Måste Ha Sommar!


(bild: lovisa, jag(irma)

Har ingen aning om vad jag ska blogga om?

Har ingen aning om vad jag ska blogga om? Men vad tycker ni e kul att läsa? Själv tycker jag det e kul att kolla outfiter typ eller vad man ska säga? hahahah "själv tycker jag" vad va det liksom?! Det lär ju som man typ ska redovisa nått och ska lägga till sin synpunkt i slutet.
Iallafall vad tycker ni?
/irma

Såpbubblor!


/irma

Varför?!?!?men halllåå! varför går det inte att lysna på just det albumbet!
Snälla nån som kan förskara tackkar?
/irma

svar på kommentar.Ne, vi går inte i skolan nu men vi e sååå sjukt grymma på matte så vi går på matteintensiven på söndags kvällar.

NaglarFotto med min jätttte bra mobil som ni ser?
Det e en 3D blomma på tummarna som ni kanske ser? (det stod 3d blommor på paketet)
/irma

Jag och Julia jobbar flitigt med matten!

Här är då Julias outfit för kvällen...Sorry Jullis men var bah tvungen att visa din Pungis!
(oj oj där fick jag till rimmet allt va?!)

hejdå kattis.... (hahahah)
/irma

svart/vit


asså inte att bilden är svartvit utan sjalen haha, den är as stor.. har inte gillat den innan men nu så börjag tycka om den, vet bara inte hur jag ska ha den. Nu har jag den omvirat runt mej men ah den e mysig!

Och på väg te matten så var radion på i bilen och så e det reklam
*på radion* Hej, jag heter Kattis.......
*irma* Hej Kattis
asså, det låter inte så kul men sjukt så spontant det kom haha så kul..
/Julia

Göteborg Horse Show


jumkana (om det stavas så) det är så kul, den lilla b-ponnyn e för söt eller om det e en a-ponny?Bilderna är från hemsidan hade lixom ingen tanke på att fota eller jo eller asså jag fotade bara banan men asså den e mobben och orkar inte vet inte hur man överför hehehehe..... lägga upp dem, haha

Det är väldigt najjs måste jag säg! Jag rider ju inte nu men asså det är sjukt ballt inne i skandinavium särskilt när en svenne vinner och äro varvet asså man blir så glad! Och lixom mässan e väl sodär när man inte köper något men det e ju värt ändå fast nästa år ska jag inte gå på söndan för då håller dem ju på att plocka bort montrarna och sånt jag tror lördan och torsdagen är bäst men va vet jag haha ska äta nu sen sticker vi te matten!
/Julia

Har inte bloggat pga...

Har inte bloggat pga av att jag inte kunde, asså blogg var låst på mitt internett typ eller ne, så var det. Men nu städar jag! hela jävla huset! bara lilla jag, alldeles själv!  Och min "snälla" lilla syrra eller tvilling.. ah tilda iallafall, hon steker pangkakor. Och jag städar hela huset. Men det e väll ganska rättvist eller?!??! Asså när jag säger hela huset e det att städa först undan allt och lägga allt på plats och damsuga och damma och diska och skaka mattor och filtar och allt, och moppa och vattna blommor och städa ännu mer!  Och mitt hus e stökigt, jätte stökigt!

Så nu måste jag forsätta... vet ni jag börja typ vid 11 eller nått och jag har bara hunnit göra halva köket och typ halva vadagsrummet. Och lite på övervåningen...
/irmahos farmor

e hos farmor, inte så kul. Har sett på film och nu äter kex, tror det blir en till film haha..
Kommer nog inte blogga mer idag.
/julia

Iphone kameran har sina stunder men det är...

img_2086 (MMS)

Iphone kameran har sina stunder men det är bara ibland.. Tha photograf es  Irma her self! Haha / julia (ska tästa en grejj bah om ni ser det eller inte) 


Har jag inte världens finaste hund?!
eller iallafall söötas i världen!
(den e utan efeckt om ni undrar)


(Var bara tvungen att blogga om han, för han var hemma idag när jag komm hem och han kom med när jag skulle ta outfit bilder.)
/irma

It Is tha Shit!


