hejdå

tar en break. är sjuk, åh. Imon är det ju nyår.. vill bara åka på spa och bara chilla på stunden. Men allt är ju fullt. Hajjdå
XOXO J

Känslan när mamma lagar pankakor

mhm, känn på den.
/Julia

Känner mig utpekad

9 planeter, 204 länder, 809 öar, 7 hav, 7 miljarder människor & jag e singel.
Kopiera detta om du börjar inse att du e ful.

En tjej skrev det på fajsbook, haha. Sant.

/juliaa


Bästa

dör. Hur kommer man på sånt här? Så himla braaaaaa
/julia

Hehehey, you wanna marry me?

Han är så snygg så jag dör. Helt ärligt. Även fast han är 36 men ålder är bara en siffra. Gift dig med mig, snälla. Ska se på Baksmällan 2 nu. Har inte sett den.
God natt
/Julia

Me some day.



Mår illa som en gorilla

Sitter på bussen fortfarande och jag mår så sjukt illa:( har mått illa hela veckan typ. Men det e typ va för jag glömmer av att äta när det inte är skola. Så kommer jag på på kvällen att jag inte ätit något på hela dan men då mår jag för illa för att äta något så då blir det att jag äter något typ jätte sent ist för då e jag pigg igen så typ vid 1 , dåligt man ska typ inte äta något efter 6 för då lägger man på sig ist för att använda maten typ. Så ät inte efter 6 hehe fina mat råd jag jag ger va? ;) drick te och ät inte mat efter 6 ! Hehe


På väg hem

Sitter på bussen på väg hem nu, kände mig för äcklig så hehe


Hurtiga tjejer

Nu sitter vi(jag,Julia) i omklädningsrummet och skulle egentligen tränat men tror inte vi orkar det längre... Hehe lata tjejer hehe men jag har faktiskt tränat varge dag detta lovet så tycker jag kan få en vilo dag? Så nu ska jag kolla på ett par spring byxor och "rump skor" Puss


Är så jävla trött, känns som att nu e botten nåd

Jag e duktig och lägger kameran i kamera väskan och jag har fått en grej som skyddar linsen. Missar väskan med fingret, kameran landar rakt mot golvet med linsen ner. Hör hur det raslar, saken som skyddar linsen sprack, repade alltså linsen. Och och jag kan inte sooma heller för nåt e ivägen så med andra ord-förstörde min kamera.. Helveete

Sen har jag svin ont i magen oxå.
/Julia

The Vow



Åh vill så se denna filmen! han e så snygg!

jag kunde inte bry mig mindre.



Dushat nu gubbs! tränade i morshhee.. ska till bulle och shadde nu och sen fridde troligen.. hummis vad ska vi göraee ;) hheeh bajs. hejdå prutt på dej din fis!


PÅ bilden övan, vilken kollar ni på då? den grön lila? eller den blå orange? jag kollar på den svart orange i hörnet här nere om, hehehehehehehehehehe


hahahahahahahahaha

alla affärer har rea, nästan alla i alla fall. Hittar Julia något då? Gissa? NEJ.. helt galet.. Var i stan typ 4 timmar hitta nada.. ush men mitt sinne e så smalt för vill jag ha en sak så lixom typ hittar jag inget annat.. bajs på mig. fan. Gick upp tidigt helt i onödann
/Julia

Good Night, Farwell


Jag vill resa bort, NU

jag vill iväg nu, inte sen, nu.
Jag är så deprimerad. Jag vill till USA nu, åherre asså jag e inte glad.
hejdå
/Julia

Asking my self over and over again, why did I cut of my hair?

särskilt när man ser sånt häär.
/Julia

Next Up: Never Say Never

Ska se på den nu, fick den i julklapp jag har dock sett den men vad skadar det att se den igen lixom? Sen ska familjen se på film hehe, toy story 3 för er som ville veta. Vi fick den förra julen så såg vi den lixom den dagen efter och alla tyckte den va så rolig så vi kör en liten tradition på den hehe. Men det blir nog en hemma dag gissar jag! Och imon blir det att gå upp någorlunda tidigt och slåss nere i stan på julrean! Det gäller att vara i tid och pigg och på hugget! Och träna! Och Victoria's secret fashion show då som alla säkert sett men not mee!!
Nu e det nästan ett år till minn B-day och ett år till jul, taggaråå!
Wanna me my boyfriendS?
/Julia

Nej nej vad gör ni här inne? ni ska ju sätta er och kolla på tv!

