think she kinda cool

/Julia

My love is your love, your love is mine

Jaa hejsan allesammans!
Vart och tränat nu med sofia! Va på gymmet för första gången, haha ni skulle sett mig.. så pinsam va, visste inte hur vi skulle göra med springbandet sen så finns det flaksor man tvättar maskinerna med om dem e svettiga och jag tog en men locket var löst så jag, jag höll i korken men ja, resten ramla på golvet och det blev stor pöl med såpa haha.. Men det va skönt, ska absolut dra igång med att träna igen, hade ju en lång plugg paus emn den e fan över nu.. så aaazzzumm! Men jag har vart nyttig idag, åt bra frukost, bra lunch och mellis, yoghurt med K-special med röda bär!
Men asså, det är klart man inte ska äta massa söt saker hela tiden men asså en liten choklad ruta om dagen typ gör ingen skillnad så jag kör på det lixom :en sötsak om dagen syns inte på magen. haha typ så men det gör inte så mycket skillnad, en dag utan godis/bulle/kaka går ju fan inte och det ska va gött å leva, annars kan de kvetta, thats liife. Så ser jag på saken.
/julia

ännu en rolig dag i skolan.

hahah rolig rubrik va?

Asså är så sjukt mätt just nu! fyy! Men när jag komm hem var jag så sjukt hugrig så jag tog en macka! Har nämligen ändrat min fina diet lite grann.
Så den är så här just nu: fruksot fortfarande ingen.(för hinner inte det, men om jag skulle hinna skulle jag äta) Lunch i skolan, mellis-ingen, midda- ingen(((om någon lagat mat så tar jag men det e typ alldrig någon som gör det hemma hos mej så)))... mmmmeeen så dricker jag TE oxå!

för det blir lite lite anarsh man bilr så sjukt hungrig, men om man dricker te blir man inte det. (varmt vatten tar mer plats typ än kallt.)(jag vet att man igentligen ska äta alla måltider fast bara lite och nyttigare men det pallar jag inte så.)

jag dricker typ te heeelaaa tiden typ när jag e hemma fast det e inte te för jag gillar bara rött te och det e bara pappa som vet vilket det ska vara och han e inte hemma nu (började ganska nyss med min fina diet.) så det blir bara varmt vatten och lite citron i det! tips om man inte gillar te, det e jätte gått!
Och så försöker jag hålla mig borta från godsakerna! men det går sådär för jag e lite mycket svag för typ cholkad.

Och imorgon få bli ett (((till av alla undantag jag gör heeelllaa tiden))) undantag eftersom jag ska stå i cafet i skolan sååå hehe

Såå komm till cafeet imon!!haha fyra konstiga bilder på maj.. (jag har en tub tröja på mej så nothing to worry about! and tilda es the fotograf)


Inget internett!

har inte haft något internett idag! och man har ju fan inte kunnat göta något! asså vi använder typ inte skolböckerna längre eller jo i matten men sen är det bara internett hela tiden och om man nu inte skulle ha med sin dator en dag så kan man ju inte direkt få en bok och hitta faktan i. för det finns inte. Herre gud va vi e beroende av internett!Ska iaf plugga nu som vanligt, men vi har ganska mkt sååå.


FUCK IT.
Flätor är så snyggt!

Vill lära mig att göra inbakade flätor på mig själv! meen det går ju inte så bra! Ska försöka göra en imorgon till skolan så får se hur det går.. får väll typ gå upp en timme tidigare ;)
/irma

Inspo./irma

Godnatt

nu ska jag gå ocj lägga mej. haha ne men jag e så sjukt trött. Tror jag kommer somna typ? Fast det har jag varit hela dagen. Trodde typ alvarligt att jag skulle somna på spanskan idag, jag var typ nära på att gå hem så trött jag var. och sen dessutom har jag haft ont i nacken hela dagen. Tror att det var för jag sov med blött hår.


haha gjorde denna roliga bild.. mej på samma ställe med olika outfitt och olika tider då.. har så kul när man pluggar och flitig..

What the hell?


/irma

gee miihh


/irma

Godmorgon måndag!


(Gammal bild från i början på sommaren. tidsinställt.)

28/11

Rolig dag va? usshh asså det känns som vi alltid har musik.. det känns som det e varge eftermidda medans hkk som vi har på freda eftermiddar känns som det typ e två veckor imellan..

ne gillar inte mångadar.. det e först idrott.. och sen no.. så sjukt tråkigt.. och sen spanska usshh men det e ba jobbigt.. och sen engelska... asså jag älslar engelska men nu så har vi världens tråkigaste lektioner och värdens jobbigaste lärare som ba förstör så.. ochh sen e det musik..ussh hatar det. för jag e så dålig och lärar hatar mej. och så får man ju alldrig lära sig hur man ska göra utan hon förväntar sig att alla kan typ?

Men det e typ ba 3-4 veckor kvar så håll ut!


Möta tessissen!

Drar nu ska möta tessa på torget! hejdå ha så kul! haha set almänt bajs ut men how cares? inte jag iaf! men lyckades göra en inbakad fläta iaf! hihih hehe den ser helt cp ut.här e jag idag då!

uff va snygg va? haha ahah

If I were blond

omg, have 2 be blooondiie right now
/julia

Fuck.
Yes va bra! åh fuck vad lesen jag blir :( jag vill så bad tatuera mig, och så jag ba men om jag gör en henna tatuering den går ju ändå bort efter ett tag? och mamma sa ja!
men hon ba du måste ba ta reda på hur och vart man gör det. och sen om du e alergisk mot det.

och så kollade jag upp det och hitta detta^^men yes! great! fuck!  Och jag tror jag har utvecklat alergi gemom hår färgning..för jag e ju alergisk mot vissa läkemedel och prudikter och så så ah då kan jag ah utvecklat det genom det? FUCK ASSÅ! :(


Kolla ba fuucckkk vad äckligt!Paljetter på uggs=snygggtttt!Så jävla balla! skulle vilja ha dom rosa och dom 3 längst ner!

