YEEEEEHHHYYYYYHHHYY!!!!


hehe yes!



heeheh har min egna lilla lista på julias spotify premium nu! :D hehe

Nu är det bara fler och fler som åker till NY...

Aja, nån gång SKA jag dit och det e snart hoppas jag..
Såg den här på stayhard.se och den är från Jofama by Kenza, har missat att den fanns i rosa och vitt men den va ju kind of snygg om man säger sååå
/Julia

What makes you beautiful

/Julia

be proactiv!

Asså, såg precis en reklam om typ proactiv och dem verkade så glada och att (det än nån product som tar bort finnar och ger en bra hy) det var som att den hade räddat världen haha och vem av inte alla va med i den? Joo Justin Bieber, haha han tippsade den till alla sina fans så det e bara å beställa nu asså! hehe
/Julia

4 dagar kvar tills heeeellaaaa albumet!taggatagga!

/IRMA!!!

hur kan jag missat dem häär?!

Asså jag fattade vilka dem va igår, ahah e man efterbliven eller efterbliven? aja, ganska så snygga jaa..
Asså jag e så jääävla förbannadddd!!!!! Efter vi hade fikat idag efter gymnasiet så skulle jag köpa en kofta så ahde jag present kort där så skulle jag betala men så sa dem att det inte fanns några pengar på men jag har fan inte köpt nåt? fuck life på den med, så jag har gått runt och trott att jag hade pengar på det så hade jag inte det ;ppPPppPP ne men asså fan vad störd jag blir...
Nu ska jag göra mattematik sen engliisshhh!
/Julia

Julklapp 2011? Oh jaa

Lätt att jag ska önska mig en och bara hoppas att den ligger under granen i år!
Nu är det Sjölins som gäller! Dem har öppet hus så sticker diit snart! Ush hade helt glömt av när alla har öppet hus.. så har nu suttit och skrivit in i min kalender när jag ska iväg, men vet dock inte om jag missat något dvs inte e så bra. Men jaaa, sen så har jag ju prao på Raglady, så TAGG!! Men om jag gör bort mig typ... då blir det jobbiiigt!
Ne nu ska jag hmm ah göra något innan vi åker.
hajjdå
/Julia

:(

åh så sur blir jag! för man kan visst inte se dom nya avsnitten med ashton kutcher med tow aand a half men i sverige???!?!?!!?!?!

åhhh han e så snyygg! denna bilden är från the gardian tror jag den hette. den var sååååååååå bar! grät i slutet! åh han är ba så bra!


plugga

hej vad jag e bra på att blogga. eller ne men iaf idag så ska jag plugga.. kul va? ne inte det minsta.. och sen e det utväcklingssamtal.. fy fan jag hatar det öhhhhh så tråkigt man ba sitter där och så pratar föreldrarna och lärarna hela tiden, om hur dålig/bra man e.  och sen ba nu ska du komma på ett nytt mål.. hhahha kommer ihåg när jag var liten så jag ba vadå mål? som fotbolls mål. hehe men gu vad kul gahahah ne hejdå.

Slööjd!

Nu har vi slöjd! så roligt asså, facebook-skaypade precis med madde haha vi sitter brevid varandra.. ja, där märker ni, det finns inte så mycket att göra när man e typ klar och inte orkar hitta fakta och asså men det e chill asså!
CHAOOO
/Julia

nobody is perfect.


A girls best friend is a new pair of shoes

Hemma från skolan nu, eller vart det ett tag men jaja, hur ska man annars börja? Förra veckan tränade jag ju måndag-tisdag riktigt hurtigt så känner att jag borde träna imon kanske om ni ville veta. Nu ser jag på Gossip Girl och ska nog se på modelljakten, sen gossa ner mig i min säng och se på film elller nåt sånt (eller äta)
/juliaa

all I need is U

good words
/julia

chill week!

ÅÅÅÅÅÅHHHH chilligaste veckan på länge!! nu har vi typ 4 veckor utan nåra prov och tre veckor utan skola, omg vad sköönt! Vi har prao två veckor och det ska bli helt okej tror jag! Och vi hade spanish prov idag som gick helt ok hooppas jagg..
Och asså jag blir bara mer och mer depp på dettta asså, såg på facebook att ennu en skulle till New York, tror jag dör... fuck life att det är så oretviiist!!
I will dream ooooon, tänk att bo där Gossip Girl spelas in... balllltt..
/Julia

sjukling


skajpar med sjuk!

kul att jag inte änns lysnar på de.

vad e det 3 sista likxom? ne ne inte vad jag lysnar på iaf! men ändå så e de på min sånn ne inte braoo

Oh Lord

snygga.
/Julia

Baby

Han fick visst fel nr!