Jag har gjort så att julia kan hitta bättr...

img_7360 (MMS)

Jag har gjort så att julia kan hitta bättre på sin mobil... Jag gjorde den i färgordning. Fint va? Nån annan som känner att dom oxå vill ha det så så kan jag hjälpa te. Nahah


Tha converse!

img_2064 (MMS)

Tha converse!


Ja.../Julia

missa min buss

jag missa min buss pga min syrra. hon bah när jag stod vid grinden så ropar hon från dörren "jag ska ju åka med dej" så då var jag tvungen att vänta på henne. så jag missa min buss.
/irmam

Nu så!

har ju vart lite torka av mig haha och så klagar jag på irma?! inte bra asså... BAD GIRL
No NO mister..
Jag har kommit på att nu e det ju inte skola (elr asså det vet jag jö) så då har man inga lexor men efter har jag så jag måste ju klämma in plugg i dessa ledig heter (?) men aa asså jag har inte så mycket att säga. Jag mår illa ska nog sova, eller näh asså smetar e goda när man väl äter dem men sen, då får man lida det e nog för att säga att det inte e bra för lilla magen..
men ah det var det jag hade att säga för tillfället. Sista praon dag denna vecka ( e ju en till näste vecka), det har gått snabbt PUNKT (ketchup, ketchup ketchup PUNKT) haha
/julia

Vadå smart?


Denna var ju facktiskt elak. För den e ju en sån för när man ska tästa om man e färgblind. Men nu bah "Hur smart e du?" Man e ju inte dum bah för man e färgblind.
/irma

My crulls are back!

som ni ser e mina lockar här! dom kommer inte när jag har så kort hår, så då får man hjälpa dom lite. (hahaha dom?!?)


/irma

Asså nej

det e min jacka inte chipsen så alla vte, inte för att ni skulle gå på Irma eler...?! HAHAHAHA
/Julia

Min efterlängtatde lunch!!!!

Jag har velat köpa sån salad hela veckan sen i tisdags!
och idag köpte jag det (har inte hunnit innan)

Och vet ni vi gick och satte oss på senen på troget och så jag bah men det e ju ett stånd där, och sen när vi satt och åt sp bah en tant med mikrofon typ bah "och här e Robert Gustavsson och signerar böcker" (hahaah det tyckte julia var kul)

Vet ni vad jag tyckte var kul!??!  jag bah "julia va du har blivit benig" ahahahahaha fyy va jag e elak igentligen. hahaha men fattar ni? asså ben e ju vitt och då att hon e vit.Min efterlängtade salad!!!Björre och jörre! (och jag jörre(julia) e gravid!)(eller va det chipsen?!!??!) Kolla vad julia hitta på hemmeköp!

(hihi vet ni vad jag såg nu? det ser ut som julia har skottsrutiga shorts)

/irma

Nu ska jag yoga, haha eller...

Nu ska jag yoga, haha eller det blir nog mer som stretchning. /irma

jogga

Nu ska jag ut och jogga. (julia klagade på att jag inte bloggat så gör det nu)
Praon börjar 12 idag så då hinner jag jogga nu. (ahaha, vet inte vad jag skulle Bogga om nu då men)
/irma

(fast julia du ska inte klaga för du har ju bah gjort ett inlägg dahha)

Ganska najjs!