/irma


HAAHAHHA! nehe.. hahah såg att julia hade gjort ett likadant inlägg... (kollade om julia hade skrivit något kul. så ba nemen kolla mitt inlägg vad gör det där? hallå .. haha så var det julle som hade gjort ett innan,, haha kul ändå meeennn dettte fina inlägg får vara kvar såå hehe .man kan inget annat än att älska dooom

Jag storlelk 7 som är usa storlek men 7=38 så 38 som svensk storlek. Men asså köp inte förstora utan köp typ om dem e lite trånga asså inte så att tån typ väller över kanten men eftersom det är ull så blir det större så dem töjer sig. Jag tycker att "den vanliga" modellen är snyggast, inte höga och inte med knapp. Tycker jag då och färg tycker jag grått eller den choklad bruna eller den helt vanliga!
/Julia

ÅH vill ha!
ÅHHH dom översta vill jag så ha! så jävla söta! men det fanns typ ba st 35 på hemsidan :( men dom andra är oxå sjukt snygga men dom rosa var ba helt sick! vill ha nu! GE MEJ! åh :( va lesen jag blev nu!

NÅGON SOM VET VAR MAN KAN HITTA DOM NÅGON ANNAN STANS????? snälla någon? :) vill ha dom så bad!


/irmasäg det till julia!Jullia nu lysnar du och tar och byter!
/irma
Va bara tvungen

Hittade dem här oxå på UGGs hemsida och asså, vad ska man säga? Färgrikt? Men dem underst va i och för sig från brandos.se och dem va ju en aning söta men mintgröna? nee gick gränsen lite grann typ. Men dock de oranga paljett till typ bruna bara sommar ben med rätt outfit skulle ag lätt kunna ha dem lika så dem blå!
/Julia

Have no words, hands down for this shit

De oranga och blåa... jesus man!
/Julia

ÄNTLIGEN FINNS DET PÅ DATORN

SATAN VAD KUL!!!!!!
/Julia

Kan jag väll

fick en fråga om jag kunde visa vad jag fick och svaret e yeeees maaan!
Glitter nagellack as coollt
(ursäkta dammig spegel)
lite gott och blandat,  waaaa Justin Bieber bokken, mycket läsning fram över
Äntligeeeen!
lite av det som va på en bild ovan men lite annat ah typ samma
En lite Marc necesär! Thank u thank u thank u!
Men det va typ det tror jag och sen lite monedas av da släkt!
Men nu börjar typ dem dra sin kos men ska väl sätta på 90210, men vet ni? Jag vill så flytta till californien ett år eller två, tänk och gå där på strande så kommer det en kille bakifrån med surfbräda och bah "hey, wait" som i alla filmer och våtdräckten ner vikt, satan vad jag vill det! antingen så måste mamma eller pappa få jobb eller så blir jag utbytes stundet eller oupär, mamma va ju det så hin kanske har nån kontakt hehe, fast då vill jag på i 90210! hehe helt beroende!
/Julia

26/11Ska och träffa dena lilla tjej! Så söt e hon!

Fortfarande 15.
Så fin e du jullebulle! Ha en great dag fräsen!

Yeeees, I'm tierd

Nu har jag vaknat, vänat på att 90210 ak ladda och sen ska jag väll duscha, städa och sen någon gång under dagen kommer min släkt hit så ska vi fira miig lite!
Igår så va Irma, Shadi, Tessa och Frida här och vi åt godis ooch såg på TV! det va myyyysigt! En riktigt bra födelsedag hade jag igår!
hihhi söööt
/Julia

HAAHHA!


/IRMA

asså, detta e ju sjuuuuukt

Som ni förstår hoppas jag är ja inte ensam om dett drooog!
/Julia

GRATTIS PATTIS!
(bilder från i sommras)

GRATTIS JULIA! 15 FUCCKKKKINNGGG ÅR NU! NU FÅR DU TA OCH LEVA DITT LIV OCH INTE VARA EN SÅNN MAMMA GRIS OCH VÅÅÅGAAA NU JULIAAA! HAVE A G8 DAYYY DARLING!

hjälp mej tack!


(bilder från i sommras)

gör jag inte intressanta inlägg? ah? ne inte? nehe..

åhh e så tråkig. mina inlägg är ju ba när jag klagar hela tiden och sen massa ego bilder och sen bilder och sånnt på Justin Bieber.. kul blogg då va?

Asså kan ni hjälpa mej vad ska jag blogga om???


Vad tycker ni är kul att läsa om?Svar

Rudebeck har ju bara samhäll och natur och natur är mina sämsta ämen och har absolut inte så höga poäng som typ 280 så det blir samhäll om jag kommer in där, men annars väger det mellan samhäll och ekonomi :)
/Julia

Thats gooood


JB

Engelska arbete....Så här börjar det.


hehe skriver ett brev till min älskade Justin Bieber. (bilden gjorde jag heeellllttt själv!)


Åh du är så woopppwpowpowp! Blir helt galen på dej!


KAN MAN BLI SNYGGARE? ELLER DANSA BÄTTRE? ELLER VARA SEXIGARE? ELLER NÅGOT! ÅHHH SÅÅÅ JÄVLA OBESKRIVLIGT SNYGG E DU!

Loveyaaa! <3

/irma!