(ts)


GOD JUL

Åherre, nu är det julafton. Tiden har gått så hiimla fort.
HAHA, kollaaa! Spotify snöar!
Ne, nu ska jag ner och äta lunch sen sticker vi till min farbror där det finns lite människor så är vi där tills ikväll! Hörs väll antagligen imon!
GOOOOOOOOD JUUUUL!!
/Julia

Google är änna gulligt

/Julia

Väntar tills den går på TV så tagga dåå

/julia

Instagram på daton.


http://ink361.com


Följ mej gubbs, irmafranklin och juliajillnefelt oxå.

I could kill for you. But not as long I'm alave.


Hehe

hehe va tvungen att oxå lägga upp en bild hehe men våra followers stiger lite hela tiden så följ oss som sagt!
/Julia

I Guds Skaparens Namn

min underbara bakrundsbiild. Mee likkeee
/julia

candy-heart

/Julia

OMG, taggar så mycket tills den kommer va?!


/Julia

Jag har blandade kännslor för loov

Good things:
  1. Du är ledig från skolan
  2. inga monster uppgifter
  3. du kan softa jäärnet
  4. sova ut
  5. somna sent och inte försova sig dagen efter
  6. spend a lot of time with tour frienddsss

Bad things:

  1. När du är förkyld på lovet, nog det värsta. Waaiiiist of time
  2. Ligger i sängen för länge så dagen bara tickar ivääg
  3. pallar inte gå ner och göra frukost
  4. inte så social syster, ligger i soffan dagarna in och dagarna ut
  5. den där kännslan när mna vart inne förlänge och bara slösar bort tiden ännu lite till.

Ja, nu fick nu ju veta detta mycket intressanta. Men min mage kurrar nu så får väll knalla ner och fixa nåt. Måste även duscha, men det är ttyp det värsta när man e förkyld tycker jag.

Hejdåå/Julia


ohg (oh herre gud) jag känner mig förkyld 2 dagar innan jul, not good at all

Nu sitter jag i min säng, snörvlar med näsan som jag gjort för det mesta under dagen. Nu kommer det en förkylning känner jag.. Shit då! Det är ju jul på lördaag! Och appropå det! Jag ska ju till min farbror på jul så jag hade tänkt en klänning eller liknande men jag banga det och kör på "vax" byxorna från Zara. Hehe kanske inte det sm förväntas sitta på en på jul men dom är så snygga tycker jag! Och ett par örhänge fick jag med mig hem oxå!
byxorna e snyggare IRL. Men nu ska jag försöka sova trots att min ena andnings väg i stängd. Lycka till tjooo.
/Julia

Channing Tatum, raawr

Gosh han e så snygg så jag smälter. Har inte sett denna filmer förrän idag och gud va den va gossig. Han e ju den där dröm-pojkvännen, Channing alltså.
/Julia

ne min bebis!)):



Komigen nu bebisen kämpa på!!

don't fuck it up.

hahah, ska träna kl 18.45 om ni ville veta. Jympa medel på frölunda. puss puss så länge

True story

Klicka här, bara såna texter, kan sitta och läsa i typ timmar.
/Julia

Vill ha, sommar...

Naturligt lockigt hår..
Bruna ben
och naturliga slingor..
ÅHHH! ge mej sommar! tacktack!puss
Kul inlägg va? hittade lite bilder på shadis dator. hehe

This is good

ska snart ner en våning och hjälpa mammsen med att laga american pancakes. Det är la gött änna! Igår så va de så mysa pysigt hihi. Vi var hemma hos Shadi och kollade på 2 filmer om trafficking. Dom va as bra. Man fattar inte hur enkelt det är att bli bortförd innan man ser filmer om det. Du kan lixom va ute och cykla mitt ute på ljusaste dagen så bara kommer dom och tar en. Ush men dom va bra! Den ena hade lite mer handling och den andra väl mer typ lite mer om det och typ polis och sånt.
Men nu så ska jag gå och laga det.
Heerå
/Julia

pink

By moi
/Julia

You thiink so?

