över..
brb!

allt har sin gång!

Nu va det Harry Potters tid at ta slut! Såg sista filmen idag med Jessica! (tjej från konfa)!
Asså, filmen var sjuukt bra! sinnes! typ bästa HP filmen!  Men serriöst, jag hatar när filmer tar slut eller serier, det e så sorgigt! Man har ju vuxit upp med Harry Potter! ååhh!! Ska inte säga så mycket om den!
Men om nån vill se den och vill se den me mig, e jag lätt på igen!
Men tessa, somsagt ingen film för barn tycker jag inte om man vill kunna sova! hah fast det satt ju ett barn bakom oss! men du e ju inte som alla andra? ;) haha gullunge då! :)

"The boy who lived, come to die" - Voldemort
Nu ska jag packa och städa...
Puss/julia

Jag vill ha en liten hund



en shih tzu, vill ha en sån

en liten sån skulle inte häller vara fel, ha inte tyckt om dem innnan, men har ändrat mig nu, charmiga som få


en papillon, en sån har jag velat ha läänge nu, eller inte så läng men ah hah

eller en tösa hund

en litenn Tibetansk spaniel

eller en toy pudel?
då hr man ju något att göra när man har tråkigt, om man har hund, då kan man gå ut med den eller gå ut och springa med den, istället för att bli tjock framför datorn eller tvn när man har tråkigt! jag har ju inte hund så jag vet ju inte om det e såå roligt men det verkar ju det, lilla warumisen!
haha nu vet ni vad jag vill ha, haha!
Puss Julia



ååhh jag saknar dej med din skiit! ♥


åååhh, rubtiken taalar! Jag åker på måndag, kommer hem tio dager senare haha vet inte riktigt när det e, min hjärn del som ska räkna matte har ledigt så jag vet inte när jag kommer hem hhehe ;)
haha okii, bra att veta!! Hopppas du får tag i  en mobiil snarrt dåå!! :)
Pussssss på dej saknade!

Puss/Julia

hemma nu!

Nu har jag vart och klippt mig! ganska skönt! mitt håt va ganska slitet, men det blev inte mer än topparna!

ser inte så mycket, kind of mörk bild!

dagens outfit när jag åkte in (bytte nu, det blev varmt!)
tjock tröja- hoolebrok
jeans- cheap monday
och jag va på jakt efter ett par shorts på zara som jag hittade i bra storlek, och ett till par t.o.m!


haha! det ser ut som samma bild!


Asså, dem shortsen längst ner och smink necessären, dem har jag sett frida ha och till dej frida: du har sjukt snygga kläder! heelt sjukt! typ min stil ikon, ne men fatta hur mycket jag har likadant som dej typ! sick! haha!! :)

Puss/Julia

Hehe,ne..

jag lyckadesinte gå upp halv nio.. vaknade men somnade om... jag kände att ni jätte gärna ville veta hur det gick med att vakna tidigt så jag tog mig ork och skriva det här! haha!
Ska äta frulle nu! Åh! tänk, om 4 dagar äter jag fransk frukost.. muuumms! :D

Puss/Julia

Goodnight, sleep tight!

Imon ska jag upp tidigt och klippa mig! ska se om jag lyckas gå upp halv nio...

riktigt passande bld, eller vad säger ni?!

heh...

Gonatt!/Julia

Nu prövar vi igen med bilderna!


Åh, det funkade! men får ta bilderna i lite storlek annars blir det inte bra! I alla fall, på bilden seer ni lite av hamnen! MEn till vänster e det lite bodar och gäst toa och dusch och så, det e gäst brygga ni ser till vänster! vi ligger på en privat/gäst brygga som man inte ser! eller joo, lite av den men man ser inte vår båt!
För den ser ni här:

den med bega capellet eller brunt eller vad man ska kalla det!





jag fryser, det är därför min hand typ, ah ser ut som den gör..


lite hur det ser ut på ön

äh, vet inte om jag skulle lägga upp den...men det gjorde jag..


haha... skulle ta as coola kort när dem blandade..en ingen av dem kunde blanda bra, sen skulle dem fota när jag blanda, men ingen kunde fota heller haha fail!
Nu ska jag baka!
Pusspuss/Julia

heeeej....