It's the final countdown

15 imorgon!! ska gå och sova snart så vaknar jag ju snabbare och då väntar nog lite presenter!! IIIIH
excited chhiiiick! woop woop!
/Julia

skolan nu.

har spanska nu. favvo ämnet tror jag nog! för har man mvg så har man och då e det ju kul lixxoomm...  eller inte hata spanska ushh ne men hatar hela skolan. hahahah ushhhhh känner mej så sjukt äcklig så det inte är finns! ;( är så fulll och de blir inte bättre att jag inte FÅR ha smink eller KAN inte änns ha det.
går nog och lägger mej i koma och kanska vaknar när jag blivit snygg.. haha fast då får jag sova för evigt! hahahaahahahaha fuck meeejjjjjjjj

ÅHH JAG SAKANR AUSTRALIEN SÅÅ SJUKT MKT! :(


Hatar känslan när man stiger ut ur värmen in i kylan

Guess who's bithday it's tomorrow? Yes we just looooove fridayyss! And we gonna smile today as never befoooore!
/Julia

FYYYY!!!!!!

ALLA GATULAMPOR E JU SLÄCKTA!!! KOMMER JU INTE KUNNA GÅ TILL BUSSEN! :( VARFÖÖÖRRR HAR MAN SLÄCKT DOM????? FYYY FAN VA LÄSKIGT! :(  DET ÄR JU SÅ SJUKT MÖRKT UTOMHUS!

I think I'm a Belieber.I want you so badly, it's my biggest wish

Juliaaaa

Så obeskrivligt bra!(se hela video så ni inte missar allt de bra!!!)Jag dör så bra typ! Åhhh Började till och med gråta! åhhh så sjuuuukkktttt fin! love till alla de som var med i den!

Åh btw Älskar rapp delen nästan i slutet! (och justin biebers del och miley cyrus del oxå, och alla andras heeh)

Här e den gammla oxå såå fin den oxå!


/IRMA!(tidsinställt)

Tomorrowland!ÅHH vill gå sååå baaaadddd!!!!!!

/IRMA!
I kind of want it

Har haft simprov idag, va helt okej! Jag gillar faktiskt simprov, det e ruuligt! Sen åkte vi tbx till skolan och hade världens chilligaste slöjd, satt i soffan och såg på film typ! Det va det vi gjorde idag och sen har jag köpt årets första julklapp! sååå bra!
yeah yeah, want it want it
/Julia

Loveyaaa girlss!
Ni e så jävla goa! Älskar er girls!
Mat.

haha fin rubrik, jag har sånn fantasiii serr niii va ;)


Gjorde en sånn test "mentala åldern test" och jag fick 19 haha såå bra e jag. :) såå fuck you som säger att jag inte e kompetent!

HHAHAAHAHA åhhh fuucckk meeee jag kan ju inte plugga...
har lysnat på de jävla låtarna säkert 20 ggr och dom går inte in i huvet!
och jag har säkert druckigt 5 koppar te! fast jag fyller ba på koppen när den börjar bli kall så det e igentligen typ ba vatten nuuu.. men det e bra för jag e jätte mätt så då kanske jag inte behöver äta något mer idag.

Bantar nu eller vad man ska kalla det.. duktig flicka här ska gå ner i vikt!
(bantar inte så hårt)+ att jag försöker träna varge dag oxå. men

så här bantar jag:
Frukost: inget, men om jag hinner så klementiner typ 1-3 hehe
Lunch: i skolan men mer än halva grönsaker eller mkt grönsaker och vatten och lite vanliga mat och får inte ta med än en gång!
Mellis: appelsin eller klementin, och sen te när jag pluggar.(ibland en macka om jag e jätte hungig)
Midda: äter ba midda ibland med om jag gör det så ba lite mat mest grönsaker och te innan så jag inte orkar så mkt.
och om jag skulle bli hungrig på kvällen som jag blir så får jag ta en appelsin eller klementin och te.

Sååå vet inte om det e bra att äta så men det känns bra. I like the feeling av att vara hungrig ibland för då känns det som man äter lite och då känns det bra! :D för då går man/jag iaf ner i vikt/fett. men måste så klart träna oxå!

och inga godsaker solklart! jobbigt hehe


mumms mumms.. min snygga bakrundsbild ;)
Sommarn saknar mej tror jag..?


Shadi och jag, loveyaaa

(jag, efter skolavslutningen)

(jag, shadi, tessa)

(shadi, tessa, jag)

(shadi,tessa, jag , frida

jag, tessa

jag

EN GLAD TJEJ!!!!(shadi)


jag


hahahahaha

åhhh amanda du e såååå söt!

Den snygga brännan ;)


Söta Tessa sooomm allrid ska kissa ;)ÅHHH vill ha sommmar nuu! Eller jul lov går oxå bbra! men vill åka utomlansss!!! ge mej en resa till ett varmt land så jag kan ligga på strande och steka!! 8)
puss irmna!

(kollade igenom lite bad bilder såå blev jag sugen på sommar!!)plugga, måste vara det roligaste, haa?Pluggar musik nuuu! såå sjukt tråkigt för jag lär mej alldrig något :( det går in i ena öran och ut ur andra..

Men jag kommer ändå ba få g i musik för min musik lärare typ hatar mej.. har gjort lite tabbar och så kan jag inte spela gitarr..


Tagga tagga..

Tagga simmprov imon då och musik prov på tor. Och massa annat plugg.


om man ändå haft denna snygga kropp.. (snygga shadiiiii på bilden)

Nya favoriter

Her new album, love it
Gooosh vad den här serien e bra! Slår nästa Gossip Girl, men ne det gör ju ingen men ahh!
/Julia

Ett klart val

Vart på Sigrid Rudebecks gymnasiet nu men tessa och irma och det är lätt ett klart val! Skolan värkar så bra och ha bra anda och liten och mysig! muy bien muy bien! Så nu ska jag plugga upp mig ännu högre!
/Julia

Klockrent!