/julia

Vad jag gör när det inte finns så mycket att göra.

Japp, ena bilden blundar jag, visar då hur otroligt seg jag är nu. Vet inte varför jag lägger upp den över huvud taget men skit i dä.
Efter skolan drog jag och Malin in till Jul på Liseberg, första gången i år och nog sista, lär nog inte gå dit mer och dom stänger ju innan jul så ah. Men det va mysigt vi åt våfflor, churrios och "aaaaaaah, taste is king på Burger Khiiiiiiiiing." ja, ungefär så om ni nu hört den reklamen annars fattar ni nog icke. Men sen kom jag hem, åt lite pizza resten av familjen hade köpt (rena fettis dagen idag, fast fick typ ingen mat  skolan så jag förtjänade allt) sen gick jag till Tessa där Frida var och haha vi gjorde det jag hatar mest av typ aallt, singstar. Alltså jag sjunger ju kast va det e bara pinsamt men det e kkuuult. Sen gick jag väl hem runt 11 och nu sitter jag och ska se på fiilm i min underbara säng som jag älskar såååå mcyket.
Haajjdåå
/Julia

Skjorta, kavaj och röda luvor..?

Så jävla !!
Asså jag och Irma såg den på Kissies blogg, hon och hennes bror är ju vrickade båda två. Ingen bloggare är ju igentligen intresant att läsa om längre. Eller jo Kenza om hon bloggat om något ruligt men annars inte, eller jo juliabahirma.blogg.se då, dete  ju självklart!
Men nu så dricker jag te, gott för maggen miin.
Godnatt
/Julia

Trött tjej?

asså jag har så sjukt ont i hela kroppen.. helt sjukt, tränings verk på mens verk och sen har jag ont i halsen och feber? vet inte riktigt men jag mår inte bra just nu.
Ska iaf fortsätta kolla på ensam hemma nu.. skulle igentligen tränat och köpt julklappar men ah.

Imon e jag iaf ledig hela dan och ska köpa julklappar har inte köpt en ända än så måste lixom gö det.

men min fina mann kommer och cheerar mej upp så det e lixom lungt!;)) hehe

Tränat!

Känner sig alltid så bra efter man tränat. Och jag love to stretcha, det e skönt! hehe
Men nu skriker mamma på mej att jag måste sova så ska försöka det. Men somnar ändå inte förens 1 tyip. Så jobbigt meen imon e det en vanlig skol dag och sen på fredag är vi helt lediga.. tror det blir julklapps köp då. Har ju lixom hela dagen på mej så kan vara bra att göra det någon gång oxå.

Snyggt linne va, hehe gjorde det i slöjden.. det fick bli pjamas linne..  haha om man tänker efter så ser jag rätt konstig ut på bilden men jag vrider typ mej konstigt så kan skylla på det. hehe

2 bilder från sommaren 2010



Två bilder från sommaren 2010. Kollade igenom vilka bilder jag var taggad på fb, och såg dessa. hahaha
svart vit, lovisa och jag. Rumporna-johanna längst upp,jag och shadi längst ner. hhaha åh nu vill jag ha sommare eller snö. men inte detta eländiga reng väder.. ush ushh (hahahaahhaha)

Hemma safe and sound.

Är hemma nu har varit på tintin med skolan och sedan till torget en snabb sväng. Ska snart träna med lovisa,julia,frida och bacher(tessa)hehe)

Haha, har typ redan tränat, har sprunigt runt i huset och tänt alla lampor som finns typ. För det är ingen hemma och det var helt släckt när jag kom hem. Så fick springa runt och tända allt jag såg. hehe går till och med och tänder i badrummen även fast det är väldigt onödigt men är så sjut rädd iblan tänder jag till och med i gaderoben men det e inte så läkigt där. Asså hatat mej själv för att jag e så jävla rädd. det e typ löjligt. ush men det brukar inte vara så här men jag har blivit skrämd av det fula ansiktet några gånger nu det senaste så det är nog därför.


bild från i sommras på tessa mig och frida

waaakiwaki!


