Todays lookhahaha sicken kånsentrerad min asså, och toa bilder e väll alltid lika bra? :D

Måååste bara visa!
Jag hitta denna snyggingen på mamms jobbi tisdags, en sån vill jag ha!asså den e bah för snygg asså.
/irma

inte ok

men vem e det som ändrar vår blogg?! e det ida?! den var ju typ normal förut men nu komm den fuula bilden upp igen. idaa? e det du eller? humm tror det..

(och om någon i 8H undrar så börjar jag skratta pga maggans min, och nej jag grät inte om någon annan än emelie trode det)
/irma

Smilisar!

Smilisarna is on dåe!
Nu ska vi pröve några då! : ;) :) :D :P :O :S ;P :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown:


/Julia
Plugga plugga plugga blogga...

oj, där fick jag allt te rubriken va?
(MÅSTE FICKA EN SAK, fortsäter på denna snart..)

haahah det skrev jag för jag trode att jag skulle skriva mer, men jag skirver bah nu att jag måste fortsätta plugga.
jag har nämligen typ hkk prov, redovisning, skriva nån artikel, matte, och INTE engelska. (för det stod till vecka 14 och det e bah vecka 13 nu)Och jag saknar min älskade lovisa! (http://loovisaelionora.blogg.se/)

/irma

tbx typ halvt

aa asså jag trodde det var irma som ändrade allt på bloggen men det vr det ju inte! Förlåt irma att jag trodde att du skulle göra det haha ;) ne men jag kommer inte blogga så mycket me jag vet inte aaa skit samma!
/Julia

NNEEEEJJJ!!!

NEJEJJJJ!!! det e innte jag som har gjort det med vår blogg! jag tror jag vet vem som ha gjort det, hon heter ida!!!!!!!!!! sååååå det e intnnnnnnttttteeee jaggggggg!!!!!!! /irma

Ne fifan!

Asså det e sjukt lilla irma! och så har du skrivit fel oxå, fanbog... aa asså nåt fel är det på denna tjej ;)! Men men aa asså jag tar bloggpaus, har inget att blogga om så det e bara tråkigt att läsa vad jag skriver så aa blogg pause!

Men irma fixar det här super typ.. SÅ hörs om ett tag! Puss
/Julia

Bah bytt namn

bah bytt namn på bloggen te Justinbieber fanblog!!
d e fett, bara för at allt handlar on justin!!!

bieber fever u know

/oss

Varför hata han? vad har han gjort?/irma

haha, jo du!

han e juuu vist snygg! ochh neeejj han liknar ju inte han, utan någon annan vettu.

jullliss kolla bah! snygg? ah!SNYGGG! SNYYGG! SNYGG!! ni kan ju faktiskt inte säga något annat.


Dagens låt då va.
/irma

Åh herre..

Irma, nej nej nej, det är icke acceptabelt! det går inte! Han är inte ddahh snigging.... Men som man säger: smaken e som baken!
P.S han ser ut som en i min klass..... Helo mate! Haha irma minns du, eller asså inte han du sa det till utan den "ekta" australienaren duvet ;) haha
/Julia

Dahh snygging!


/irmaaaaaaaa!


World dance


/Julia

in the vårsol

sitter ute på terassen och pluggar, eller ah snart och så äter jag kakor, när vi gick från bussen så hade tilda med sig en burk så öppna hon den så fick jag och natta smaka och då kände jag det där kaksuget som bara skrek KAKOR, ush ingen bra vana ska bara äta en till...

skev som tusan, menvafan!
Åh, jag hörde någon ropa, det var svenska boken så nu måste jag kiila! (poetiskt ha?)
Och både jag och irma bloggade om Justin Bieber, har vi fått en dille..?
/Julia

Justin Bieber


(den tjocka gubben förstör lite där facktiskt...)/irmaaaa

Vandrande USA flaggor.

Japp, rubriken förklarar ju ganska bra måste jag säga!

Haha jag och Justin Bieber har något gemensamt, vet ej om jag gillar det eller inte...
HAHA gud va inte är snygg!
/Julia

Vill ha sommar!


Sommar sommar nu tack! kolla bah den bruna maggen där! Och den e min, bara min!

brun, brun, brun... och nu e jag blek blek blek, tpy eller inte så mkt blek men inte brun iallafall...men ändå.
Och en sak till kolla lockarnaa!
/irma

hahaha, ganska kul va?/irrma

Åre!

Nu har vi kommit hem från backen (jag och lovisa då alltså, vi åkte typ tsm hela tiden idag, eller assså inte på morgonen men sen)

Jag hann inte blogga mera för att vi skullle ut i backen och vi var lite sega på frukosten så. Men nu är jag tbx, hahah.

Nu kommer lite bilder från idag då.

På förmiddan typ, det var sååå himmla kalltt då! och snööade, vi sitter i sitt-liften och samlar snö.

OCH checka lovisas skid glas ögon, har hon strass eller?
Soooollll på eftermiddaannn!!!! Här har vi då steeekarna Ruben och Lovisa!

NAHAHAHAH!
trodde alldrig det skulle funka att fotta så, men det blev ju riktigt bra, eller vad tycker ni? heheeh jag kan ju säga att jag bjuder på den typ.

ah, snyygish va? nu ska vi dra ner sa lovisa. Sen tee ica och på sparken, och göra oss typ feta då, gissa vad vi ska köpa?! humm dagens kluurig?
puss irma

Nej, min!


Ja asså om den skulle finnas i London så skulle den nog finnas på topshop men eftersm den var den sista kanske dem inte säljs längre men nejj den e miiinnn mohahah! Den kosta 599 lite dyr men inte så nä den är värd de asså aa den är sjukt snygg och asså jag skrev ju i inlägget vart den var ifrån menmen den är från topshop och den e MIN! hör du det miiiinnn!!! Näh men den som köper den är den får ju den eller så finns den i london så har båda den haha ;) puss
/julia

Dagens bild


fiiina

Lägger upp lite fina bilder som jag har hittat i irmas Mac men jag tänker göra inlöggen tidsinställda så att de inte inte kan ta bort dem så snabbt. Eller så att Irma och Julia inte kommer fatta att det var jag

Puss puss/ ida

Godmorgon!