KEEP YOUR HEAD UP HIGH.


ParadiseJag började nästan gråta när jag såg denna ;( men sen vid 2.23 så förstörde han allt med att ta av sig huvet såå.
(hittade den på elins bligg:http://eeelinnn.blogg.se/)


/Irma


Vill ha so bad!Asså ajg vill ha en tattooering! Jag tror faktiskt jag vill ha "Don't give up" men det e ju som det e nu, måste ju vänta tills jag e 18 väll? jo. Och så vill jag ha vid handleden, det e så jälva snyggt tycker jag!

Tror jag ska försöka övertala mamma om att jag iaf kan få ha en henna tatuering. I sommras när jag frågade om jag fick fick jag iaf ha det och då ville jag ha det över hela benet sååå hehe borde ju få det tycker jag! :)

Ne nu ska jag plugga muski! usshhh jag hatar musik!(i soklan dom lektionenrna)

Äntligenn

såg på facebook att det släptes nu! Finally måste jag ju säga! Har tröttnat på de andra låtarna liite! bra för pluggningen detta alltså!
/Julia

Jag idag.Super kvalite va? (photo booth kameran) En bild på mej utan något smink alls oxå!!! Så såg jag ut i skolan idag dåååååå/irma

I like how it feels

Hemma efter första skoldagen efter som sagt 3 hela veckor utan att ha sett skolan typ! Men dagen gick fort så det har vart en helt okeej dag! Och asså, vi har världens läskigaste typ vikarie på biologin, eller han e typ lärar kandidat! asså han ser ut att leva på 70 talet och heter Karl-Johan och kallas för KJ.. trodde jag skulle dö... kunde inte hålla mig för skratt asså, ddööör! sen så gjorde han världens rörelse och bah: shadish! as asså skit samma, nu ska jag äta o plööggaa!
Julia

iloveu


-


skolan nu. och jag ser ut som en gris.Skolan idag på 3 veckor. Och jag e så sjukt trött som vanligt men idag känner jag mej så sjukt hemsk! usshh! FÖR JAG HAR INGET SMINK ALLS!!!! asså inget! för att jag ska se om det e det som gör så min hud blir som den blir måste jag pröva att vara utan ett tag för att se om det blir bättre.

Meeen hehe jag klaradde inte av att se mej så hemsk så jag tog på ba lite.. men då förstörde jag allt så då funkar det ändå inter så då kan jag ju lika gärna kleta på allt ändå meeen ahja får väll ta HELT utan imon då... FML..

I want you to make me feel, like I'm the only girl in the world

Julia

Dagens plander.

Gå ut med min hund. Troligtviss ta en joggin tur, asså jag ba älskar att gå ut och jogga själv med min hund i skogen. det så så lungt man behöver inte tänka på någon annan man kan ba jogga på, I love it!

Städa

Träna med Tessa.

Plugga..plugga och plugga!

Matte. (matte kurs på doner.)


YES! så här ser min super roliga dag ut.


FFFFFFMMMMMMLLLLLLL!!!!!

jag e så lesen på mej nu asså! j***** fitt hud! :( jag hatar min hud! jag kan ju inte använda några produkter alls utan att jag ser ut som en tomat eller en prickig korv :(

Men sen har jag trott att jag har kunnat ha vissa produkter i ansiktet iaf men så igå kom jag och mamma på att jag nog var alergisk mot mittt ansikts smink oxå!
För när jag har tagit på bassminket i ansiktet, som är ganska mkt grejer för det ska täcka allt men iaf så är färgen bra, kanske lite brunare men det e ju det man vill ha så. Men sen efter en stund e jag typ mer orange och gissar att det blir blandningen av mitt röda ansikte och sminket och så får jag jätte varma kinder och öron. och sen när jag tar av det ser jag hur uppsvullen mitt anssikte e, usssh ser hemsk ut. (kan kanske lägga ut en bild, troligtvis inte)
Men innan har jag ba tänkt att det var för jag tar bort sminket och så blir huden irriterad av det.
Men nu tror jag inte det längre. :(

Och en till sak som e väldigt jobbigt är att jag nog är alergisk mot brun utan sol, eller de jag provat iaf, har ju inte prövat alla märken som finns. Men så säger mamma att jag nog oxå är alergisk mot solariesol oxå! För hon solade mkt och sen fick hon någon sånn alergisk reaktion och gick till doktorn och han ba nej du får absolut inte sola mer. Och hon sa att när jag solar så blir jag som hon blev typ innan hon fick reaktionen sååå FML! kan ba bli brun på "riktig" sol då :( kommer få vara blevfis hela vintern.