Godmorgon! Gillar ni inte mina fina godmorgon inlägg? ;) hehe

hush,hush,baby



Godmorgon! (tidsinstält)

Männ som hatar kvinnor.



Tror jag och mamma ska gå på denna någon dag. om ni ville veta lixääm. Ne men ah jo ne tänkte ba säga att jag tror den kommer vara bra kanske ne vet ej men tycker att hon skådespelaren, den rollen som noomi rapace spelar, kommer vara sådär hon ser så konstig ut. Men får se.

nu ska jag gå och lägga mig! Och imon blir det Tintin med klassen och rästen av skolan tyiip.


MANGE BJUDER.MÄ

åhh orkar inte sträcka mig till kontrollen. Sitter och kollar på nyheterna om och om igen. Det kommer typ inget annat. Bara nyheter. Asså jag klara inte av att kolla på nyheter. Jag blir typ rädd om vad som händer ute i världen jag får typ panik. ushh känner att det e ändå tur man bor i sverige.
/irma

åhh dom e så sköna!

Wii, en bra investering.

Absolut 100% sant. Emma hittade ett dans Wii spel igår och asså shit vilken träning den ger känns det som! Jag orkade inte ge mig ut i ovädret idag till friskis och vi tränade ju igår mwn kanske imon tränar vi men nu sitter jag flåsande och lite smått sådär svettig, innansvetten typ, den som man känner kommer innan svetten haha. Smart jag låter. Men man rör u på sig i alla fall på armarna och kroppen om man vill, det känner ju inte Wiiet av men om man vill träna så gör det!
det är typ det äldsta. Det finns Just Dance 2&3 oxå, det önskas i julklapp av Emma så om hon får det slipper man ju köpa det själv haha. Asså dansa e så kul va! Jag har ju dansat till och från kan man ju säga, emn har slutat nu för evigt kanske? om jag inte börjar med nån dans i vår men skulle inte tro det. Asså jag gick ju i sån där gymnastik med dräkt och sånt och det va så kul i början, sen tröttnade vi men jag hade nog igentligen velat gå kvar.. Jag hade vart så jävla vältränad! Ångrar mig ganska mycket att jag sluuta.
/Julia

Wonder Nail

Fick ett sånt där crak-nagellack imorse i guld så jag ville vara lite julig så jag målade med rött under och guld över, tihihih
ungefär så, pekar typ fingret haha.
Hade tänkt att åka in till stan efter skolan men fan vilket heeemskt väder.. blir så less på det va? Så jag åkte hem. Nu ska jag läsa en bok som ska redovisas på fredag och sen kanske träna, beror på humöret. Iäm värry trött. Men dagen har varit chill i stort sätt,började med lucia på morgonen i kyrkan men man tröttnar på att sitta där och min klass e ju as tjock tydligen för man fick fan inte plats.(eller så va jag för tjock?..) Men sen i skolan såg vi på film för det mesta eller en halv musik lektion haha. Och juste, fysik. Jag va tvungen att säga det för jag veet att ni vill veta deet.
Ne nu ska jag äta midda typ.
Kollade vilken kategori jag skulle lägga detta inlägg i och såg att vi hade en som heter
Haha, kommer ihåg förr när vi målade naglarna heeeeela tiden, snacka om att naglarna inte mådde så braao!
/Julia

Najt Najt

Nu ska jag soova! eller läsa lite innan ("vart gick han?" Jo Julia, han som brydde sig..") Asså, är jag inte sjuukt dålig på att blogga? Jag bloggar ju bara om tråkiga grejjer jöö! Men aja, shit the same. Imorgon så ska jag nog åka in till stan och möta upp mammsen och "peka ut" vad jag vill ha så köper hon det, jag menar, jag får ju vad jag än pekar på.. om det vore så så hade jag tyyp haft på mig olika kläder varje daag. Men ne, så är det ju inte så jag pekar väll ut vad jag önskar mig antar jaaag.
Ne men en sak som jag vill jätte jätte mycket är en beställning frååååån:
hiihi ne men den förra beställningen blev aldrig av, vet faktiskt inte riktigt varför men det inte så braiga är att det e så mycket tull typ att beställa från USA så att man får skicka via våra friends i USA men det kommer ju ta en hejdundrande tid. Men jag har sagt till mamma att det finns en enklare lösning.. att åka till USA, smart huh?
Ne nu har jag bablat om lite half intressing things again..
/Julia