Nu är vi på kläddda och jag väntar på lovisa, för hon kissa. men nu komm hon och vi sk gå och äta frulle, så jag kommer tbx snart! /irma


(typ morgon jag)

Gahh!

Galet!! jag hittade väskan jag letat efter överallt t.o.m i tyskland och idag hittade jag den!
På Topshop här i göteborg, men den låg i typ hyllan "last chance to buy" eller nåt och det fanns EN kvar!!! Och jag hade inte pengarna och det skulle vart bättre med mamma så hon kan pröjsa lite ni vet..

typ så men lite dålig vinkel men asså den var sjuuukt snygg och typ man kan ha den med axelband utan alltså i armväcket typ och på axeln och snygg till somaren! ska man tvånga in mamma på lörda eller ska man vänta tills london, det e frågan och det hät med jacka, fifan..
/julia

Mera snö.

Riktig profs fottograf eller hur?
(men dom blev ju typ facktiskt bra ju.)

Nu är vi iallafall framme nu då. Vi åkte lite skidor idag men det blev så dåligt väder så vi palla inte mera. Så vi åkte hem då va.

Före(när vi gick till sugan, och då var det soliigt)


sen(då blev det blåsit och snöit, när vi åkte i backarna)

(jag-rosa, lovisa-svart typ, om ni inte ser det :) )
/irma

thihih!


Hei bloggen!

Ja nu va det ju ett litet tag sedan men ah ska bara blogga lite snabbt för har två prov idag, första och sista lektionen s jag ska nog plugga det sista nu. Och typ innan nu så så klippte jag till mej ett par shorts av ett par typ lappade jeans som jag aldrig använder så dem fick bli shorts, tveksam att ha dem idag men ah får se!

Och på Kenzas blogg så hade hon ett inlägg typ på olika student klänningar och den här är ju über söt!

Den är sååå söööt! Ah men nu hade jag inte så mycket att säga såå eller kanske bloggar jag mer efter skolan eller i skolan men jag ska in till stan efter så får se hur det går med det!
Pöss/Julia

Nu sitter man på toget dåehh!

/irmaaaaaaa!!!!!

Bränt lite kalorier!

Ah precis det har jag, fast vi gör inte så mycket styrka nu längre på dansen för ah... CAREFACE!
Men till irma asså jag har inga kommentarer till bilden..

Nu så ska jag äta Höhöh welcome kalorierna again säger jag dåeh!! Men jag har så sjuuuukt mkt i skolan så jag tar en liten blogg paus typ till torsdag för jag hinner inte mer idag eller imon!så vänta inget inlägg, men vem vet??
Jag behöver ju inte dra upp alla läxor jag har för det kanske e careface på det med!

CY!!
Pöss /Julia

Oj nu vart man dålig på att blogge dåe.

ah rubriken säger väll allt? asså jag jag inte varit inne på daton på ett tag typ känns det som, förutom i skolan fast då e det bara typ "skol" grejer jag gör på den. Och jag har typ inte varit hemma så mkt, och när jag väll e hemma så typ äter, sover eller dushar jag. heheh. Och så pluggar jag hela eftermiddagarna typ. Asså det e sant. That is my life. ne inte riktigt men typ. Men nu kännde jag att jag behövde en lite pause från den just nu väldigt tråkiga geogrfin.. (ojj ojjj checka språket, jag låter ju värsta eee typ gammaldags?)hahaah och för jag inte bloggat på ett tag får ni denne fina bild.... hum, undra vad julia tycker om den, elr vad jag tycker om den? ser ju lite smått elakatjock ut?
/irma

s

s

Ah asså e man grym eller grym?


Ah jag e inte så specielt serriös men ah till viss del är vissa saker sanna! haha ;)
Och jag sa ju att Big Brother börjar om 59 min men ah det var ju för tjugo min sedan så de bärjag typ om 40/35 min för er som bryr er om det.. haha! Enjoy! (stavnign?)
/Julia

This opportunity will only come once in my life..

Nu så sitter jag och pluggar och det är ju sjukt kul! Men jag funderar att kanske göra ett video inlägg?? fast det kanske blir pinsamt men får se! Och snart är det final i top model men vet ej om jag ska se på det eller plugga.. Men mer får ni veta senare om jag gör ett video inlägg!
Men nu finns det inte så mycket mer att säga förrutom:

NAHA!
Men nu kallar den och jag fattar inte så mycket, har prov på torsdag men det känns endå good! om någon förstår?.. Som ni märker så har jag låtar som rubriker, lite nördit kanske?
Men mer update later!
Puss/ Julia

Me äs busig!

Jag skulle sova nu sa mormor men som ni märker så gör jag ju inte det! hihih jag e ju bah för busig!

Agent Perry* han e ju oxå bah för söt!
Sen såg jag två andra bilder som jag inte vet pm jag ska lägga upp eller inte eller ah en bild mena jag!

Och idag på matten så frågade lärarn om nån hade blogg och så va det bara jag och irma och så satt vi och snackade typ bloggar med en ett litet tag haha och han kände en som vart med i paradise hotel haha kul, men snart kommer mormor och om hon upptäcker mig så vet jag inte vad som kommer hända...
Men imon så är det skola! E så taggad, eller inte.....
oj hör trappsteg!!
/julia

Och juste!!