Jaa... jag har inte bloggat nu på tre dar kanske? men aja, jag sov hos shadi från tisda till onsda så åkte jag ut till farmor där min familj va + emmas frieend! så där har jag varit nu! jag hade i och för sig internett men det var så jävla segt så pallade inte blogga från mobil, teckningen va så ah hu säger man? dålig? heh aja! Men det va väl skönt att vara där, bada sova, hhaah jaa, jag har fotat en del oxå! här kommer lite bilder!
asså va faaan det får ni inte alls det :( det funkar ju inte att ladda upp biiiilder!

Ni får det nån annan gång! Nu ska jag se på XOXO.... Gossip Girl!

Puss/Julia


Ja du?



Hej Malin

Ja för det första så e det inte "min" blogg utan "våran" min och Julias blogg :)

Svar på frågan då, jag är 15 år. Och ja, jag bryr mig om mitt utseende, gör inte du det Malin??

Wihoo!

köpte denna idag.. även fast jag inte kan använda den än men ändå..

/irma

Dagen i bilder..


Majsbajs..


Amanda har då fått ny hår förg.. hehe

åkte nästan den.. hihi

ah så då va.. hehe
/irma

Movie time!



har laddat upp med godis! Nu ska jag sätta på filmen!
Puss/Julia

mitt egna träningspass!

haha! nu har jag ett eget litet tränings pass! lite mag övningar, sen yoga haha som jag inte kan men har några bilder som jag försöker härma! Till det massa pepp musik! typ låtarna från 2009! ååh dem e så mycket bättre än vad låtarna e nu typ haha!! Men nu så ska jag byta om? haha sen så ska jag se på gossip girl sen någon film eller att jag fotar? ;)
Men det va la lite update för vad jag gör nu!

Puss/Julia

nu är sladden kööpt!

nu har vi varit och köpt slsadden till kameranså nu kommer jag lägga upp biiilder! Jag kan ju börja med vad jag köpte igår:

jumpsuit från Juicy Couture- Raglady
den va på rea! jag älskar mönstret måste jag säga!

Den är i froté, typ handduks tyg!!

och ett par mjukis shorts oxå från Juicy Couture oxå i froté! dem e från rean på fiorucci, köpte dem innan lägret!


och en stor gossi tröjja från monki!! oxå på rean! en sommar kväll kommer den sitta perfekt!


ahahah! inte så graciöst hopp! men men! haha!

Nu så ska jag se på fiilm HEEELA dan! så taggad för film dag!
Sååå det kankse kommer någon uppdatering!
Puss/Julia

Godmorgon!

Nu har jag/vi vaknat/blvit väckta.. 
Jag tror att vi skulle åka på någon marknad idag?

hehe en fiiinnfin bild på lilla jag..

helvete asså!

åååh jag vill ladda upp bilder här jag tatt med kameran, den skulle ladda över natten men den va typ klar laddad haha aj skit i det, får ladda sen! men jag frågade han tydligt i affären om det var en sladd från kameran till datorn och han sa ja men gissa om det va det då? NEJ!? vafan vad sur jag blev asså!! :(

Aja! ska åka och köpa det imon tror jag! nu så kom jag hem från tessa! vi såg på film, harry potter 7, den första delen! vill så se andra delen! Aja, nu så ska jag.... eh ingen aning, se på film kanske?

Puss/Julia

herre min gud


spola fram till 6:27, fyy fan!
Puss/Julia

hej julia!


Kameeeraaaa!!

Nuu har jag köpt en kamera!! det blev en:

Dem bara åh det är en sån bra kamear så då köpte vi den! den verkas as bra asså!! iiiih e så glad!
Jag köpte även en jumpsuit från Juicy Couture som jag kan fota imon som jag kan visa då! och jag köpte även lite nytt innan jag åkte till konfan så det kan jag oxå lägga upp haha!

Nu ska jag packa upp! har inte gjort det än hehe.. det var en vecka sen nu exakt man kom hem så det är la på tiden!
Puss/Julia

Sötnosen!


hon kollar på ett läskigt klipp på youtube... tror jag.. vet inte hon e lite okontaktbar.. hon har suttit så här i ett tag nu..

Dagens outfit



hehe, kepsen var på för jag var osminkad och äcklig..

hihi, nu ska jag steka pangkakor! :D mmm gottit
/irma

Gårdagens outfit


RayBans
linne- monki
shorts-top shop
och väskan lika så haha!
skor som inte syns, chippies
Puss/Julia

Breakfast tiime!