GympaRumpa



Tränade idag. Var så sjukt seg, orkae inte göra något. Jag ba hoppa runt där och såg almänt fånig ut.
Ska hoppa in i duchen nu och sen kanske jag ska på någon lucia grej men vet ej får se.
(tror vi/jag ska göra om våran design, är ganska trött på den)

What can I say, thats what I love about you babe


Do Ya Thang
/Julia

oh my God, I'm soo in love

SÅ himla balla! want it want it! Dem är från One Tea Spoon och jag hittade dem på Fiorucci, så coolaa
/Julia

hmm?

skulle vilja igentligen ha en liten brun men hitta ingen för stunden meeen, vill ha en såån
/Julia

http://society6.com/


/irma

Become The Person You Want To Be.



Färgade mitt hår igår, blev så här, ville igentligen ha det ännu ljusare,(är inte så ljust nu utan mer gämt) men jag vill inte bleka det för blekning sliter på håret mycket mer än färgning. Men det var mest typ utväckten som blev bra.
Ska klippa mig snat oxå, fast bara topparna då hehe.

Hon är så bra va

DEN ÄR ÄNNA BRA
/Julia

apotek-arnes? apotekarens?

HAHA
/Julis

Gonna dream about you aaalll night boyy, like I always doo

because maybe I still love you, and thats freaks me oout.

Om man börjar kan man inte sluta

Har suttit och mölat, verkligen mölat ostbågar. Om man tar en så går det inte att sluta, uurrhk nu mår jag illa oxå så inte bra kombis..
/Julia

Victoria's Secret

I want to become an angel!
Vi alla kan ju drömma
Jag tycker Miranda, Chanel och Erin är snyggast! Asså Chanel är typ den sötaste och så himla smal kropp.
kolla baah
/Julia

Desert Flower


Desert Flower är en fim och en bok som är skriven av Waris Dirie, en självbiografi. Den är en sjut rörande berättelse och rekomunderas stort! Men läs boken innan man ser boken för anash fattar man inte hela grejen. Så läs boken sen se filmen. Det är en sån rörande historia alltså. Grät till och med i slutet av filmen.



Här är hon som spelar Waris i filmen(svart hår) och den riktiga Waris.(brunt håt)

Och här är når de fottar för hm tsm. Tycker hon med svart hår är så snygg. Hon är typ perfekt, hade inte bangat att se ut som henne.


http://www.desertflower-movie.com/

http://www.novamov.com/video/p7efx2i1mqlft
http://www.novamov.com/video/qhcntmoo18m4m


Västtrafik suger


Svar till lille irma

Antingen kostade den 599 eller 699 eller 799 eller 899 något sånt tror jag hehe och nej, Zara finns inte på torget!
VAD FAN E DETTA?! YOU TUBE ÖVERSÄTTER JU FAN VAD JAG SKRIVER SÅ DET BLIR PÅ SVENSKA? DET VILL MAN JU INTE?!
cp konsitgt
/Julia

Grym tjej!!



En tjej i min klass, åhh hon e så duktig. hoppas du inte blir för sur för jag la upp den här? hehe kunde inte hålla mej lixom. åhh så bra malin!
(såg till om du vill att jag ska ta bort den)///irma

Ni frågar, Vi svarar

Taaack jag veeeet hehe! Men dem heter Urbanears och dom kostade 600kr men det var fett värt!
/Julia