VI DOG INTE IGÅR SOM DET VAR SAGT OCH MÅNEN VAR BARA LITE NÄRA!!!
Ville bara dela med mig av min lycka att vi lever! haha fast jag är inte så serriös..
/Julia

Söndagen den 20:e

Ja.. nu sitter jag och, ah vad gör jag? tyå ser på tv eller det gör jag inte för det finns inget att se på. Jag borde plugga men vetefan vad jag ska börja med, ska nog läsa lite engelska och så svenskan ush ush ush men jag vet att det lönar sig om man pluggar för det lönar ju sig då! Men ah och så försöker jag få tag i irma men det går ej så bra så får nog vänta tills hon svarar eller ah skit samma! Jag hatar i alla fall söndagar för dem e SÅ depp eller det måste ju inte vara så men särskilt nu när det e kallt och man inte kan vara ute på samma sätt typ..

och jag har fortfarande samma problem....vad för jacka?? aa asså jag vora tacksam men aa jag vet inte om det blir mer uppdatering men dagens kläd val blev simple
Vit långarmad, jeansshorts och hjärtleggingsen. Har kommit på att det är snyggt med såhär bara vit tröjja typ, och det e snyggt till typ blå chinos har jag kommit på med en snajjsig sjal eller nåt om ni ville veta!
Puss/ Julia

Dagens bild

(BILD)
Fina tjejor

Lägger upp lite fina bilder som jag har hittat i irmas Mac men jag tänker göra inlöggen tidsinställda så att de inte inte kan ta bort dem så snabbt. Eller så att Irma och Julia inte kommer fatta att det var jag

Puss puss/ ida

nahaha lite hämd nu ida!!!!
den NYA dagens bild!


Mycket viktig info på en gång.(elr int)


Ah nu sitter jag i sängen på hotelrummert och ska sova, för jag e helt trött, (haha kännde inte att "slut passa in där. Alltså man brukar ju säga "jag e helt slut" men jag e ju bara jätte trött.)

Jag har gjort massa vidioinlägg men alla blev lite halvft dåliga, hehe så ni får en som jag bara eee ah var gör jag igentligen?
Men om ni vill så kan jag klippa i hopp alla dom till en vidio så kan ni få se lite.

Och vet ni vad jag såg. Jo kolla på (så stor) Asså det e ju jätte många som bah kommenterat det inlägget, och licksom håller med mej om att kossor e söta och att han e stor. Men asså jag fattar inte varför, eller asså just det inlägget med kossan. humm kanske ska blogga lite mer om sånt? det verkar ju vara intresant. Oj nu låter det som jag bah skojja med det inlägget men det gjorde jag inte jag tycker kossor e söta och så hitta vi, jag och julia den stora kossan och så. Men det e  ju jätte kul att folk kommenterar då.
nej men oj vad det lät konstigt men min förklaring där, men ni fattar typ va?

hahah om ni undrar så gick jag ju inte ner i brygga men nästan iallafall. (inte för att jag inte kan men) hahaaha det var typ brygga, hhehe va fult att jag sa det, men men så får det vara.

(för dom som märkte att jag hade kameltå, så märkte jag oxå det, det var därför jag ställden mej så fort ner, hehe, men ni som inte märkte det och såg det när nu, kan ju bah glömma det för kameltå e ingen vacker syn.)
/irma

i can't get enough..


Körslag reklamen går ju all the time på tevä så då fastnar man ju på låtarna!
@Lovisa nu i alla fall (så stavas det, jag och irma har ju grubblat på det) Snart har hon ätit klart och då ska hon hänka mig till godiskällar'n och så ska vi kika lite på "super månen" den ska vara nu klockan åtta typ, måste skynda ut nu!
/Julia

Sunside

haha ser på ett inspelat avsnitt på Solsidan!
Och mormor köpte ingen onepice som tur va!

Och så har jag en fråga som någon snälla kan svara på vad ska man har för jacka i vår, får panik vetefan vad jag ska ha!
Aja
/Julia

testing testing lixom

Följ min blogg med bloglovin

Ah asså nu kör vi asså, jag bara testar typ..
/julia

Love me, hate me say what you wan't about me..Hans röst är så JÄVLA bra!! Kär i den tonen när han sjunger dem två första verserna, fy fan...
/Julia

Sad face..


Jag gick in på min gamla ridskolas hemsida för att kolla om det har blivit ännu färre hästar eller om det ska läggas ner eller nåt. Men det hade det inte gjort så jag kollade runt lite och så klicka jag in på skötar listan och jag var skötare en gång i tiden på Tolle hette den hästen men asså den listan har varit jätte full och jag har alltid velat vara skötare på Lappen men hon hade skötare varje dag men hade jag tur så kunde jag sköta lite ibland. Men ser ni nu, nu har den stackars hästen INGEN skötare, jag blir typ ledsen för asså hon har ju varit värsta favoriten men jag fattar att det har blivit så få som arrangerar sig men jag känneer ju typ tre som är verkligen typ där jätte ofta men asså nej fy stackars hästar! dem står där i sina ssmå spiltar och ruttnar bort eller blir sönder sparkade av små barn som inte kan och åh vad jag blir ledsen, om jag fick skulle jag köpa lilla Lappen och sen sälja henne till ett bra ställe men ah jag kände att jag ville dela med mej av min ledsamhet..! Kolla alla har minst en utan lilla Lappen, jag var där på jullovet med shadi och det kommer ju snart falla ihop typ..


i det lilla stallet står ridskole hästarna asså det är ju lite mysigt men snart kommer det väll falla ihop, dem har byggt ett nytt stall men det är inte till ridskole hästarna. Undrar om dem e godkända av såna där inspäckörer elelr va det heter!
Nu så klockan tolv ska jag till stan med syster och mormor, ska köpa grejjer till svenskan jö och mormor vill gå och köpa sig en onepice och så sa hon, men julia du kan väl ta mig dit åhh vad pinsamt... men aja får väl ta det som det kommer antar jag!
puss/Julia


Snape, snape, Severuo Snape


HAHAHA
/Julia och dagens bild var av irma den när jag har min onepice på mig när jag e lååååång..

svar på kommentar


asså dom är ju inte så stora, men han är en sån jätte som har blivit lite för stor, alltså då lite smått missbildad.