Samma som idag som igår, fick sluta tidigare! Fast idag typ kvart över elva va där i två timmar typ.. Så nu e jag hemma jag ser på TV och bloggar då, funderar på att spela sims.. emma lånade typ livet i lägenhet och kul för familjn elr nåt sp ska nog pröva. Fast den datorn e på övervåningen och jag gillar att va på nedervåningen det är mer skyddande närmare te dörren och Smulan (mitt marsvin) e där nere och det känns säkrare... hihi
Nu har jag solen i nacken, mitt hår e varmt asså fan att det ska vara så kallt... Ska kanske göra som Irma, sola lite! Fast solen har ingen bra vinkel just nu.
Jag vill se på bio igen!
Vet inte vilken som värkar bäst, alla verkar typ.. spännande, ah bra värkar dem iallafall.
Aa det var det jag hade att säga och att igår kollade jag på ICA reklamer på You Tube och asså Ulf han e ju bah för bra! En av dem bäsat e ju dne när EMD e där haha och "Ulf, glöggen är alkohol fri.." HAHA
/Julia

E stålt

nu e jag stålt, har sprungigt i rudalen och sen yoga. Så jag var glad när jag kom hem men sen kom mamma och tog glädjen. 
Men Bosse har kommit hem (lovisas katt som var borta)

Men ska nog yoga lite mer, fast det går typ inte när man e lesen.
/irma

svar!


Nehe, den kostade 599:- och jag vill ha den, får väl se om jag slår till med mamma (heheh..), men jag vet ju inte om det e skinnjacka jag ska ha nu te våren men den va ju snygg så därför provade jag den!
/Julia

Palladuim!finns på  ah Yoko Yap, vill ha vita och jag såg det med blå text, det va lite snyggt!
/Julia

svar!


Haha kär och kär men jag tycke allt var sjukt fint tsm och allt e från Zara även skinnjackan!
Hoppas du e nöjd för svar!
/julia

ice age 3

ganska bra ändå haha.Vart ju prao idag som typ alla haha ne men idag fick jag slutatyp 3ochenhalv timma tidigare, skönt som fan så då åkte jag en kort sväng te torget och "hälsade på" irma på hennes prao sen hem hämtade plånkan sen till stan sen dansa! Fick med mej det vite linnet, inte shortsen och inte skinn jackan, mamma ska ta hem två storlekar på shortsen så får jag se och sinnjackan fanns inte rätt i storlek så ah orkar inte skriva mer nu!
/julia

Hjärta(?)

Nu ska hurtiga jag gå ut och jogga, eller snart ska först yoga lite och smälta maten.

Och vet ni i helgen solade jag ansiktet i typ en timme på lördan och en på söndan och jag brände mej! hahaha trodde inte man kund göra det på vintern! (har jag sagt det innan?)

bilen:lovisas (min blev inte så fin) En sån vill jag typ så ha! /irmma

KÄR

img_4590 (MMS)

KÄR


Min lunch @Hemköp, så jävla tråkigt e det....

img_2042 (MMS)

Min lunch @Hemköp, så jävla tråkigt e det... Vill byta! Men jag får ju ta och skylla mej själv en aning haha åhh det e något av det tråkigaste jag typ gjort och idag så va det värsta galna tanten som "tog hand om mej" haha nu sitter jag och äter lunch fast tanten var snäll hon sa efter lunch så får du testa kassan (som man inte får förrän man e 17-18) och sen få hem haha jag som tog med mej dans kläder och allt... Alltid e det nöt och jag fick stressa imorse igen hehe /Julia


tack för svar!danke shö! (=tack)

(lovisa hälsar: lovisa här!)

Ska skriva mer sen

skriver vad jjag har att säga sen!

300de inlägget /irma

Ushh, nerviosa..

Jag e nervös inför praon imon.. och det finns lite olika anledningar, en STOR.. Ska sova nu hah kul inlägg.
/Julia

Vill sååå ha!

Vet någon var man kan hitta sånt här naglack?

Snällla snälla nån som vet?