Postkodsmiljonären

Idag så va vi ju på poskodsmiljonären! hahahaha, asså shit vad det inte är som på TV.. Det är pyttelitet, man får skratta ni falska skratt och ja det metsa var typ vad man inte förväntade sig. Vi satt bakom han som kunde bli miljonär då så då aknske ni ser nån i min klass kanske mig? MEN ALLA KOLLAR DEN 21 JANUARI PÅ 4:AN då sänds det! Och det va så kul för Tilda satt brevid en kille som skulle säga skämt hela tiden och hon va med as mkycket på TV:n! Så ballt! hahahaahaha men där va vi i drygt en timma, alltså no school!
ja ungefär så!
Sen efter drog vi dåånken och sen gick jag och Sofia lite på stan! Asså jag har kollat på den här koftan lite då och då när jag varit inne på ZARA men har inte provat den men gjorde det idag men det fanns bara M kvar så den va ganska stor men jag gillar den staaaarkt!
men det va deeet
/Julia

Stockholm

snygg hörde jag nån sa? Men det va några bilder från sthml, inte så många som nii seeer!
Kunde shoppat hur mkt som hellst kan jag sägaaa!
/Julia

We all want the same thing, we all want love

Siick bra
/Julia

Tvillingarna rosa.



Så här ser jag och tessa ut idag, rosa tröjor, svarta byxor, och svarta boots med nitar...

I'd rather be in bed

Nu skall jag sova, e in my amaaazing bed! Bloggar från mobilen men jag gör det från safari altså inte från appen! Det kan man göra nu nät man uppdaterat till 4s funktion! Ne nu ska jag stänga ögonen för jag är en aning trött! Sååää
Good night, sleep tigh/Julia

Urbanears

När jag va i Stockholm så köpte jag mig ett par Urbanears! Dem fetaste hörlurarna va! As balla, man kommer lixom in i en musicbubble typ man hör inget annat except the music!
Myy coolllaaahh:
Love them with my heart and soul tyyp!
Men idag efter skolan hade mamma bokat möte med syo, fråga mig inte varför hon tyckte edt var en " bra idé".. Men efter det så åkte jag och Malin hem till mej och skulle skriva på vår spanskaredovisning men vi gjorde
SO-monster uppgiften istälelt och det är klart att vi ska får något svårt innan lovet, typiskt vår SO lärare, love him asså. Och hon hade vart på torget innan och så hade hon köpt såna där mjuka kolor man kan köpa på jul på liseberg? Ah sånna och det var gott så länge dem varade mohaha.
Nu har jag klivit ut ur den underbart varma duschen och jag ska väll läsa min svenska literatur bok och tagga sovmorgorn imon, börjar gör jag i och för sig inte för klassen ska på postkodsmiljonären så tar bussen halv 11, gött moosss!
Haa deeet!
/julia

Barnvakt+plugga=går inte

nu e jag barn vakt! och försöker plugga sammtidigt men det går såå där, heheh

Söta dom e va??? <333333

Ni gjorde min dag!

Åh så sjukt söta e ni! Dör typ! ÅHHH! kolla ba på dom när dom flyger där så söta!



Bild från i sommras, Julia och Tessa.

You blocked me om facebook, and now you are going to die.




SÅ bra va!!/irma


Best For Last.



eller lysna på den här. Så bra är den tycker jag
/irma



nemen vilket erbjudande ska man satsa eller?



hahahaa åhh fuck pluggga! lets skaffa en gård ha?

Ne asså det gåt ju inte att plugga? ska man sita i det och dra och träna? humm svårt val asså.

All I want for Christmas is you babe!




PUSS irma!<3

Jag är en groda utan ben- hopplös

typ. Jag vet att jag måste plugga så jag stänger in mig i mitt rum och det ser ut som en mess så soklart börjar städa rummet, eller plocka in kläder och typ ränsa.. Jag kan göra allt annat i hela världen typ när jag vet att jag måste plugga för det är så grymt tråkigt! Jag kan sittta och stirra in i väggen, det är typ roligare..
Men på engelskan hade vi en vikarie och han var typ den mest chilligaste personen på skolan som jag träffat typ helt serriöst! alla tjejer satt i ett rum s kommer han in där och typ säger: varför jobbar ni? har ni inte datorer? sitt och surfa på dem istället! Och det va ju det att han var seriiös oxå men vi satt där och snackade med honom om handboll till gymnasie som vi kände grabben typ hahah det va kuul! Denna dagen ha vart typ en as bra dag! Har typ skrattat hela dagen, det var ruuligt!!
L A U G H
/Julia

vi är musikaliska and we know it

Sitter i ett mini rum på musiken, de andra e nervösa för de ska spela upp men inte jag, gjorde det förra veckan hihi och asså, shit va det rockar här inne, ni skulle hööööra! haha
Efter skolan så ska jag hoppa in i mys-outfiten och se på serie! Meeen I wish typ ne men jag ska göra det, men matte oxå för har prov imorgon jag typ fattar inte så mycket så jaja hehe men hajjdå!
/Julia

sista veckan.