Så stor!kossor e för söta dom eller va tycker ni?

Dagens bild.


här har vi långben då!

Gottigt!


den kasnke ser lite skabbig ut men aja

Min frukost än så länge! Och vad såg man när man kollade ut genom fönstrena idag?!?! jo SNÖ asså fiifan för snön!
Men nu så va min smoothie slut så nu måste jag hitta något annat att äta och sen bär det av mot thhe school..
/Julia

Torsdag

Hahah tar bort det för det stog massa fel och jag orkade inte ändra så ah
/Julia

dålig på bloggen men bättre i....

Jag känner att jag e lite dålig på att blogga nu ett tag. Men det e för jag pluggar mer så då blir det så. Och vad ska jag blogga om liksom? För just nu ser min dag ut så här att jag är i skolan och sen åker jag till pappis och pluggar där då. Sen går jag och hämtar min hund hos mammis och joggar hem med han. och sen duchar jag och så. Så, så roligt e mitt liv just nu då.


Joggin kompisen här!
/irma

Gó morron!

Nu e det redan torsdag morgon, helt insane..! Det var ju månda typ igår? näh inte ricktigt men det känns ju att det var inte alls lännge sedan jag gick upp på månda morgonen och bah åh nej nu har jag hela veckan framför mig ahja skt samma! Nu hoppadde min macka upp ur rosten, e lite hungrig nu på morgonkvissten!
Puss/ Julia

Äntligen tbx!!


Fyfan vad det e bra! Bästa serien ever tiep! Allvarligt, det e så bra!
/Julia

SOL! jag älskar dej!♥

ah jag behöver väll inte säga så mkt... det e soligt och att jag äälskar solen då för då e det varmt och så. Ah ni förstår.ah men kolla vad jag hitte här da! dagens snygg blick by julllis knullis
/irma

Plugg är en rutin vafan..

Ja, rubriken "talar för sig själv" men asså det är ju så nu för tiden. Man blir så trött på det men nu kände jag att nu kommer jag blogga deppigt så inget mer depp i detta inlägg nu dåe! Jag kan berätta att skolan idag var typ...kul.. ne men asså engelskan var ju lite pinsamt haha att spela upp sin engelska inspelnings sak haha men det var ju kul att höra på dem andras! Och sen på SO:n var det helt okej oxå och på svenskan skulle vi typ skriva en uppsatts om kärlek och det var typ prov eller asså vi satt där en och en haha! Men ah eftersom jag bloggar nu så betyder ju det att jag inte åker in och köper saker till svenskan så det får väl bli morgondagens eller nåt! Men nu så ska jag skriva på min bokredovisning och det e lite klurgit och sedan klockan 6 så bär det av mot dansen, och bara för några veckor sen var de var mörkt nu och nu e det ljust!
puss/ Julia

Onsdag


Asså, mitt baby hår eller va det är står upp och då menar jag verkligen står upp. Det ser ju mifffat ut och ah asså den som märker det mest e nog.... Irma hah eller ne hon e den enda som säger något och det e ju bra! haha ;) Men asså jag plattar de tunna hårstråna men dem verkar inte villja ligga ner..

Och jag kan ju inte gå och håll ner det, eller då kanse det stannar där..?

Outfit för dagen

Juicy

Zara

Zara

H&H i guess

Och till det så plev det palladiumen på och dunjacka men fyfan vad ovärt! För på väg hem så glömde jag min mobil och fick åka tillbaka till skolan och så gick jag i backen och fy faaan vad varmt det va!! Fick ta av min jacka och sen när jag satt och väntde på bussen tog mina svarta leggings upp värmen, så jävla gött asså!

Med mina blå bland alla vita!

Nu så i alla fall ska jag fortsätta med svenskan och läsa engelska. Ska ju till dansen sen och igår skrev jag ju att jag skulle ta mig in till stan och köpa en sak till svenskan, jag tror jag gör det imon eller sen ni får väl antagligen reda på det!

Puss/ Julia


Tisdag kväll

och äntligen klar med engelskan, har typ spelat in as många gånger och raderat och nu har jag typ ingen hals kvar. Det var jöbbigt assö! Och jaag har kommit på värstsa bra grejjen till min svenska kärleks bok om nån ville veta haha fast det får ni reda på när det e klart! Nu ska det sovas här så jag överlever imon, fast imon e en ganska chill dag och efter skolan så e det judans för mig, tror jag åker in tidigare måste nog köpa papper till kärleksboken och.... ah haha
Sov sött nu alla people!
/ Julia

JAg e bah för bra iblan asså!

För idag joggade jag ända hem från pappas jobb idag! Non stop gayys! Bah så ni vet asså! ;) hehe /irma

Måndag

Jag sa ju igår att det skulle bli mer uppdate men aa så blev det ju inte men jaja dte var igår, ledsen att göra er besvikna! Nu i alla fall så gör jag engelskan, det är en såndär keynot presentation som ska va klar på onsdag så har lite tidpress på mig.. och så har jag ju spanska prov imon och jag typkänner ingen press på den för idag va det en i min klass som men asså spanskan e ju inte så svår, det är som ett test, fast längrs, du klarar det, du klarar det, det vet jag jag bah haha okej men det typ hjälpte men det får jag väl reda på imon antar jag! Men ah snart tror jag eller efter jag ätit (panakor) så blir det på med joggingskorna någon gång och springbyxorna och ut och springa blir det då! Jag och irma e ju hurtiga som få! Sen så visade jag mitt övnings papper som jag fick på matten igår för sigge (våran matte lärare) och han bah: nejmen oj vad trevligt att du går på sånt här, det gör mig inponerad! haha tänk om jag får lite fjesk betyg på det haha, han verkar inte så svår med att få bra betyg, elller jag lyckades inte..


en iPad 2 eller iPad hade inte varit fel, typ se på film eller ah asså den e bara sjukt ball! haha den kan säkert MYCKET mer än att man bara kan ladda ner filmer, musik och sånt haha, är inte bara så teknisk..
/Julia
magtröjjjor!/irmaa


Kom 1 timme för tidigt...