Rubriken står för det jag gör!

Nu så ska jag och mamma snart åka och kolla på kamera och sånt! Sen ska hon släppa mig i stan och jag ska köpa en juimpsuit som e på rea på raglady! hoppas den finns i min storlek annars blir jag serriöst ledsen! vill så ha den i frankrike! hehe nu fick ni höra mit ilandsproblem! haha!


älskar den appen! (instagram)
Puss/Julia

Grekland!



Nu bär det av till varma Grekland!...

hehe.. ne skojja bara ska till Öland.. men får hoppas på samma sol där.. och samma turkåsa vatten..

Bilden e från australien på mej och Tilda.

Små troll på Lisseberg!

I trosdags var jag och Tessis på lisseberg och träffade några från jönköping. Och så när vi kom in fick vi åkband av några snälla tanter så vi kunde åka oxå! hihi
men här är några snygga bilder!



Så snygga i Lissebergs blåa regn plast...



Tessas outfit här då



Eller var vi inte snygga när vi cyklade hem?



hhahahaaha! Hattar e för snyggt va?



och min outfit


yes box!!

Igår så va jag tessa shadi frida på stan, sen så va vi hos frida och då kom en till frida, frida W eller wean, kärt barn har många nmn haha nä men ah, hon kallas lite olika men tbx till saken, så kom måns, jacob och nicklas oxå! vi satt ute och pratade såg lite på film och jaa, det va väl en bra dag! idag så är det nog bada som står på schemat tror jag! Ska höra lite mer noggrant med irma och tessa så får la se! Jag vet, jag bloggar inte, men jag har ju annat för mig? och så e det ju sommar loooov som alla skriver så ah, det blir la lite kass bloggning från min sida då! ska försöka med minst ettt inlägg per daag!

random bild, meeen en bild åtminståne måste ju man ha i ett inlägg!

MEN IMORGON SÅ SAK JAG KÖPA EN KAMERAA SÅ DÅ KOMMER DET BILDER SOM ARA FLLÖDAR IN!!!! OCH DET KOMMER VARA SÅ MYCKET BILDER FRÅN FRANKRIKE MED OCH ÅÅÅÅÅH (eller får väl se om jag hittar en kamera imon hihi)
Puss/Julia

morgonpiggagrisar



Gossi!


Godmorgon!

Nu är jag vaken.. vaknade inte av mig själv. Blev väckt.. :( Ah har ingen aning om var vi/jag ska hitta på idag. Kanske sola? eller bada? ahja..


Andreas Wijk



Jag dör! Så bra! Bättre än orginalet..hihi (lysnade på den och Andreas Wijk sjunger den så mkt bättre)

ÖHH ni fattar inte hur tråkigt jag har! Får inte gå ut igen.. Ska nog ringa Tessa, Frida, Julia, Shadi, Jakob, Nicklas och Måns, tror alla skulle vara där.. hehe har inte ringt och sagt att jag inte kunde komma till dom och mysa med film eller vad dom skulle göra? :( ***** ***

Borde igentligen träna oxå, men det årkar jag inte häller.. så sitter på mitt golv med datorn och lysnar på Andreas Wijk.. FAN vilket liv man har da! Ne ska forsätta deppa nu.. och kanke hitta någon annan bra låt med han?
ahja.. pusspuss på er då..

Refrääshing!

Gammal header! ^
Nu har jag gjort en ny header.. mmm sicken ananserad och bra va? nee. men jag palla inte för det e altid jag som gör det så.
Men som ni ser så har den grejen vid sidan försvunnit. Och det ska jag fixa snart.. ska bara komma på hur man gör..


Den grejen ^

Hiss? Diss?

Färgade ögonbrynen, vad tycker ni?
Ska jag göra det igen?


sju sorger



blä vad jag inte orkar mer nu!

Trode fan jag har sommar lov! tydligen inte din bajs... ÖHHHH!

ne nu ska jag gå ner till bussen och hämta min tröja.. och sen blir det städa.. och fan ta dej asså!

pankakor på menyn!