har inte bloggat något de senast men det e för jag har haft fullt upp med att plugga. Och det kommer nog vara så hela veckan. Har ganska mycket nu sista veckan innan betygens sätts, de sätts på måndag kl.9.00 så måste plugga på nu ett tag.
har no nu och nu komma alla så tror vi börjar nu.

känner lite så här just nu..

Don't you worrey about a thing

Tjooo broo!
Nu har jag och Irma tränat! Asså det blev ett jevla missförstånd, haha men ja. Tar för lång tid att skriva så jaja! Men det vart kult! Men jag fick kasta mig på cykeln och det kan jag säga, inte ett tips, ut i blåsten och cykeln vinglade och vajja i blåsten och herre gud va kalt det vaaaa! Men nu e jag hemma och fick årets första glögg, det är såå gott! mmmm! det saknas bara lussebullen! Och nu blir det hamburgare a la Jillnefelt!
Så bye bye!
/juliaaa

Naughty Naughty Me

Kommit hem från skolan nu, drar och tränar nu! Men först måste jag öppna min Haribo godis kalender hihihi :))

/Julia

Hon vet vad som e top-notch

a gilr skrev det on fajsbook och haha det stämmer ju typ till 100% typ. Varför allt slit för typ få mörke séende?
Nu e jag hemma vilketfall! Det betyder att det är söndag och att det är måndag imorgon och jag är ganska otagg till skola just nu men vad ska man göö? Har matte prov på onsdag men jag kan garantera att det fixar jag serni! Sen så ska jag träna en heldel meeed!
OCH VET NI?! i sthml så kollade vi på massa Björn Gustafsson klipp och då sa mamma att : jaa, han försvnn ju ett tag men nu är han tbx i både film och norska julkalendern och har flyttat till norge och blivit kär. Eh va? vad gör han däär? Han ska ju vara hääääär! han e såå göllig!
http://www.youtube.com/watch?v=T0AFEqwVdeA
hahhahahah så ssöööööt, tänk att gått i typ samma klass som han eller typ vart hans bästa vän, man hade typ kramp i magen varje dag då (av allt skratt dårå)
/Julia

Igår..




..hade jag på mej detta. tröja/london byxor/gina skärp+armband/irma

GladTjej.se


tjeeenare som man säger här i stockholm

är i stockholm nu juueee! Vart på stan idag, shoppade lite blandat! as najs! Imon åker vi hem.. gillar stockholm, skulle kunna på i en lägenhet är! kanske inne på södermalm eller sture p (har 08 dialekt när jag skriver detta!)
/Julia

Gaga holiday.



jaaa undra om dom e bra?



Åh domma är så bra!^^

/irma

Looklikes?



Vem är snyggast?
Jag tycker typ Steven Srait kunde ha spelat Jacob i twilight.. hehe han e såå snygg!!!

The Convenant


Tippsss! denna filmen är så bra! love it! har sett den massa gånger och den är lika bra, för han e så sjukt snygg!





True.


fuck. höll på att dö av rädsla :( usshhh

ussh! asså jag hatar att jag är så rädd!!!!!!