Ah idag kom jag en timmer för tidigt till matten. Men det var för förra terminen gick jag en till kurs innan och då började jag då. men iallafall när jag satt och vänta så gjorde jag en sån där fin bild ni vet, om man fortfarande har sonyeriksson mobiler så kan man ju gö sina bilder så fina.

hhahaah såhär blev den;       

och julia gjorde en när hon komm oxå/irma

Söndag


tha 1piece is on!
kommer kanske snart lite mer uppdatering, känner att jag inte gjort det på att tag!
/Julia

Planerat nästa fredag då!

Har planerat nästa freda! Men ni får inte veta vad jag ska göra, eller jag och Julia. Ska nämligen tvinga henne att följa med. Fast det har hon nog inget emot! ;)
/irmaa

fortfarande liite bruna!

jaaa! jippii! mina ben e fortfarande bruna! Från i sommras då asssåå! Fast bah lite men ändå jag e stålt för det e helt naturligt no "fusk" hhaah. fick höra imorshe nämligen att dom var bruna. Då vart man glad.
så bah för det så får ni en bild, elr ett bevis blir det då typ ;)

(jag har två sår på benen, men det för jag ramla av en stol eller kanske blev bort puttad typ. från konfan iallafall)
/irma

eee va?!

Haahah! kommer ni ihåg bilddagboken? Jag var inne på den nu för jag komm på den och jag har fortfarande kavr min. Ah men då såg jag detta och bah va!?!?

mmm då kände jag men lite mindre sådär normal... det stod på min sånn grej typ.
/irma

e det typ farligt?

asså jag laddade ner typ eftkter för photo booth, men sen komm jag på att det e ju kamra och så tänk om det e nått virus i det och så kan alla se mej!? :O Jag skulle igentligen bah kolla om man kunde ladda ner nått för så man kan välga att ta bort "blickten" typ.  Men snäällla nån som vet kan ju säga te mej!/irma(Jag vågar inte fotta eller nått med den nu)

Erik Sa(kort)a(långt)de!

Har ni märkt eller? Nu säger alla Erik Saade med det första a kort och det andra långt. Men innan har ju alla sagt med ett långt men nu bah så? Alla låter jätte kul fakriskt för förut så dom dom alla med långt och nu så. Alltså det rolig e då att alla bytte samtidigt.
Men ah e ni nöjda med att han vann da? Jag tycker det var bra, så inte typ hon i rosa vann. Inte för jag bryr mej så mkt men det var brraa dåå!
/irma

· · ·


snart beställd....
/julia

Är man i lindome nu då gummor.


/irma

tänkte blogga, så ah så blev det!

Ah idag så var jag i skolan (careface) sen så åkte jag och irma hem så hjälpte jag henne packa eller ah den var packad men ah vi gjorde vad vi gjorde haha men nu så e hon borta..... vi syns på sönda tidigast lixom?! på matten för oss smarta kids! hihi vi e så söta! puss puss på dej irma när du ser detta då, så kanske du bloggar, vem vet lixom? haha

Nu: väntar på att sofia ska sluta, vi skulle ha filmkväll men vafan, ingen kan eller så har dem bätre att göra men det tror jag ej. Dem missar nåt assö, eller hur sofia?! Men och imon så tror jag typ sofias kompis hade fest, i en båt bod....? sicken fest asså det e mycket folm som får plats i en bod tror jag haha. Men jag har någon slags ångest, vet inte riktigt vad men det e bah nåt lixom... ah det här var ju ett über roligt inlägg och jag har lixom ingen bild eller nåt som passar till det som jag bloggat om, eller jo..


Yää festa i en båt bod! thats tha shiT! haha nä nu ska jag inte göra narr av detta HAAHA
jag hör av mig mer vad som händer under dagen/kvällen
/julia

Nu ska ni få veta min helg då, även fast ni inte vill

hahaha oj jag tänkte göra det fint och måla på gimp, med en sån penna då. Alltså skriva med pennan så det ser ut som hand stil. Men det var för jobbit och så blev det för fult oxå, och det var ju liksom meningen att jag skulle göra det fint så, ne det får bli vanligt då.

men så här blev det typ när jag försökte;
Men då min helg:
Jag är hemma hos Amanda heeeela helgen. Kommer te skolan på måndag dom kör mej dit då. Och hämtar mej imon efter skolan. Åh just det matte ju på söndag kväll. För oss smarta kids, Julia och jag! humm kommer inte på nått mer.

nahaha... oj jag trode det skulle bli inte så iallafall typ eee mer som eee ah men inte så iallafall. (asså inte helgen då utan det jag skulle skriva då)

Och om ni undrar vad "te" betyder så är det "till" men det kanske ni viste? Jag har fått det av Julia.  Vilket "språk" är det? Asså då om man säger så i skåne eller stockholm eller Göteborg typ?
/irma

(oj kolla vad jag så nu, jag hade ju typ jätte långt hår)

BB

Nu började för ett tagsen BB (big brother..?) vet inte om det  förkortas så eller om jag töntar mig och hittar på en egen?! Ah men idag så var jag i skolan då som inte e så konstigt sen så åkte jag hem, plugga och sen vandrade jag i min 1piece till irma haha och där målade vi naglarna och shieet vad snygga dem blev, det blev icke någon bild, tha kamera dog och aa ni vet ju hur photobooth är.. vill ju inte pajja budskapet med naglarna med en dålig kamera lixom. Kan ju säga i alla fall att det är en nyckelpiga och ett bi på! Gulligt och en sol som irma ritade så fint!
Och sen så fick jag reda på en liten sanning... tilda sa lixom: du är en älg. haha eller om du skulle vara ett djur skulle du vara en älg! Haha och så sitter irma och säger: lång,lång, lång.. hon rabbla alltså upp allt som var långt på mig hahaha.. Men då vet jag, om jag va ett djur så skulle det bli en älg! Men så skulla jag säga det på ett bra sätt att vara älg och så sa jag: Men älgen är ju skogens konung, tilda: men du e ju tjej... Ah asså man har ju sina tankar haha ;)
men vad säger man, älg och älg, dem e fan snygga...(otroligt den snyggaste bilden)
fast älgar e ganska balla om man tänker på dessa!:

då e man ju en ball älg asså!
/Julia

Dagens.Jeans:Jullis (asså det är julias jeans)
linne: jullis igen.