Nu ska duktiga jag laga pankakor till mig och min lilla syster!haha, det ska ätas framför gossip girl, as bra e det ju! dem har ju helt fantastiska kläder!
Puss/Julia

Att ögat och hjärnan luras



ruuubriiiiik

Idag har vart aas bra! Utom vädret då men annars ahr det varit as kul! det var as kul att träffa dem från konfan! kändes som as länge sen (4 dar) hahah men vi bodde ju me varan i drygt 3 veckor så ah :D Men planen va ju att dra till saltholmen och grilla bada men det regnade ju så vi drog hem till frida istället och grillade där och såg på film nsackade och åt! vVi va 15 pers tror jag då vi va som mäst! elelr ne, sjutton som mest för irma och tessa kom ju på en liten visit! ;) haha men det gick folk lite hela tiden till slut var det jag frida och johan kvar haha, då nördade vi våra tekniska grejer! haah! meeeen dagen har varit suuuper! Och Jolin erbjöd oss att sova i Borås imon om vi vill! :) vi får se hur det blir med den saken! Nu ska jag se på gossip giiirl! ha det gööttt!


haha...
Puss/Julia

Godnatt!


hehe ball bild tycker jag...

tjapådä


13/7- Dag på stan

Idag har jag varit på stan igen, med Tessa och Irma! Idag köpte jag fyra bikinisar, allihopa för 110 kr! Vääldigt billigt!
Jag har även fotat det jag köpte igår så det ska jag visa nu! Haar dock inte fotat bikinisarna för några e blöta för jag tog ett kvälls dopp med Tessa och Frida, fast frida badade inte! Det var as varmt! Så skönt och jag orkar inte fota de andra så ni får nöja er med kläderna! :)


Ett par RayBans!

Ett W.W.J.D armband! Var bara tvungen! Väcker många minnen!

Linne från Monki

Väldigt kort linne från Weekday

Oxå linne från weekday

Shorts från H&M

Kläning från H&M
Det var la det!
Imon så ska jag och frida träffa några från kanfan! ska bli aas kul! Hoppas jag haha men ah, kanske uppdaterar mer sen!
Puss/Julia

Så snygg va!



Dagen i ord..

Först på förmiddan åkte vi in till stan och köpte lite grejor, ska lägga upp bilder på allt sen. Men nu tvättar jag mina converse.. har gjort en. och det var såååå jobbit, dom blir ju alllllldrig vit!

Men förut var vi (vi=julia och tessa) och Warum och åt glass.. hehe tjocka som alllltid! men Warum behövde en spring tur så då var till US icecream perfa!

Men nu kallar den andra svarta som skulle vara vit conversen och så måste jag skriva klart så jag kan byta låt för denna sööööög! hehe

/irma

Så här ser vi ut idag..


julia-brunt långt hår                                  jag(irma)-blont kort hår

Sommar




Den amazinga Shadi som hoppar!

puss irma!

Nu bär det av till stan

helt amazing vilken bra rubrik..

Så snart kommer julia och tessa skulle ringa när hon var klar så ska vi in till stan. Och så enkelt var det..

och här kommer en till sommar bild.. Jag e ba såå duktig på att hoppa eller vad säger ni? sicka intresanta inlägg va?..

/irma

Info

hahahah asså rubriken! ah men tänkte bara säga att jag och shadi var vid havet ensama idag, för alla kunde inte förutom vi och då hade vi redan åkt så så fick det bli! men det var jätte mys ända tills en blåttare eller nudist kom till oss och skulle sitta vid vårat läa ställe..
jaja, men imon kommer väll mer bilder gissar jag, hehe orkar inte nu ska jag fortsätta kolla på scream 1. julias val..

Vamos alla playa!



En dag på stan!

Jag åkte in runt elva, mötte mamma och vi åt lunch! sen så gick jag själv och jag lägger upp bilder på vad jag köpt när jag tagit bilderna hellt enkelt! Nu ska jag läsa veckorevyn btw lixom hallå?
/Julia

Sola heela dagen lång!

Åhhh solsol! Ligger och solar nu! Såå skämt förutom när solen går i moln.. Som har hänt ganska ofta nu.. Ah tänkte bara säga det.. Pusspuss irma

Ligger här på kvällen och läser julia tidning...