/irma


Besviken x1000

ushh, Lübeck inget jag reckomenderar! Eller jo om ni bah vill äta.. Asså affärerna e för tråkiga och tantiga asså det e så, jag fick köpt ett linne och en typ bh topp på inte vilken affär som helst utan..... HM...... asså det finns ju i sverige så asså om jag handlar på hm i tyskland så finns det inte så mkt, det fanns typ Zara och Vero moda men orkade inte gå in där, sen köpte jag en silvrig hand som man kan sätta smycken på, det var typ det. Men jag kom på att HM har ju as snygga grejjer, jag har lixom inte tänkt så innan för HM på Torget hemma e föööööööör tråkig.. det finns typ inget divided typ det fula, men snart så hoppas jag att bikinisarna ska komma in i butik, det fanns en orange här i tysklan dmen vänatde tills hemma! Tänkte lägga upp bilder menorkade inte, har typ fottat allt jag ätit haha. Och juste, en bh på hm oxå haha åhh.. Men jag vet iallfall att edt finns najjsiga kläder på hm hemma som jag sak checka mer på..!

här var jag, det stog en isbana där nu haha det var allt nu..
/Julia

H&M
/irma

långt hår?shadis hår... efter hon toppat det...julias hår fast det va innan hon klippte det vet ju inte hur det e nu.

om ni undrar varför jag skriver om detta så vet jag inte. hitta dom bilderna och så ah ne jag  vet inte.

haha tror inte äns mitt hår kan bli så långt.

(ÄHÄHÄHÄHÄH HAR SÅ TRÅÅKKIGGGTTT)
/irma

Ätit mem mätt för hela livet..

Vart ut på "stan" och ätit värsta pannkakan och jah har ätit massa korv idag+ godis + ett kinder ägg, e mätt för hela livet nu.. Men imon så ska jag shoppa hoppas jag.. nu så ska jag se på SVT play, glömde film...
/Julia

Mitt hår

Jag hade faktiskt långt hår inna jag klippte det, trode inte det var så långt. Men iallafall, oj frästen det var inte det jag tänkte på som jag komm på nu men hur stavas igentiligen iallafall?!? för jag såg i en bok jag läste att det var i alla fall? men så skriver ju inte alla andra?

Men nu vad jag skulle fråga, Passar jag bäst i långt eller kort hår? (eller det e ju inte kort det e ju typ halv långt typ eller mellan typ)
/irma

Debut-Oskar Linnros


/irma

varför blir det så?!?!?! jag fattar inte varför det blir så^^^ den länkar hotell till nått?!
och här gör den samma! ( e det bara på min dator?!?!)


kolla inlägget  "E det bara jag som e hemma?!" e det så??
/irma

Framme!

Det fanns internett på hotellet så varför inte använda det fast mamma tycker det e onödigt haha jo kanske det.. Men nu har jag badat det var så varmt, äckiligt varmt :( Sen basta jag och så imon ska jag sprina på spring band som fanns, har ALDRIG gjort det innan?! Aja vi åkte ju genom Danmark för att komma till tyskland och i DK så var vi på Louisiana deet är ett museum så vi var lixom inte i USA i DK haha men det var iallafall utställning på Pablo Picasso asså Picasso asså hans tavlor e ju speciella asså jag fattar att folk inte tyckte om hans konst förr men nu kostar dem typ flera milljoner och på vissa står det provatägo typ och så var det utställing av Walton Ford och han målar bara djur, typ verkligen AS stora också och det tar typ flera månader för han att måla EN tavla och han gör dem i rätt storlek så han hade gjort en elefant och den består av typ flera tavlor som e såhär ihopsatta om ni fattar och de tavlorna var sjukt fina!