Och jullis hall oxå!

(fast det e så kalt i skolan så jag har på mej min halsduk och en tjock tröja oxå men det e bah för det e kalt då)
/irma

hahahmormor:vilka fina naglar du har
jag:tack
mormor:var har du fått den färgen ifån?
jag:den silvriga e idas och den rosa e min
mormor: ah, men va fin och smart med såna naglack med två färger i.

hhahahaha! hon lysnar alldrig!


/irma

Lovisas Harry potter mantel


Jag har inte rött hår!!!!!!!!

Jag är inte röd hårig! Jag är blond! men nu är det typ rött och har varit det ett tag, men det är för jag tonade det typ i 6an början av 7an, och färgen har inte gått ut. Och så växer mitt hår jätte långsamt. Och så har jag försökt få tbx det till normalt.
seee me ess blonddd!!!!! (gammallle bild)/irmaDagens bild

Tjaaa, nu skall jag göra lite tidsinställda inlägg som kommer komma lååångt fram.

Här är dagens bild på IRMA :)Snygging
/ida

SyskonKärlek...


jag grät nästan...såå jävla sorgligt! jag e så efter att läsa den nu menvafan jag missade den i alla fall inte! Asså det går fan inte att beskriva den. Ska ju redovisa den undra om man bara kan säga typ för jävla bra eller något? Men på lappen där det står vad man ska ha med i sin redovisning så står det tror jag att man kan ha med ett citat ur boken och vet exakt vad jag ska ha så √ på den punkten! Har mycket att göra på svenska kärleksboken om man säger så.

Har dansat och joggat idag, hurtigt! Och gissa vad?! på mit inköp idag så satt larmfärg saken kvar! Haha lyckat hur kan man glömma ta bort den och larmet gick ju inte??
/julia

Lösgodis för en krona!

OMG! JULIA jillnefelt köpte lösgodis för 1krona! Den tejen brukade åka med sin mamma och lilla syster varge lördag och köpa "lördags godis".
Mycket ytterst viktig info!
/irma

Gullig hund jag har va?!

nuttiplutti! Är han inte världens gulligaste hund?


pussar irma

Vem var först.....?

Vem var först, Victoria's Secret eller H&M?


Typ exakt lika dan utan att det står 86 och 84 men vem härmade vem??
/Julia

åh

det är SÅÅ seg uppdatering pp mitt internet eller så e det på blogg.se??
/julia

haha

båda bloggade om bikins, lite kul!
/julia

Bikini in tha summer

Jag har typ två bikinis som matchar, en lila leopard och en med typ hawaii på eller nåt. Och nu i sommar vill jag ha något nytt eller aa eller jag vill ha ett par trosor som passar till en bikini top som e marinblå/vit randigköpte bara toppen, trosan fanns lixom inte då tror jag..?
Här är i alla fall några snygga:
some of de snygga, gillar topparna med paljetter och den sista e ju shetans snygg! Du hittar dem HÄR!
/Julia

Till sommarn!


så söt e den!


och denna e sööö sjukt gullig! vill så ha!

och denna e oxå lite så söt typ. /irma

DJ Earwom


/irma

öh! (vad ska man skriva som rubrik på den, typ "careface"?)och nu tänker ni säkert "careface på den" då asså.
/irma

Nu pluggar jag!

Nu pluggar jag men inte just just nu för nu bloggar jag ju men anash så gör jag det och jag har typ blivit typ beroende av choklad! OMG inte bra assåå!

Jag just nu!Svar

jag skrev i ett inlägg innan att jag kanske inte bloggar i veckan för jag pluggar men jag plugga inte så muycket så jag kan försöka men räkna inte med mycket!
Svar till irma asså, aa jag kanske e redigt dålig på att blogga.. hahaha

/Julia

Nej! nej nej nej nej nej!

Jag ååårrrkkkaaaarrrr inte merr! Nu har jag blivit sjuk oxå! så jag e hemma imon, om ni inte ser mej i skolan imon. för då e jag fortfarande sjuk men jag var tvungen att gå ändå.

Nu e det en vecka kvar. Och jag e sjuk. Och gissa varför jag e sjuk? inte för jag har sprunigt runt i shorts och linne, ne för min eller vår panna gick sönder, den som gör det varmt! Så då viste ju inte nån hhur man fixar den, eftersom inte pappa e hemma. Men så vi sov en natt i KYYLLA typ! asså nooo varme! typ sova utomhus. Och då fick jag tbx min ont i halsen som jag har haft inna i vinter så jag inte kunnat gö nått utan bara äta mej fet! JO den fina ont i halsen har jag fått tbx! MMM! myysit va?!

och så bor ju min käre mormor här för min mamma typ inte kan lita på oss. Och hon e ju lagom rolig. Om det e nån som vill ha en lite förkyld mej hemma hos sig denna veckan så går det typ Jätte bra för mej!

ne nu ska jag inte klaga mer, för då blir det ett långt inlägg på mina klagomål och problem. Fast jag måste bara klaga på JULIA! ah jag tycker du e redigt dålig på att blogga.

(ingen bild idag, besvikna?)
/irma

ett inlägghah skasova snart
/Julia

Om ni inte fatta så är det Ida som lägger....

Om ni inte fatta  så är det Ida som lägger ut alla bilder på me. Men dom jag tycker e typ för fula gör jag te minjatyr bilder. man vill ju inte vara för tråkig och ta bort dom.