Under the mistletoe


don't mess


Smart igen...

Balablabla
Julia:har du aids?
Irma: ja, jätte mkt aids.
Julia: åh men det smittar ju via saliv!!!!
I:nej??
J: jo!
I:nej!
J: okej men hiv gör!


Yesbox we are!



ja det är vi, men vi är inte lika alls!


bra bild va? hehe men iaf dt e tilda i rött och jag i gult.

Love love love love love love it!

åhhh är kär i denna låten och grabben oxå! OMG! åhhh så bra!!! <3<3<3 i'm in love!!!!



/irmaaa!<3<3<3<3<3<3

trött?

julia: va? är dom bröder??!?
irma: *suck*

(jag och bror inför genrepet!<3)

Do It Like A Dude

Kommer så ihåg den låten aav Jessie J, det var värkligen min favorit låt asså, lyssnar på den nu igen! ;)
Men i alla fall, idag gick vi typ 2 timmar max i skolan sen stress åt vi och åkte till bion, vi kom typ lite sent så vi kom inte in men sen så öppnade saskia så då kom vi in! Men filmen va typ en fotbolls dokumentär om IFKs historia typ och njaa det va ju inte det bästa jag sett men bättre än skoola! Sen när den va slut så gick jag till ZARA och köppte ett par byxor och en tröjja!  Sen åkte jag hem, somnade på bussen IGEN, asså jag måste ju va så ful då man sitter och sover... Men sen kom jag hem och har pluggat tills nu typ. Ska visa vad jag köpte och även de jenasen jag köpte i södags!
Det var tröjjan från ZARA dåå
Byxorna från Zara, har hängt upp dem för lixom morgondagens outfit så slipper man få panik imon bitti så lixom har jag bestämt det nu hehe men dem e gröna som ni ser och dragkedjan är där bak på benet när dem sitter på!
Och dem från i söndags, vanliga böå jeans från ACNE, outleten på freeport! tumme upp på det!
Nu ska jag plugga det sista!
/Julia

She used to be your really special ladyy

Förlåt för toppen bloggande här! Men jag har pluggat idag, vart på utvecklingssamtal och ja igår tränade jag, och jag säger bara en sak.. ALDRIG MER INDOOR WALKING.. fy fan, det pinsamma va att jag körde bas.. Men jag e ju rätt ovan! Och asså jag slog i mina knän i typ en järnstång som satt i mitten av maskinen som var ivägen så sjuukt så jag har ett blåmärke på båda knänen "mitt emot varandra" hahaa såå fult! Och idag blev jag klar med mina shooorts! såå stolt! asså först så gick det as bra, för bra för att vara sant soklart, jag sydde på fel sida typ så fick jag sitta och sprätta så jag sket i den delen men ja, det är ett par shirts i alla fall! Så grymt! Imon blir det bio med klassen, nån forbollsdokumentär..?

Nu ska jag läsa och har sovmorgon imon, SÅ BRA

/Julia

nemen kolla vad man hitta här...

http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/http://andreasstil.blogg.se/

Andreas gammla blogg. Hhaha han ser ganska liten ut.. eller väldigt liten ut och håret är mkt mindre..


/irma

asså shiiet, det var läääänge sedan!

asså fyfan den grodan e såå äcklig, uuuuhhblöäääfyy! Asså den låten tyckte man ju va så cool i typ 3:an? haah
Sitter och pluggar spanska, kemi, engelska och matte.. trodde jag hade chill vecka men icke sa nicke! Och idag somnade jag halvt till på kemin, första gången ever jag "somna" i skolan! Men asså jag fattar ju nada, ush och jag fick 34 på musik provet, G gränsen va 35.... pinsamt men hon sa att jag fick G haha.. ska göra typ ett litet om-prov.
Men nu ska jag sticka sen blir det träna friskis, två dagar i rad, hurtigt!
Puss/Julia

Provar blogg appen

Nu prövar jag blogg appen så ser vi om den funkar så detta e ett test inlägg dårå/ Julia


Jag är inte trött när man ska vara trött och jag är inte pigg när man ska vara pigg

Så där lyder min sitts, inget vidare bra. Har nog vänt på dygnet ganska rägält haha bra stavning Julia! Ne nu eftersom jag inte e trött så ska jag plugga kemi, man måste kämpa för de betygen man vill vettni! Men ja, och juste! bilderna på jeansen och från Frida kanske skulle ju komma igår men då dog kameran så de får bli ja, någon annan gång!
Byyee/Julia

plugg plugg mugg


här pluggar man flitigt..