(kanske inte LIKA stor som en ritkig elefant men knske som en liten indisk elefant? men a´nästa alla andra e i verklig storlek, tror jag)


Den bilder är från museet jag har stått där! hehe stolt..

den med..

den med..

den bilden e miniatyr på hela bilden den var oxå där men den fisken, man ser hela den igentiligen och den har öppen mage och så ramlar det massa andra fiskar haha men dem färgglada tavlorna var najjsigast!Jag tog bilder med mobben men man fick inte det så det blev inte så många så jag fick bara nåra pics på Picassos bilder men jag vet inte riktigt hur jag laddar över från mobben, har lyckats en gång sen så vet ajg inte hur man gör haha! Men det var det nu ska vi ut och äte tror jag kanske.
/Julia

JA! har fattat matten nuhuuh!

ja! jag har äntligen fattat hur man gör uppställning med gånger och kort div! kanske lite eller ne väldigt pinsamt att jag inte kunde det, eller jag kunde det men det blev bara fel hela tiden när jag gjorde det, men nu blir det rätt!
/irma


E det bara jag som e hemma?!

Nu är det väll bara jag kvar här i götet?
vill så åka nån stans! det e helt sjukt hur mkt jag vill åka flyglpan eller tåg kanske eller båt? fast helst flyg. Och bo på hotel! och få äta hotell frulle! och (jag vill ju solklart till ett varmt land) bli brun!!!


fast istället så sitter jag och... räknar MATTE! jippii.. (gick upp 7!!!)

Och imon åker min pappa till brasilien! och om en vecka åker mamma dit, och då ska dom ha semester! och jag får inte följa med! :(((


Bild: jag på en strand i australien (tyckte den passa bra typ)
/irma

Bokad resa till Deutschland (tyskland)

Nu e det bokad resa till tyskland. Vi åker imon. Ska försöka blogga så mycket jag kan där, det finns internätt på tha hotell men jag har nog annat för mig som shoppa bada aa det låter som jag ska till ett varmt land men nee det finns pool på tha hotell hahha har inte så mycket att skriva eller jo att jag e trött och jag och Irma var hurtiga och sprang och gick ute och så och sen lite styrka haha lite bah men det räknas alltid! Nu ska jag packa klart fast jag e ganska klar med det men aja. Och juste jag kan inte surfa på mobben så kan inte vara på fejjan, OHNO förargligt!
haha men aa

N bild på Lübeck som vi ska till, vet inte riktigt om det ser ut så som på bilden. Även om jag har massa (eller inte massa) släktingar i Tyskland så har jag aldrig varit där utom mellanlandingar eller så, det känns lite efterblivet..
Puss Julia

HATAR DUMMA FULA FACEBOOKKK!!!

Har ni sett hur fb visar bilerna nu?! baaaarraa så jobbiiitttt!
/imra

Brad Pitt pratar sinbad

Vet ni i förrgår så kollade jag på Sinbad till frullen(=frukost). och sen såg Shadi (som kom senare) att det var Brad Pitt som spla hanns röst! OMG!!! hahaah

Asså Pittans filmer e föör bra!
/irma!!!!!!

film?kolla bH IN STEEKAN MED SKÄGG OCH IHOPPVÄCKTA ÖGGON BRYYNN!

Nu ska vi se på julias projektor, och shadi och jag ska sova här. Vet ni det e faktiskt första gången shadi ska sova över hos julia. :O

idag har jag inte gjort nått. jo eller lite men inte så mkt. jag vakna typ 12 och sen åt jag frulle framför tv. alltså en film då för vi har inga kanaler typ. (jag klagar inte) Iallafall det blev Björnbröder 1 och sen komm julia och då blev det 2an oxå. sen dushade jag och sen satt jag och julia i min säng typ jätte länge typ kanske 2 timmar eller nått. men sen gick julia till dans och så hade shadi kommit lite innan och sen tog jag och shadi en promenad och hamna framför hennes tv, och då såg vi på This is it. och nu vlir det mer film!
Men lovet e väll till för att slappa och inte gö nått? för man gör ju så mkt när det inte e lov, eller ah man går i skolan och pluggar typ nästan.

oj skulle inte skriva så mkt men det blev så, vänta på att shadi och julia ska komma upp/irma

Nördar bros!