Fin tjej, igen ...


HAHAHAH

/ida

när man ätit annanas gör det ont i munnen..


Asså den här filmen kan man tro e en as tråkig fakta film och till en liten del va den det men asså fy fan vad så här asså typ vacker den va... Den var hemsk oxå för man ser ju vad vi gör mot världen asså vi klagar ju på att jordens klimat e dåligt men det e ju typ vårt fel!? Men aja.
Nu så ska jag väl plugga mera och sen te matten, får jobba flitigt själv idag.... hehe! Och detta e nog siste inlägget för today och i veckan kommer jag nog inte blogga så mycket heller, möjligt vis kanske.

Och aa rubriken.. jag har ätit annanas och det gör fan ont efteråt!?
/Julia

Dagens bild


hahahah

Lägger upp lite fina bilder som jag har hittat i irmas Mac men jag tänker göra inlöggen tidsinställda så att de inte inte kan ta bort dem så snabbt. Eller så att Irma och Julia inte kommer fatta att det var jag

Puss puss/ ida

Våra fiiina Tavlor

Idag så har jag och lilla irma Målat tavlor med min mamma. Jag tänkte att jag skulle visa dem bara för att vi båda är så Stört bra på att måla, helt galet!!!!


Irmas Giraff vid ett träd


Idas elefant med vingar som håller en blomma???

Visst är vi begåvade??

Puss puss/ ida

Mat kanske???

Tjeeeenare... NU är det jag ida igen och somsagt. Irma har dratt på konfrimation så jag sitter i min säng med hennes dator. Kollad eigen lite bilder och hittade lite choklad...
Hahah, så dör liten chokladråtta...

Puss puss /ida

Irma är på gJust nu så sitter jag ovh plattar irmas hår för hon skall iväg till konfirmationen.. Tjooo. Jag saknar verkligen inte när jag gick på sån skit varje helg i typ ett halvår. Hoppas att hon hard et kuuul!! :)

Puss /ida

Movie time


snygga e vi här då! Jag sara och emma ser på film, Tusen gånger starkare, har sett den en gång innan men aja! Ska va sosse nu (social) haha så räkna inte meb bloggning förrän imon!
/Julia

SVar


Ne jag va inte hemma då, och aa det e sol hemma men vi har massa träd som skuggar solen så det e lixom inte lika mkt sol som det avr hos min kusin serru! Och japp kör din stil du! ;)
/Julia

Läser i solen och det e vaaarmt.... Om önd...

img_2167 (MMS)

Läser i solen och det e vaaarmt.... Om öndå vi hade det så hemma. /julia


Magee..

Jag kollade igenom irmas bilder som hon har här på macbooken och det var väldigt många bilder på henne tighta mage. HÄr har vi nåågra :)


Tiiightt!!

Puss puss/ ida

Gästblogg

Tjooo alla irmas coola bloggläsare, Irma tyckte att jag skulle gästblogg lite så det gör jag nu. Hon skall bo hos mig hela helgen eftersom henens föräldrar är i Brasilien, so i'm stuck with her...lalala, jag och lilla irma lekte lite med hennes fina mac.

Japp, vi vaknade typ vid halv 12 å nu har vi käkat frukost och sitter i mi säng och chillar.
Kolla lilla Warumponken är med också, titta så sööööt han är. Jag längtar tills jag får en liten warum.Söt söt sööööt!! Snart skall jag lära irma hur man gör den ooodaste pastasalladen ever. Det finns helt seriöst ingen godare.!!

Puss puss/ida

Masage!

mmmm! nu får jag typ masage av ida och så kollar jag på skavlan.

(och min dator har ju inge internett så jag skriver mer sen då från min data. idas tanjentbord e lite svårt, skriver hela tiden s istället för a)

/irma

Irma är hos Ida nu dåeh!
Nu är jag hemm hos Ida och ska vara här heela helgen.
Men der var det jag ville säga nu iallafall.
/irma


We Scare Because We Care!Den är så bra! Älskar den! har haft den nästan hela mitt liv typ haha! Men den e söt men ganska elak och läskig för att vara barn film..?
/Julia

Dagens outfit!

Aa bild kvalliten är jätte bra, eller vad tycker ni?...

Skjorta- Monki
Shorta- Zara
Leggings/nylånstrumpbyxor- Gina Tricot (Irmas....fast mina...)
Sjal- Weekday
asså, jag försökte få en bra bild och så försäkte jag en detalj bild, ni kan ju få se den om ni vill ch vågar? haha

snygg eller vad?

bild för att visa tha sjals längd

stor och...

gooosssig!
/julia

Hade man velat ELLER?


Jaopp det hade man! Jag anmälde meg till deltagarlista men jag kom inte till något mer och man ska vara runt 22 så jag tror inte att det gick igenom om  man säger så..

För er som inte ser vad det står så står det: Tidiga kvinnliga gäster får exklusiva Goodiebags från bl.a och ah ni ser ju vad det står för märken antar jag och dem TRE första får typ en ännu exklusivare goodiebag från Juciy Couture och det hade man ju gärna velat ha! Börjar gilla märket mer och mer, och om jag ska te USA då fan blire shopping ska jag lova! HAHA

Nu äter jag frulle och ska te sista dagen på praon somsagt det har gått as fort, denna veckan var sjuukt mycket värre än förra.. Och jag har alltid tatt 32 bussen men så går det ju en 52 haha då tar jag ju den lixom? började ta den igår..
/Julia

As irriterad!

Asså den här helgen kommer vara asa mega as tråkig, eller det tror jag, har INGET att se fram emot men jag får väl göra så att något händer antar jag? Ska kanske till stan och hitta godingen....? Irma och Lovisa, tycker ni det? haha irmas svar kan jag redan in the huvvve! Gulligt men som irma skrivit i ett tidigare inlägg asså han vår så jävla snygg, och nu peppar (kryddar) jag inte! Och vet ni, jag e glad för irmas skull!!! puss på henne tycker jag nu då, asså ah gud säger jag bah om man inte var i hennes byxor! haha!