A new pair of jeans

Idag åkte jag, mamma och Emma till freeport och IKEA. Fick med mig ett par jeans och en bok hylla hem! Ni får se byxorna senare för jag glömde min kamera hemma hos frida innan så jag hämtar den sen så då kanske det kommer upp bild! Men kanske dock inte på bokhyllan, vet aldrig när den monteras upp.. så sega som min fam e med det så kanske det blir hmm... 2013? aja mitt rum ska i alla fall göras om/målas om så ja men nu ska jag läsa och bygga upp mina ordförråd!

Puss/Julia

hurtmurtar!

Nu ska jag och Waris dra ut och jogga!!! och sen blir det hem och plugga!

Pink och gosig!






Så här såg jag ut igår
jeans:levis
tjocktröja: monki
klocka och halsbad: guldfynd
och bara basic smink.
och håret fick vara lite som det ville.. typ ah lockigt
/irma

Modell town





snygga shadi här då! /irma

All Children Grow Up, except one...

Såg på Peter Pan igår (såg klart den i dag i och för sig) och den filmen... hah jag får rysningar när jag ser den!! han e såå söt, jag va kär i honom när jag va liten haha men nu när han e stor så e han aaaaaaaaaaas ful... :( men nu märkte jag i början av filmen snackar dem typ poesi kanske eller nåt men den är så bra va!
Idag på kvällen i alla fall vi ska vi hem till Frida! Och nu på dagen hade jag tänkt att träna meeeeeeeeen jag banga, tar det imon istället! Så jag vet inte, kanske gör lite läxor...? hehe bättre att dem görs idag än en dag innan dem ska ha gjorts om ni förstår? haha
den bästa videon jag hittade, tog bara den första dock men haha ja den va rätt dålig men endå!
Tror jag ska äta nu i alla fall!
/julia

hemma night to night

Blir att vara hemma, men det e så sjuuuuukt kallt ute så hade inte velat ge mig ut.. Men nu så har jag klippt mig och ser på rio hah den e ur göölilig den filmen!
så charmiga bilder menmen!
Före:
Efter:


Shiieeet det känns så konstigt men e endå rätt nöjd! :) men kommer  nog få en chock imon när jag vaknar haha!
/Julia

Sista dagen med långt hår

Imon klipper jag av det! till typ axeln/nyckelbenet något sådant, e liiite trött på långt hår men det e snyggt men mitt har blitt lite halvt sådär ganska mycket tråkigt om ni förstår men nii får bild! Ska öva lite engelska sen nanna! Godatt pusss!
/Julia

Hhaha, jo sexig..


hahahahah

Nu ska jag plugga lite sen skynda mig in till stan (har typ varit vaje dag, lite jobbigt att åkka hem  avrje gång, ahah somnar alltid på bussen..) för jag ska på gymnasiemässan med mamma, va där igår med skolan men jag börjar få koll vart jag vill gå och så men det får ju betygen avgöra så måste plugga nu!

Hajjdåå! /Julia

cool

jääävlar vad ball, vill så ha!
/Julia

Idag kom skolfotoot

Alla har typ redan fått det men jag fick det idag! Asså det är ju bra på alla typ eller hela kortet e ju bra för alla e ju glada typ så det e ju bra! Glada nior! ;)
(jag i rosa i mitten, ahha ler som ett fåån)

Men i stort sett blev det ju asa bra då va!
God natt! (det går inte så bra det där med dag 1,2,3 osv för nån av oss men jaja)
/Julia

Göteborgs vädret in my heart

Asså fyfan det bara regnar och regnar.. och det är kallt och man känner vintern komma närmre och närmre! Hösten har ju inte ens kommit eller? Aja, klag är nog inte roligt att läsa så åter till det roliga!:
  • jag har bara ett prov imon och sen igen om två veckor! (såå gött) men annars bara läxor som e okej.
  • Det blir bara närmre och närmre min fördelsedaag!!!
  • jag ska plugga lite musik sen se på film för tänk att det hinner jag
Men det var typ det som va bra haha som jag kommer på. Och juste, jag köpte CHIC igår, eller nåt eller mamma om man ska vara exakt, och i den stod det om Chloe Shuterman och om hennes garderob och asså, den hade jag ju typ dödat för.. asså den tjejen är ju lyckligt lottad när det gäller kläder i alla fall! Men man vet ju inte så mycket om henne lixom!
Ne nu ska jag plugga muusiiik!
hajjdå! /Julia

pinsammtt...