Din pappa måste vas tjuv, för han har stulit alla himlens tjärnor och satt dem i dina ögon- det var ett alternativ på en replik som skule få dej att typ dumpa din dröm kille i Julia tidningen hah! Det ar ju fan fint sagt, jag skulle tycka det va as fint om nån sa det till mej hahah /julia

Gryyymt Tjejen!

http://shadiss.blogg.se/

Mera grisar hänkade..



Alla e jätte pigga och super frääächhha nu asså! KOLLA BA!

Solbrända grisar!



Bläää vad jag har bränt mig! fat bara typ på rumpan och ansiktet!

ussbuss!

och just det bajs på fejsbok! min faceboo e jätte konstig!

Kvaliteten på bilden får PhotoBooth stå för

Finns inte så mycket att säga..
/Julia

Okej, NU är jag tillbaka.

Ja!Nu är jag tillbaka med "nya friska tag" och ska försöka blogga så ofta jag kan! Låter det ok? hoppas det för mer än deet kan ni inte begära tycker jag, det är ju trots allt sommarlov eller vad säger ni? man vill ju inte sitta innne vid datorn hela dagen?! :) Ah, irma har ju skrivit vad vi gjort idag, så det behöver ju inte jag göra igen då! Men nu så kanske vi ska ta ett kvälls dopp eller ta oss mot FRidas håll, får se vad som händer! :)
j
Puss/Julia

ÅH myyys dag vid havet!

Guuuuuu vad jag saknat havet asså! Såååå gött! Nu sitter man hemma hos Shadis och äter godis.. mmm hehe tjockiss.

Här kommer väääärrrldens myys bild! Asså ser ni det turkåsa vattnet? :O som vi varit utomlands!

Asså gillar er starkt! (mer bilder kommer senart)


Godnatt!

Godnatt gummor och gubbar! hehe

Imon ska vi, jag, Tessa, Julia, Shadi och Frida cykla till smiten och sola, hehe, hurt murtarna åker redan kl.11 imorgon bitti!! :O

Och nu tar detta roliga inlägg slut.. hehe

(Julia du får faktiskt blogga varesig du vill eller inte! För jag har bloggat heeela tiden när du varit borta och blää på dej om du inte bloggar..)



tjockis

Joggat nu ska ducha nu. Men det e lite svårt skypar nämligen med dessa godiarna!!!

Blää känner mig sså tjock just nu.. joggade jätte kort 



och här  e Tessa när hon dansar! :D heheh



/irma

I'm back on the blogg

såå, nu är jag hemma! eller, jag kom hem igår!
Det har varit så sjukt obeskrivligt bra på hjälmared, något av det bästa i mitt liv. Jag är inte på blogg humör och kommer  nog inte blogga om jag inte har något såntdär intressant att skriva om!
Så ha det så bra!
Puss/ Julia

http://shadiss.blogg.se/

http://shadiss.blogg.se/

..nu orkar jag fan inte mer..


PC

Har vaknat nu, Vi har ätit frukost och nu duchar Tessa. Vi ska in till partille cup idag igen..  ah ne nu årkar jag inte skriva mer..
Kan jag få flytta in ho någon tack?


och nu somnade Tessa...


såå godnatt

Godnatt!



Har inte orkat blogga, men ska göra det bättre... heeh kanske?
/irma

OJ!

OJOJ! glömt att säga att vi SKA ficka en nyy header! DEn som vi har nu e baaa jätte ful! Men jullis ska bara komma hem först.
filmen som vi skulle se dampa lite så, därför bloggar jag, föör jag har sååå kul! heheh :D men nu har Smarta Pappis fixat den!

Turkås och spets

Ah idag har man haft sådär kul, så jag kollade djupt i min gaderåb och hitta denna! Tror jag har fått den från Mormor, hon brukar köpa lite söta grejer.
Asså kan man använda en den här? och när?  haha



/irma


Long time, no seing..

Det var ett tag sen nu asså! Men det var så här att mitt internatt skulle byras till ett annat, och så hade jag inget internett men det skulle bara ta en dag. Men vi har fortfarande inget internett nu men jag tvinga pappa ta med sin sån interentt grej, vet inte vad den heter kallar den "pinnen" hhaha! oj! jag mår inte bra nu asså!
Har bajs ont i huvet och vill bara springa och forsvinna...
Om ni inte visste så hade jag utegångsförbjud idag och igår..  ;(
Och så hade jag ingen telefon för Majabajaddummahund bet upp den! och inget internett!!! FML!