(oj värsta uttalandet här, hahahahaah)

Braking dawn!SÅÅÅÅÅÅ BRA VA DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!<33333333333333333333333

hahahaah!

hahaaha, sicken bild som komm upp, tror det blev något fel där. hade tagit bort det inlägget men så kom den ändå hhhaa

Queen of Fucking Everything

idag var ju sista prao dagen! Det har absolut varit den bästa praon hittils i alla fall! Men det har vart roligt och dem som jobbar där är ju så himla gulliga och söta och dem pratar som typ fjortsar fast dem är typ 23-39 år kanske, dem säger typ gumman och sånt, hahaha! Men jag fick ett armband och ett lipsyl/läppglans. Det står det på som det står i rubriken. Men efter det stack jag,irma och shadi och fika! asså, ah, fika det e gott men ibland kan det bli för mycket alltså.. Men det var gott! och mysigt, sen stack jag och irma hem till henne och shadi hem till sig och sen kom tessa och ja, vad gjorde vi? hahaha..
nu ska jag se på gossip girl som var ett tag sedan!
Här är lite bilder över min praoplats, vi ska typ rita av den! Men dem flytta om lite idag och igår och gjorde en hylla med nästan bara Juicy och porslin! Så gulligt! i färg skala och sånt!Men jag hade lätt kunnat flytta in i den hyllan!, lite så där organiserat! Eller det e två hyllor, en hylla längs väggen och sen en liten ja, ni flästa har ju varit där så ni fattar nog vad jag menar !Och sen en vägg med belstaff jackorna och ah, lite så där organiserat!
der blåa/gråa/svart e brevid det rosa det man inte ser
Och ass ni fattar inte, ni ser uggsen där högt upp? det e välditgt högt! Så ber dem en att ta ner en storlek som står underst och det är det läskigaste, och så skulle jag och min prao kompis sortera om och fy, as läskigt! Att fixa skor va det värsta tror jag!
yes, men det var väll allt jag hade att skriva! OM en EN vecka fyller jag femtoooon, sick mannen!
/Julia

som sagt, I'm the brainy kid

men, åh... jag trodde ju jag hade rätt för en gångs skull... men åh, jag som va så stolt (detta gäller det där 81 saken..)
ne, vad lönar det sig attt försöka vara smart? om man aldrig lyckas? det e en sån där evighets fråga endååå
tjaoo broo
/en smart, mycket smart tjej som ska ta och plugga matte

Fuck mej själv!

asså julia du har gjort det igen. (gissar att du inte kommer fatta detta, att du kommer tro att du har gjort mej lesen er nått och få panik och ringa alla för att fåå tag i mej och balabal vad du nu gör när du får panik, men ba så du vet så menar jag nu det med 81 och så ba så du vet.))))


Gick på gymapbas med tessa idag.. och jag har ju ingen takt känsla alls!!!! :( jag klarar inte äns av gympa bas, jag står typ ba där och ser dum ut blan massa tanter :( fyy fann mej!

Här e min man visst e han snygg?pusspuss älskling!fast nej

ida hade skrivit att det blev 81 men så här är det, 80+80=160x0=0+1=1 ddaahh?
asså jag e ju smart kid här!
/Julia

asså att folk inte fattar!

jag är så ströd på de här j*vla frågorna på facebook!!! och särskilt de där det står tex:
och folk svarar 81?! det e ju 1 folket och samma med den som är nåt med 40, alla svarar ju fel asså! Det skulle inte förvåna mig om jag har fel nu men nej det har jag inte! SLÅ DET PÅ MINIRÄKNAREN, och sen allmänt så stör jag mig på alla frågor! vem kom det lixom?måste va det tråkigaste!
nu fick ni ta del av min ilska hehe
Ska plugga lite nu sen blir det bia, asså herre vad jag jag e taggaaddd!!!
/Julia

Äckligaste..

Kom nyss hem från praoen mår fortfarande illa typ.. och ont i huvet. Och mina händer är typ trasiga, och torra och gör ont för jag har bränt mej jätte mkt. Försöker ba göra mitt bästa för chefen som e där på dag tid är jätte sur på mej typ för jag jobbar så långsammt :( och för att jag e ivägen typ, men det e inte mitt fel det kanske han som e ivägen för mej????

Men iaf så idag fick jag blanda pizza salad typ, fast någon med majonäs,lök,morötter och sånn vit grön grönsak som man har i pizza salad, så men iaf med händerna! :O med hanskar dock men det var såå jääävvvllla äckligt! För det lucktade så sjuuuukkkkttttttt äckligt! Jag höll typ på att spy! men ville inte säga att jag inte klarade av att blanda lite pizza salad, för då skulle han bli ännu surare sååå fick bita ihop!

Så nu mår jag skit fortfarande! ussshhhhh!!!! Det ändå possetiva e väll att man får pizza, om nu det skulle vara possetivt? ne för man blir tjock.. så det ända är väll att man slipper skolan i ett tag iaf.


Say it out loud

Den som e klockan 21 någon gång på biopalatset! Colllt! Då kanske vi sees!
Nu har jag skrvit en halv inlämning, vi ska skriva om två jag har skrivit om en än så länge! Snacka om stolt kid här! Har hittat en sjyyykt snygg klänning som jag hade tänkt att inskaffa mig till Ny år, har no ideavad jag ska göra men en klänning ska jag ha i alla faall. Har några allternativ på klänningar! Hittade en på hm.com och sen har jag spanat in en på Raglady, ska pröva den imon i think!
sooo long readers!
/Julia

Forever is only the beginning

imorgon kväll finner ni mig i bio salongen
/Julia

HAHAHAH!!


uppdateringen är lite ur ballans

jaa som sagt men men, igår jobbade jag ju hela dan! På arkaden då ju och jag gick villse på lagret hehe.. och sen på kvällen va det öppet hus på sam så kom hem halv 9 och va det bara att sätta sig och plugga..
Nu ska jag sticka till praon! bye bye
om endå jag hade vart the one less lonley girl, dream on dream on
/Julia

Lite övedriven bild att skicka kanske men men!