bloggen har inte haft så dålig statistik som idag på 90 dagar.. men jag förstår, vi har ju sämst uppdatering typ men sluta inte läsa, ni vet inte vad ni går miste om, rätt som det är så kanske vi skriver något av bra?
/Julia

A big big big wantieee

Från Zara, 2 195 SEK.. Have2Have, snyggare in real life.
/Julia

Jag vet att jag inte kan blogga, men jag gör det endå

asså, idag måste jag plugga hela dagen, fattar inte varför jag bloggar men allt är er intresant än pluggandet, jag kan sitta och stirra på den av stängda tv:n.. allt får min uppmärksamhet nu kan man säg, ne fyfan julia, stäng ner detta nu!
hejdå!
/Julia

öhj?


ska dom komma tbx med tysk rapp?
om det nu är så så DISSAR jag det HÅRT!!!!!
asså dom var inte så bra ska jag säga.. eller jag lysnade 5 sek på 2 men hehe jag pluggar ju nu så flitigt så kan inte det men jag måste plugga med musik men ba viss musik.. typ musik som menar något..

Kanelbullarrrr

Mamma gjorde aldrig kanelbullar på kanelbullens dag, men bättre sent än aldrig!
/Julia

hahaahahhihihohoho! jag visst det!

hahahahaaha julia du är så förutsägbar! hahahaahah jag visst att du oxå skulle göra dom! :D

2. Min favorit film

Det är The Last Song tror jag, det finns sjukt många bra filmer men denna kan jag se om och om igen.
/Julia

Jag vill oxååå

hihi
Nu kör jag oxå på det hehehe
(vissa kanske jag hoppar över för dem e tråkiga, orkar inte ändra listan nu)

1. 10 fakta om mig
2. Min favoritfilm
3. Mina nyårslöften
4. Framtidsplaner
5. Mitt favoritplagg
6. Mitt första djur
7. Tanken bakom mitt bloggnamn
8. I min väska
9. Kärlek (förhållande?)
10. Min klass
11. Planer för sommaren
12. Det här får mig att gråta
13. Musik
14. Den här veckan
15. Det första jag gör när jag kommer hem
16. Detta hade jag på mig idag
17. Mina rädslor
18. Min famlij
19. Min favoritglass
20. En bild på mej som reflekterar min personlighet
21. Smycken
22. Om jag vann en miljon
23. Träning/Sport

  1. Jag jämför mig alltid med andra
  2. Jag är inte så bra i skolan som jag skulle vilja
  3. Jag är rädd för frammtiden
  4. Jag gör saker som jag ångrar hela tide tp verkligen, hatar mig själv för jag inte tänker...
  5. Jag hoppas att att jag blir något när jag blir stor
  6. Jag SKA bo några år i USA :)
  7. Jag skulle inte klara mig utan min mamma haha.. det är en ganska negativ sak ;)
  8. I love my friiendds ttttttttthhhhhhhhhhiiiiiiiiiiissssssssss mutch and more
  9. Jag älskar kläder, skulle villja bli designer men jag e inte så bra på sånt
  10. Jag vill att mitt liv ska va som i Gossip Girl
/Julia

Kort dag imorgon, skönt som, jaa

Imon har vi två lektioner, om man inte räknar med SA men ja! Jag har läst SO för det mesta hela efterdagen och det kommer jag göra hela dan imon.. ush.. Men imon på morgonen så åker jag med mamma in till stan och äter fukost, börjar tio så det honner jag! Men nu ska jag läsa lite so till och sova!

Natti Natti!

/Julia

jaha?

asså vet ni vad jag inte klarar av?!?!!?!? jo det är folk som ljuger hela jävla tiden och tror att man inte ska märka det? vad fan tror dom? Jag vet inte om alla e så dumma så dom inte fattar? eller?

men haha vet ni vad jag fick höra? att vår hedader var jätte ful och att alla tycker det och att alla klagar på den?
kan det vara min fula dubbelhaka? ah skulle tro det! och så fick jag höra att min pp var jätte ful! ah men tack då! bryr jag mej? ne!!! varför skulle jag det???!?!?!!?

jag är ful lev med det!


inspo!

http://lisaplace.devote.se/

Asså om man ändå såg ut som henne! Hon är typ tusen ggr snyggare än kenza oxå, haha kom på det nu, hhahah! asså ne nu ska jag göra nått åt mitt äkliga jag! Klara inte av mej mer! Asså alla ba men sluta klaga du är jätten fin ju! inte alls tjcko eller nått! MEN vet ni vad smink e till för att dölja att fult och göra det bättre och kläder, oxå för att dölja? ASSÅ jag tar ju inte på kläder jag ser för tjock ut i, såååå...

hejdå fula feta äckliga irma!