Me just nu! Ska se på film med Pappis och Mammis.. humm undra vilken det blir?

Vad gör hon?



Snyggos!


/irma

Skypar med Bästa


/irma

Läääskigt..(läs nu)

The Bermuda Triangle is located in the Atlantic Ocean and gets its' name because it lies between Miami, Florida, San Juan, Puerto Rico, and of course Bermuda. The Bermuda triangle is about 140,000 square miles in size. The phenomena of the triangle has been known to take place just outside and out into the Sargasso Sea toward the east. These paranormal waters have been a mystery at least(and probably) as long as ships have sailed through it. Christopher Columbus wrote about strange phenomena he witnessed as he sailed through the triangle in 1492 on the Santa Maria. Flight 19, which consisted of five U.S. Navy bombers vanished without a trace in the Bermuda Triangle along with a rescue plane on December 5, 1945. This mystery seems to be the foundation of the triangles credibility as an area of paranormal phenomena.
All kinds of paranormal activities take place in this triangle of mystery. Planes loose power and become uncontrollable, compasses spin wildly, many ships and planes have disappeared completely, never to be seen again. The sky has been known to glow white and thick, green, glowing fog has also been witnessed. Strange, magnetic forces of unknown origin seem to be dragging airplanes toward the paranormal waters. What's even more unusual is that the disappearances of ships and planes take place in decent weather conditions.
The Bermuda Triangle is not always a danger to fly or sail through. Many planes and boats of all shapes and sizes have traveled through the mystical area, at all times of the day without running into any paranormal activity, UFOs, or anything that would pose as a threat. The mystical waters are unpredictable and strike without warning. No one knows how, or what triggers the paranormal activity of the Bermuda Triangle.
Foolish skeptics claim that ships and planes vanishing completely is caused by poor weather conditions, even though most of the time disappearances happen in good weather. There is also a theory of an underwater volcano that brings down ships and planes by suction. Some believe this paranormal area is a gateway to an unknown dimension. Due to so many UFO sightings seen in the paranormal triangle, It is believed by many that this mystery is caused by alien beings and are taking the people themselves. Other theories for the phenomena are black holes sucking ships and planes into them, and that parts of the mysterious area break the laws of gravity, electricity, and magnetism. There is also a theory of Atlantians from the sunken city of Atlantis taking the ships and planes down.
The Bermuda Triangle is not the only mysterious waters on the map where ships and planes disappear. In the China Sea, southeast of Japans coast, there has been a lot of the same paranormal events Taking place. This mysterious area is called the "Devil's Sea". The "Devil's Sea" became known as a paranormal mystery when nine freighters disappeared in a five year span(1950-1954). The exact location of these paranormal waters is uncertain because there are so many different locations written through the years on the subject, without facts to back them up. However, the disappearances of the nine ships took place between Japans coast and Miyake Island.
The Bermuda Triangle has taken over 1,000 people, never to be seen again. Despite all the scientists, private parties, biologists, and other people that have studied and researched this area, it continues to be a mystery and a place of paranormal activity. Other names for the Bermuda Triangle are "the Twilight Zone", "Port of Missing Ships", "the Devil's Triangle", "Hoodoo Sea", "Triangle of Death", and "Limbo of the Lost".
I personally lean towards the theory of alien activities causing the disturbances and missing vehicles in the Bermuda Triangle. This is because of the many reports of witnesses that I have read seem to be of  crafts, lights, and powers that are not likely to be of this world. There is one particular account I read that I found very intersting regarding the Bermuda Triangle. In Secrets & Mysteries OF THE WORLD by Sylvia Browne page 22 she states "My doctor friend reported seeing a pyramid with a crystal on top under the water. He tried to get closer to it, but was repelled by what seemed to be an electrical force that went through his body." Apparently this force cured his cancer. I found this to be one of the most interesting stories regarding the triangle.


Sitter barn vakt igen.

Nu sitter jag i solen och vaktar lillaa bäbis Boris. Igentligen så skulle min hud få vila idag, eftersom det skulle regnanochnjag behövde det, men nu blev det ju sol,så man får passa på! Hehe jag har fått låna deras iPad så det går lite låångsamt att skriva, men det e kuuul! Hehe ne nu kallar lilla bebisen!/irma

RSS 2.0