LIKA?
haha kanske inte så lika? Skickade en annan bild, då var jag lindsey lohan upp i dagen, sönder drogad och allt, tack, tack.
/Julia

Tänkte ha detta på måndag då

Måndagens outfit
/julia

We are girly girls

/julia

sometime I will, sometime

'
/Julia

Frissan√

Kom nyss hem från frissan! Toppade håret och så fick det facktiskt bli en ny nyan på håret! Blev facktiskt jätte nöjd! men det som sabba allt var att jag bad henne att fixa mina ögonbryn, för jag ville ha dom tjockare dom var lite smala men så hörde hon väll fel så dom blev ännu smalare! :( meeen ah får väll ha det ett tag nu då
sååå iaf heheh har jag harft kul och fottat igen så ni får en lite ego bild på mej i mörkt hår här då!

vad tycks? kanske lite för mörkt?

Hush hush babyÄNTLIGEN!!!


SÅ JÄVLA RÄTT! SÅ JÄVLA RÄTT!
/Julia

TREE FIRE ICE


Vill aldrig börja jobba...

Jo det vill jag nog, men att komma hem halv sju på en fredag, inte ok! Idag har jag fått etikera sjalar hela dagen, men då har jag iallafall haft något att göra.Jag trodde veckan skulle gå sååååååååååååhääääääääääär långasamt men den gick såhär snabbt typ! Men det har varit bra! Tror dock att i arkaden kommer bli kaos typ, stressigt, mycket mycket mer folk. Och när man praoar så kanske man får nåt för det som sofia frick 30% på only och när jag skulle gå så frågar hon om jag vill ha en påse.. men jag har ju inte praoat båda veckorna än så kanske får nåt nästa vecka, hihi man kna ju alltid hoppas! :)
detta ska ätas nnu, fast hemmalagat, mmmm!
/julia

Dangens lastbil förare har på sig detta!


Det blev bara detalj bilder, och jag orkar inte skriva vart allt kommer ifrån så om någon undrar får de fråga helt enkelt.

11 11 11 11 11, och man gasar runt i en lastbil!

Idag e det ju den 11/11/11 och då klockan 11.11 tänkte jag önska för då e det ju 111111111111 ah men tror ni inte jag missa det men en minut :( ussh va jag blev lesen.

Men iaf så var det sista dagen på "jobbet" volvo och då kom en av mina "jobbarkompisar" på att jag skulle ju få köra en last bil!!!!

Så idag har jag alltså kört en lastbil!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag dör typ, det var fan det roligast! :D Fick gasa runt på en grusplan bland alla fabriker! Och han som fixade så jag fick köra satte sig brevid och sen när jag gasat iväg så han ba " Det är nog bäst att jag sätter men bakom det här, så jag kan dra koppligen om det skulle behövas" (tror det e koppligen som gör så den kan nöd stanna) hehehe ;)  Tog nog i lite mer än vad han hade tänkt sig ;) hihihihi

En sånn här körde jag!

men skulle igentligen kört en men släp men det var fullt på övnigsbanan så det blev inte så, men han sa att jag kunde komma tbx och köra på riktigt! ;) tror inte jag bangar det!

Detta e en med släp.


Så nu vet jag iaf allt om lastbilar! De har massa finesser! Och dom e så jävla stora, lite läskiga att köra men jääävliigt kuuullll!!!
Home is wherever I'm with you

/Julia

ASSÅ!

julia... tänker du någon gång? ne..

läs mitt inlägg nu julia lilla...

Känner ingenting, aldrig igen...babyhahah kanske måste han en Kategori som heter "Irmas ego bilder"?

hehehihihoho

Fick en fråga vart vi praoa som Irma svarade på fast bara där hon praoade då men jag praoar på Raglady på torget, arkden nästa vecka! :)
hehe hade alla rätt... eller inte.. hehe..
/Julia

Min,pappsen ska ba komma hem(eller inte..)


Ska försöka se om jag kan beställa denna men får se hur det blir..

Så grymt snygg! /IRMA

kär..

som vanligt

Asså tänk den guldiga med en vit iphone! åhh vill ha nu tack!/IRMA

svar

Jag(irma) praoar på Volvo denna veckan och Pizza hut nästa

Julia praoar på Raggan och Tara på arkade nästa vecka och Frölunda torg denna veckan.

Saknar dessa godningarna!Shadi Golfboll

&
Tessa Bajser


Här jobbar man snabbt!

Jag har bara 13 dokement kvar nu och de ska jag göra resten av dagen idag och hela dagen imon.. hehe så fick "ledigt" nu så jag skulle ha något att göra imon oxå. För jag lär hinna med alla de dokumenten på en halvtimma sååå ja.. snabbis här..

hehe och idag på lunchen så hade vi ätit och sen tog vi kaffe och pratade vid fika bodet och sen kom det två killar typ i 20 års åldern och en såg väll ok ut men den andra... mmm hehe. Så iaf så gick dom andra men jag satt kvar och "läste" tidningen hade redan läste den två grr inna men det visste la inte dom.. hihi

och sen när jag väntade satt jag och kladdade och så skulle jag måla en person assså ba huvet då och så blev det en kille och sen när jag kolla så såg det presis ut soom han! :O  asså presis! så jag rev ut den bilden och jag satten den på baksidan på min mobil... ;)


This is how we do it

Idag så har det oxå vart kule på Raglady! Fick däremot svin ont i ryggen och armarna för jag har sprungit runt och rotat i propp fulla lådor med Juicy koftor o byxor för det skulle ut i varje storlek av varje sort och jag blev så snurrig, kände mig färgblind.. Det fanns typ 4 olika rosa och jag blandade ihop typp alla och det va så rörigt! Och man fick ut lådorna och in dem innan jag hade fixat där asså det var som ett pussel.. men jaja hehe! Snart är det helg! Det känns endå som man har ett jobb nu när man praoar så lixom frå man helg! haha men det är ju som skolan hhe..
Nu ska jag sova eller se på modell jakten fast det gör jag nog imon bitti! OCH JUSTE, imon ska jag till tandläkaren och då bestämmer vi om det e tandställning som gääller!
har hört att kyss scenen i Mistletoe fick göras om 28 gånger, hade ju då inte bangat...
/Julia

Volvo


här e mitt fina kort så dom inte tror att jag e någon som bara gått fel typ.. haha
kul kul.. men ah volvo e ganska gött att praoa på för det e fika paus hela tiden ;) heheh

mkt kul att veta.. men jag måste göra massa grejer nu igentligen men så e det så mkt så då ballar jag ur och orkar inte och då blir det att jag deppar ihop vid datorn.. men ska ta itu med allt nu...