åhhh.. usshh asså vet ni vad som hände nyss? jag typ dog av rädsla.. ussh komm in i mitt fina panik stadie.  Då jag bara skriker, gråter, skakar i hela mej och typ fryser sammtidigt som jag svettas? assså fucckkk vad jag hatar att jag ska vara såå jävla rädd!

iaf så sånna roliga länkar man inte vet vad det är en sån som alltid är ett ansikte som är fuck äklicgt och så skriker det.. ah en sånn länk klickade jag på. det var någon sjuk som ba "kolla min blogg här:"  och jag klickade på den och solklart så är det en sånn och jag hör först skriket hinner inte änns se bilden. Men så får jag panik och sen får jag inte tyst på datorn så jag river ner datorn, högtalarna och en kruka på mej typ. och sen sitter jag typ fast klistrad på golvet och skakar, skriker, gråter och kan inte röra mej. och sen får jag fram min mobil ur fickan och ringer till mammas jobb och sen kommer tilda och jag typ dör, blev så jävla rädd :( hhaha tänk om tilda inte hade kommit hem, då hade jag typ fortfarande suttit där på golvet.  usshhh fuck önska jag inte var rädd för något.

hahah, en gång blev jag rädd för mitt egna skrik. För det lät asså presis som det skriket. haaha tror det var när jag var sur på min syster och så skrek jag på henne och sen börja jag lipa, hahaha patetisk e jag.

meeenn asså jag tänker typ stämma nästa person som gör så! det e lixomm inte första gången någon "skojjar" om något sånnt... ussshhhhhhhhh

asså jag fattar inte folk som vill vara mer lätt skrämda?? hur tänker man då?? Det e ba såå sjukkttt jobbigt!!!!



Skärp,skärp alla gillar skärp.

Gick igenom våra skärp igår, vi har sjukt mkt skärp som ingen använder. Så kännde att jag kunde plocka ut någr till mej själv dåå.. hehe har inga egna skärp typ för jag orkar alldrig köpa några så det e ba min mamma och syster som gör det typ. Men iaf så hittade jag massa fina som jag gillar.

här e ba några snygga som jag hittade.

Som dessa 3. alla har runda nitar som är snyggt fast ett e dock lite litet får ha det på första hålet och det funkar typ ba med höga byxor för mina höfter e för breda.


Detta är från australien och det ska man snurra två varv. lite konstigt men det var faktiskt skit snyggt!



Och så det långa man ser på kanten av bilden nedan är ba så snyggt!(det bruna med 4 runda grejer på...
...och det med stjärnor som hål och glittrigt var ju ba för sött! Men det var för litet :(


/irma

Dagens randiga jag.



Idaga hade jag på mej detta. Hittade den stora gosigas tröjan i mammas gaderob typ längst in. Så gosig e den, och sjukt stor oxå, but I love it! ni kommer nog få se mej mer i den förhoppnings vis.

Idag var det ganska chill för vi hade ba 3 lektioner på förmiddan som e med samma lärare och vi använder typ alla 3 lektioner till samma arbete så det var gött. och sen hade halva klassen praktiskt prov efter bamba men jag hade det förra veckan så slutade innan lunch idag.

Har faktiskt inga planer för idag.. känns ganska tråkigt faktiskt men försöker få tag i lite folk men dom svarar inte sååååå ah men får se hur det blir.
puss irma

Har inget att blogga om nuee

asså, jag ville blogga men kom inte på nåt att blogga om. Men om jag inte hinenr blogga imon så kommer jag väll tbx på måndag för jag ska till stocholm som sagt! Hajjdå
/Julia

Goddayy suneshines!

Sitter och kollar på julkalendern nu!
åh så gossit! Julen är ba så mysigt!

Tog en paus från mitt intensiva pluggande!

Har varit i cafeet idag! Så kul var det tycker jag! hehe

Hade inte med mej datorn så blev inget bloggande! och kommer nog inte bli så mkt mer idag. Måste värkligen plugga!

Men ni får hoppas på julia ska uppdatera er :)

MEEEENN ska försöka lägga upp dagens, och sen en till sak men få se hur det blir!


Puss puss sötnosar! är så glad idag vet inte varför dock men jag är det! :D

loveyaaagaayys!


(tilda som fottar, och jag på bilden då. hehe ego pixxaarrnn meeej här hehe)





Of 2 school

I'm reday to lock the door and ge mig av 2 school! Asa chill dag idag, börjar 10, slutar typ halv 2 eller något sådant. Och det e så brao för imorgon går jag bara halv dag serni för jag ska till estocolmo! Vi ska åka tåg och jag älskar att åka tåg tihihi!
jag syftar på tågen i bilderna, vet dock inte om det är HP på sista bilden.
/Julia

RSS 2.0