Imon är ju sista dagen på praon och jag undrar lixom om man får något för det? tycker jag vart SÅ duktig! Haha men hade så velat praoa med någon som jag "känner" eller asså det var ju två från min klass som jag "känner" men ah ni fattar, dem har ju kul och med en till kille och sen så e det elin heter honoch jag och jag känner ju inte henne, jag tror allvarligt att hon kanske tror att vi e kompisar nu? Och det som var ännu er typiskt var att hon skulle fylla år samma dag som jag oxå?! (detta betyder alltså att jag inte gillar denna människa!) och vad ska man säga och idag så sa "killarna" (kommer kalla dem för det hehe)  till elin gå och släng jorden i kointeirnen och så gick hon iväg, hon var borta ett bra tag så gick för att fråga henne vad jag nu skulle fråga och så gick jag te konteinern men jag såg inte henne ett tag trodde jag hon kanske hade ramlat i konteinern... men det var ingen elin där och ingen jord helleer men sen så gick jag tbx te grönsakerna och där var hon igen och jag bah oj shises vad va hon? Och sen senare så hade "killarna" och anders (en kille som jobbar där han har gått på påvelund om någon undrar!) hittat en exakt sådan burk med jord i en gång mellan charken och lagret och hon måste ha stält den där emn hon nekade det och killarna bah du slängde den inte och hon bah jo, ne, jo, ne ah så höll dem på så och sen kom anders och sa att dem hittade den där och då gick/sprang hon in på toan och..ja em grät asså hon läser inte bloggen hon hade inte fb så hur vet hon annars den, eller man får ju hoppas...

Ah men nu iallaafall e jag in the bed och ska sova eller kanske och jag har kommit på vem jag "hejjar" eller hejjar och hejjar eller vem jag tycker ska vinna Big Brother det e martin, skåningen och han e ju typ snyggast i huset alla e ju typ as fula kom jag på! Men han nedan e det! Skånska e fan en snygg dialekt!

/Julia

Dagens outfit

Jag och Julia are together nu. Och ska snart åke te Lovisa. (nu e vi hos lovisa)irma                                                       julia

Dagens outfit men jag har för mycket kläder på för att skriva allt. Och Julia har hemköps kläder på sig.
 

Nej!

nej nej nej nej nej! Jag vakna med ont i halsen! NEJ! Jag vill inte vara sjuk nu! 
Men det kanske e för vi inte har nån värme i huset! Vår panna har gått sönder. Så det e svin kalt här. Och pappa är ju inte hemma så han kan inte fixa den. Nån som vet hur man gör kanske?
/irma

Godnatt!

Godnatt! ska söve nu! Fast jag e faktiskte inte trött, fast ska upp tidigt imon, vid typ 8. nahaa det e inte så tidit men jag har ju börjat 12 anarsh så nu e det tidit.
Och om ni vill vet vad jag ska försöka hinna med imon så e det jogga och fixa naglarna. Joggade inte idag eller igår tror jag så känner mej lite dålig om man kan säga det. Och så försvann naglacket för ett tag sen och dm håller på att gå sönder såå jag måste fixa dom.

hahaah vet ni vad jag komm på nu? Jag skrev ju imon för idag för det e ju idag idag. ahja godnatt /irma

Vet ni?!

Idag såg jag nog världens snyggaste kille! Det var helt sjukt hur snygg han var! Assså ni fattar inte hur snygg han är! OMG! såå snygg!
Nästan som denna godingen?
puss irma


(jag kanske ska sluta med bilder hela tiden, det kanske blir lite för mkt?)

Dagens outfit


LeopardTröja: JC Gröna Byxor + smycken

/irma


Älskar mina naglar ändå.Vad glad jag blir! Idag frågade Lovisa om jag hade lösnaglar! Hon bah det ser ut som det och på det inlägget. (Naglar)
Men det e mina alldeles egna naglar! puss irma!

......................Snyggt te sommarn?...................

Jag ska hitta nog hitta ensån här te sommarn.
Ett pluss eller minus på den?

Själv tycker jag att den vita e snyggast i stilen och formen och fransarna och så. Men jag gilla inte att den e såå vi den bore vara mer typ benvit.
/irma


trött

nu e jag hemma eftre en lång dag, efter pluggandet åkte jag irma in te stan och te Niklas och sen så mötte vip lovisa och så sen så åkte jsg te dansen men så kom lovisa och irma lite efter haha och nu e jag hemma! Vetfan om ni kan se detta menjag ser inte vad jag skriver för det blir massa jävla rutor så ah då fattar nu om det blir massa fel om niser detta annras så er ni ju inte haha?
/JUlia

NU SÅ!!!

Hahah här e mitt säkert efterlängtande inlägg!!! Men ytvärr så blir det bara ett sånt här inlägg: Måste plugga så bloggar efter dansen som e kl 19:00 te 20:00 så vänta er inget förrän då eler imon..
/Julia

Ska sno typ!

Nahah, om jag får en iphone ska jag sno Lovisas nya skal! Det e ju bah stekans snyggt! puss irmaKlaga inte på me.

lilla julia. nu har jag gjort 9 inlägg, 10 med detta, och du klagar på mej?! Det kan du bah sluta med. Och svara på din moobil. (vet att du kanske dansar nu kanske men svara ändå för tror inte du gör det)/irma

Min älskade Kusiin!

Snyggisha vi e va? Dom kom hit för att gå ut med hundrana, asså deras och lille warum då. Asså inte för jag inte gör det dom skulle få leka om ni fattar? /irma (lovisa sa att det var kul med att vi hadde mkt bilder, så jag kör på de)

Me lunch, if you ville veta.


Fick pressbyro köörvv /irma

RSS 2.0