Blunda ett tag..


Blunda ett tag
Slut ögonen, bara blunda ett tag
För vi kommer alla blunda en dag
Blunda ett tag
Blunda dig bort, det kommer funka ett tag
Men om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks/I r m a

I'm bulletproof, nothing to lose fire away, fire away


.....you shoot me down, but I won't fall I am titanium

Rosablått
/irma

Då var dagen slut.


Mums lunch!

Nu ska vi nog gå ner och äta god lunch! hahaha jag typ älskar mat! kanske därför jag e så fet! Men det kommer jag få lida för ditt fula fetto!
hehe!

....dom har ben&jerrys där oxå...hahahhahahah! om jag hade legat på den grenen hade den nog knäts!

Godmorgon sunshines!


Jag idag

Shorta:gina
byxor:levis
skärp:? gammalt
armband:australien
klocka:gludfynd

/IRMA

*hemligt*.se
Me lijk ur blogg Ida.. och synd för er andra att den e hemlig!

Dumma igentligen.

Nu när Justin Bieber har släpt ett jul album lysnar jag ju på jul låtar i för väg och då förstör jag ju jul stämningen sen ju!

hahaha men jag har en till favo (santa claus is coming to town)


heheh och nu kom jag på att denna låten när han sjunger e han mindre för man hör det på hanns röst!

/irma

OBOY in my heart

Idag var dagen mycket bättre! Kände ju dem på Raglady lite bättre idag så fanns det mer att gör också! Så åt jag på MCD på lunchen med Sofia,Sofia,Emma, Amanda och Linnea.Det var gott, höjdpunkten idag Det är ganska många som praoar på torget! Vi märkte oxå att Teo praoade på MCD, hade dött. Asså jag har så sjukt mkt plugg men vet inte vart jag ska börja så hejdå!
/Julia

Mina lover boys är ändå ganska lika.
PUSS PÅ ER GOSISAR/irma!

Absolut högst upp på önske listan!Åh herre! bild nr 2 e nog dom snyggast hitils med dom vita med spets då!
/Irma1

Warulv...

Warum prövar sin munnkorg... han e lite aggresiv nu på sistonde... hehe ne men han ska börja lowkorsa elr vad det nu heter men då måste dom ha det.. lowkorsk e när dom springer efter en "hare".

heheh så här bra går det för mej när jag ska plugga... hehe

ÅÅÅÅÅÅ NY FAVORIT!Åh! typ dör varge gång han ba "burapampambum" heheh åh e kär i dej gullet!

heheh gillar julia justin bieber så mkt? hum det viste jag inte.. hehe


/IRMA!!!!<3

Jag är så jävla pissed of.. hoppsan..

Dagen började bra. Åkte in till stan, åt frukost och begav mig mot raglady i arkade. Vi städa lite och vi va tre st praktikanter och när vi hade städat så fick vi reda på att en av oss skulle till raglady på torget en vecka och komma tillbaka till arkaden nästa vecka och vi skulle diskutera om det men nä det gjorde vi inte utan en av dem som jobba där bah: du börjar på torget och det är ju tydligen närmre dit för dej. Och jag har fan inte nämnt vad jag bor, har en teori om allt detta men man vet aldirg vem som läser detta så nämner inget om detta! Så jag blev skickad till torget och asså.. fan vad det sög där.. om jag inte får va där nästa vecka då fan!!! Men neee, sög gjorde det ju inte! Det va helt okej, bättre än hemköp men personalen i stan är ju så mkt gulligare! På torget finns det en bitch som jag e rädd för, och viktoria hette en av tjejerna på torget och drömde mardrömm om deras högsta chef som var typ as läskig! Haha hon va rätt skön hon viktoria för hon frågade vilken klasss jag gick i och jag svarade 9:an hon bah: ahaa, i nian är man väl 17? herre gud, snurrig tjej!
Nu ska jag, ja vad ska jag göra? tagga nästa vecka som satan!
/Julia

lite brun, och lite tjock.
Första prao dagen √

RÖSTA RÖSTA

http://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolanhttp://www.nobelmuseum.se/sv/medicinjakten-nyapavelundsskolan
/Julia

Kollar på MTV EMA

Hej snygg!
°
Asså, shieet vad jag e nervös inför imon.. kommer inte kunna sova..
/Julia

svar

koftan kostade 1889 tror jag men jag hade present kort så den blev lite billigare
men det stycket jag såg på tv ur vedeon så mimade i alla fall en kille till det och det gör dem i vedeoon jag la upp här med när dem typ surfar så mimar dem om det nu inte e en killlee!! Men det låter ju som en tjej .
'
Nu kommer snart farmor hit och vi ska käka thai thai, gott gott!
'
Jag vill fylla år nununununu! men det är bara GOSH 19 dagar kavr märkte jag nu!! wiiho! Och imorgon börjar praoen.. as nervös.. hatar prao!
/Julia