Asså det e för jävla kul!

så sööta! haha

asså vi har inte haft wii så länge och vi e så efter med Super mario bros men asså man kan ju sitta hela dan om det vore så!? ne juste ?! skulle det va! haha (Ni fattar om ni har läst mitt inlägg under om irmas "blogg skola" för mig)
Ne nu skajag nörda vidare, C U /JUlia

svar på kommentar!


Ja, nu så e den ju tbx tyvärr.. ne men den e ju bara tillfällig den andra försvan för den blev ju halv bra uppocher så där.. men hoppas att svaret dög! och så skrev jag bah för att man typ måste skriva så när man skriver svar på komentar, man kan ju itne vara tycken mot den som frågar och bah "ah där fick du ditt svar nöjd nu?!?" ne så då kör vi på så som man "ska" puss psuss! /julia och irma

Pittan?!?!

Snygg header va? Irma tycke jag e inkompetent?
och fick mig en lektion att man inte kan skrva: !?! utan det måste vara: ?!? Och så fick jag lära mig att man ska ha olika typsnitt på texten och så fick jag lära mig att det inte heter typsnitt utan ddet heter ENLIGT IRMA TEXTEFECKTER!!!!!!! Nå? vad tycks? Ja asså header e ju bara tillfällig asså sorry pittan..!!
Irma har ju även han som tema asså hon tycker ju om PITTAN pottan pittan pottan brattan pittan haha kul va?! Vi spela in en film innan och då la jag shadis mobbe i lovisas väska och den har hon hemma hos sej nu och det var lite problematiskt tycker vi och lovisa åker ju imon.. DUM DUM DAAA hur löser vi detta? jo det får vi reda på imon haha! Irma sitter här med ögonen på mig och dirrigerar mej hon ska nog starta bloggskola tycker jag! hon e riktigt begåvad asså! ne nu ska jag sluta  OCH JUSTE NI FÅR EN SNEAKPEAK PÅ FILMEN som vi gjorde någon gång tror jag snart elelr nåt jag vet inte riktigt enna!

HÄR HAR VI ETT REALLY BAD EXAMPEL PÅ PITTAN

här har vi ett lite good exampel...

här e ett gullemull tycker irma (sliskig enligt shadi och asa ful engligt mej)
Hajjdå!/ Mej (Julia) irma sa att inom parranets julia det va vitigt för henne!

Pittan!nu sitter vi och kollar på "seven" med brad pitt. eller asså han e då huve personen då.
snyggo dår dåhe! /irma

Mjukis dag!Julia: onepiece Jag(Irma):två piecechecka julias fina matchning!


sen bytte julia till sin två piece!

vår pyramid (det var faktiskt inte min ide att göra en, känns som alla skulle tro det eftersom jag står på toppen men det var för dom hadde rosa två pieces och jag mörk blå så julia bah vi gör en pyramid) hahaha jag ser ut som ett X!

hahahaha har jätte många fin filmer oxå! får se om jag laddar upp några senare! (kollar på film nu, alltså inte fimlerna som vi gjorde idag en på tv, eller ne på film på tv asså, dvd helt änkelt)
/irma


"Knäckaren"

Ser på Hannah Montana ett gammalt avsnitt + ni får några fina bilder på det haha:Snygga bilder bra kvallite på dem!
/Julia

Första dan på lovet borjar....

Första dan på lovet borjar med att räkna matte. Började klockan 8 imorse! Är man inte duktig? Men nu är jag nästan klar, har bara ett halft papper kvar! Haha min lärar trodde säkert att jag skulle få plugga matte hela lovet eller nått. För hon gav mej en hel liten matte bok. (sån för typ dom som inte kan nått med massa finfina bilder) och så ett tjockt hefte oxå. Och jag blev klar första dan! HA! ne nu ska jag göra klart dom sista talen! /irma

SMS-inlägg

img_6147 (MMS)


Do it like a dude

Do it like a dude- Jessie JPuss Julia

Alla Hjärtans Dag!