Tror ni jag orkar?

1. 10 fakta om mig
2. Min favoritfilm,låt
3. Mina nyårslöften
4. Framtidsplaner
5. Mitt favoritplagg
6. I min väska
7. Min klass
8. Planer för sommaren
9. Det här får mig att gråta
10. Det här klarar jag inte av
11. Det första jag gör när jag kommer hem
12. Detta hade jag på mig idag
13. Mina rädslor
14. Min favoritglass
15. En bild på mej som reflekterar min personlighet

Tänkte göra denna här^men det var typ 23 inna så tog bor dom tråkiga.. hehe


Min lilla sötnos!

här eller... här

Klicka på länken vättja! ahahahahhihhiihhohohohho!


That Pussy



Nu ska jag plugga hela resten av dagen så inget mer bloggande från mig!
/Julia

Asså, jag är sååå pissed off

Asså, lärarna tvingar oss att söka prao, alla förslag på praktikpltsen.se suger typ rent ut sagt! Sen har jag gått runnt typ halva stan och alla bah: ne "tyvärr", som att de vill men säg ja då, typ! Men den sista affären jag va inne i så sa hon: Vi brukar inte göra det men jag kan ta ditt namn och nummer så återkommer jag och jag ska be varje kväll (heheh) för att det ska gå! det e jag värd tycker jag!

Och nu e jag ett happy face för har inhandlat lite hihi timm min födelsedag som i och för sig är om en månad och typ 20 dagar men endå! ;)
Hihih

Nu ska jag plugga, kolla top modell som äääntligen börjat! Och duscha, känner mig såå ofräsh asso!

Puss/Julia

lite gammla bilder!

hahahaha jag dör, undra om jag visste att jag igentligen var blek!
hahaa kollade igenom lite bilder och hittade dessa sharmiga bildrna! ahaha var ba tvungen att dela med mej!

nemen kolla, vig var jag iaf.. hehe inte nu längre fast det var typ ba ett år sen om äns det?

e man inte sharmig inne på toan?? ;) hehe

ahahah ne men jag kommer nog inte blogga heheh säger det yp hela tiden, men iaf för min dator e trasig och jag klarar inte av någon annan dator än min käre mac.. ;) och så e det ju mkt pluggg nu eller det kommer nog vara ännu mer sen. hehe ah såååå intressant???
/irma

In La Schoool

Igår satt jag till typ 23:45 med hungerspelen, asso boken va bra och så men jag skulle läst ut den tidigare... Det var typ ett rent helvette igår och så skulle jag svara på frågor oxå som var svååra men jag svarade på alla men ja, resultatet visas ju idag om jag svarde bra eller intee!

Idag är det ju kanebullens dag! Jag ska så köpa en kanelbulle eller så gör jag egna men det är en aning svårt(=Mamma får göra det) Men ja, nu väntar en lång skol dag tror jag kanske, vi har typ tre långa lektioner innan bamba.. SÅ SEEGT men jaaajaaa!
Så sugen på en bulle nu! hehe
/Julia

Wantiiiees

Gråa UGGs, eller vad tycker ni? Jag tycker själv att grrrååååaaa e snyggt, känns som det passar till det mesta!
Nu ska jag läs ut en bok som ska va uttläst tills imon PLUS att vi ska svara på frågor oxå, 150 sidor har jag kvar..
Wish me luck!
/Julia

Guuuud

Heej!

Nu är jag hemma från min "tält weekend"! Det va mysigt men jeefffla kallt asso, sov aldrig i kanten av tältet, du fryser ihjäl!

Nu har jag en vecka framför mig med 2 prov tror jag om inte mer, juste ett test oxå.. och dem där läxorna som man aldrig slipper.. men då e det bra med matte nu på söndagar, en bra grej!

Och så e det ju NRJ grej på lördag, men vet ni, såklart e det 15 års gräns och gissa va jag inte e då, jo, 15.. att allt ska vara 15...

Jaja, få la hitta på nåt annat då när alla e där, hahah kul kväll jag har framför mig då, får vara med alla små 14izzar som jag då!

det dampar med att lägga upp bild eller nåt så ja, det blir bildlöööst

/Julia

RSS 2.0