Kronjuvelerna

Mamma hyrde en film innan som familjen kunde se på, jag har vart sååå trött hela dagen asså. Imon blir det brain traing allttssåå!
Hon hyrde en film som hette Kronjuvelerna, en svensk film med Björn Gustafsson!! Han har man inte sett på ett tag..? Vart tog han vägen lixom? Han e ju för roliig,ska lätt kolla på you tube klipp nuu! Men filmen va as bra, hon valde mellan bad teacher men den här slår den med storm säkert! Jag gillar svenska fimer asså, dem blir bättre och bättre på det! Men detta e en av dem bästa filmerna jag sett tror jag på ett tag! Men ett stort tips! SE DEN SE DEN!!
han bill skarsgård, uuush gillar inte honom, han e såå läskiiiig!
/Julia

Satan i gatan

FAAAAAAAAn i helvette!!! Jag börjar bli sjuuuk... satan i gatan! Oj vad jag svär...?hih men ååå det är så tråkigt och bara jag inte blir sjuk under praon asså..
JUste, jag lläste igår på facebook om att det skulle hackas av anonymos eller nåt och att facebook typ skulle försvinna?! :O fast om det gör det så får vi ju våra liv tbx typ, och haha då kna man ju fan plugga igen! Men guud vad tråkigt det kommer bli om det förvinner för i så fall skulle det hända den 5 november som är idag och det typ va nåt specielt med den 5 november i nån film men ah jag fick reda på detta igår så det är ju inte så många som vet om det typ, 90% vet inte ettt skit vadsom pårgår typ. Men anonymos eller va dem nu hette är typ as bra på att hacka, dem hade typ hackat SONY typ eller nåt men vad vet jag, men under dagen så lär vi ju märka det. Skulle kolla igår på en info film om hack gruppen men han hade fan mask så jag bangade den!
och om det förvinner, vad ska man göra på sin mobil då?? Haha, fatta hur beroende vi ääääär
/Julia

Att se på människor som failar e något av det roligaste

asså, skadeglädje.. den e fan nästan den bästa glädjen! Att kolla på fail vedieos på you tube e as kul! BRA TIPS NÄR MAN INTE KAN SOVA! Det ska jag göra nu, i min underbara mjuka fina sääääng! Asssååååå, har lit ångest över allt plugg som ska vara gjort men aja, ni vill nog inte läsa om tråkig heter eller kanske det? hahaha
Goood natt

/Julia

Äntligen miiiin

/Julia

Fick en liten chock!

Ni har ju alla hör Flo Ridas Good Feeling? Ah och den i början som sjunger oooooh sometimes i get a good feeling yeeaah, ah ni vet den delen? DET E FAN EN KILLE?! på musik videon så e det en kille som sjunger i dem delarna, helt sick, har alltid trorr att det är en tjej!
(nu kollar jag på videon en gång till för såg bara slutet typ på TV så ska kolla om jag talar sanning ahah) haha.. det kanske e en tjej i alla fall, eller man ser ju inte i början? jo nu såg jag, eller asså kkillarna mimar i alla till det den som sjunger sjunger, ahah undra om det e tjej i alla fall?...
haha ni kan ju se den själva så aknske ni fattar vad jag baabblar om heeh
/Julia

Så grymt snygga! I'm in love!
Come to mama, honeyes!
/irmmmaaaaaa

BITCHhaha, dessa två godingarna var ganska snygga tycker jag allt!
/irma

Navel smycken

+ en till som jag har i nu!
Miss favorets! men den första e jag dock alergick mot, men det tog mej typ en halv sommar att fatta trodde den hade blivit infekterade eller nått hade jätte ont i magen kunde typ inte böja mig i slutet inna jag fatta vad som var felet.. hehe

Denna har jag i just nu.hejhej!

hahaha länge sen man skrev hej till bloggen! men ah nu sitter jag här i min fina soffa utan tv och j*********ligt ont i huvet vet ej varför dock men sånt e livet men ah nu blev jag sjukt sugen på att göra en önske lista! Wihooo! så kul e det facktiskt för man tror att man kommer att få allt!

OJ! nu kom jag på en sak som jag lovat några hehe... så ska gensat gå och fotta och sen ska jag lägga upp det som låvat! ;)

nu blev ni som inte visste lite nyfikna va??:D hehee

men ni kan få en ledtråd ;) hhihi


(asså det e helt sjukt om man läser detta inlägg så tror man jag e jätte pigg? eller? ah men jag sittter här har jätte ont i huvet och e depp för tvn inte funkar och får panik hurr jag ska göra imon och så ah hahahaha ironiskt!)

Turning Tables


ett litet minus va väll att de inte sjöng i tackt med varann direkt..
/irma

Önskelista 2011

haha.. räättt omöjliiiig...
/Julia

MTV EMA

På söndag är det MTV EMA, vet inte riktigt vad ema står för men jaja hehe! Det är med musik i alla fall. Och Selena Gomez ska vara programledare, undra om hon e bra på det? JAG ÄR SÅ AVIS PÅ ALLA SOM ÄR I USA OCH HAR SETT RIHANNA HÄR I SVERGIE, nästa gång hon har konsert kan ni ju räkna med att jag e där asså!
ahha, kolla vad ful hon va på den bilden när hon sitter ner hahaah!
/Julia

In Time

Såg på In Time igår, den var braaa, muy bien! Har inte bloggat så mkt men jag har varit i skåne två dagar typ och igår bio och så men ah
/Julia

tack då så mkt vägarbetare..

då blev man väckt runt 8.. g8 va? och man kunde inte häller somna om men en typ borrmaskin utanför fönstret.. och den har inte häller slutat utan det blir typ ba högre.. tack för ddne långa sovmorgonen....

RSS 2.0