Det e ju alla hjärtans dag idag! Jag visste det men man måse ju blogga om det! Så hoppas alla har en frisk (jag e ju halv sjuk) och gullig och bra dag idag!Naw Google!
Två fina bilder blev det ocrkade inte hitta mer det fanns inte så många fina bidler och särskilt inte på Google bara fula och äckliga!
aja! I USA är ju alla hjärtans dag mycket större än här i sverige så lixom det e ju ingen "big deal" och det la ganska bra om man e singel..! haha! Puss på er och en najjs dag!
Puss Julia

Behov!

Jag har sånt shopping behov. Jag vill bah åka in te stan och så ska nån bah säga: Så, gå i vlka affärer du vill och ta vad du vill! hhaha fast det e nog inte bara jag som tänker så..Och alla reor e ju snart slut och jag har inte så mycket pengar kvar och det jag vill ha betalar lixom inte mamma så jag har ju ett dillema kanske eller jag vet inte riktigt vad man ska kalla det? Aja nu så ser jag på GLEE från i söndags inspelat för jag missade halva typ och sen idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra pga att jag e sjuk men eftersom jag var sjukare igår än idag så kanske jag orkar mej upp på bena senare.


Ni vet denna fantan typ försvann för typ 3-4 årsen och nu e den tbx! Den e för jävla god, den goaste fantan ever lixöm! Haha intressant va?!
/Julia

Ganska tomt va?

Ja, det e inte så mkt blogg nu.. Men det e ju lov så vad förväntar ni er? Att man ska blogga mkt jo kanske men ahjo man räknar nog med det men whatever jag har ju gått och blivit sjuk sådär jätte kul måste jag säg! Men idag så har det varit en riktig deeg dag! Godis, bak, mat och haha ja vi har ju en humor som e lite ja vad ska man säga haha Lovisas pappa bah Lovisa nu får du ta och skaffa andra kompisar haha tror jag men jag va inte med men det var nog så haha. Sen blev det stopp i toaletten.. Men nu ikväll så var jag och Irma på sånhär mattekurs, bra faktisgt! Men jag e förkyld så inget e kul nu.. SÅ SEGT! USH men jag får unna mej med Ponny Akuten & Musik..

Min fina spel lista om ni vill veta!
/J

Gobmorgon!


Godis...

Idag har vi vait på saltholmen. Jag saknade havet så ville dit.(hahaha typ så var det) men iallafall jag är typ stolt över mej. För sen gick vi och köpte godis, och då köpte jag för 24 kr. Har inte köpt för så mkt på jätte länge faktiskt! men idag gjorde jag det men när jag typ ätit typ halva bara så fick jag jätte ont i magen (för godiset då) det e ju bra tycker jag! För förut kunde jag typ äta hur mkt godis som hälst.


julia och lovisa, sööta va?!
/irma

Sjukt..

Det e alltid något.

/J

Söta! E på saltholmen så mysigt!

img_5604 (MMS)

Söta! E på saltholmen så mysigt!


Irmas dikt..

Vet inte riktigt sammanhanget hon kanske tycker den e as bra, man vet ju inte..... dum dum dhaa


Puss Julia

Trassel: naaw

Asså den var så söööt! Den var jätte värd att se på bio måste jag säg! Ah jag orkar inte skriva mer om det haha men det var mysigt men det var så sjuktkallt så vi ville inte gå mellan så mycket affärer och så. Imon kanske vi skulle dra ut till havet det e nog ännu kallare där haha! Men imon ska jag även åka till hemköp och presentera mig, behöver veta vad jag ska ha på mig och när jag börjar haha jag minns inte om man kunde se det på praktikplatsen eller så ringer jag jag vet inte eller ah. JAg orkar inte blogga mer nu hahha ah..
Puss Julia

Dagens outfit, och bilder från idag(ännsålänge)ja, julia juckar med väggen!!!och så vände hon sej om och blev kåt i mej! :O


dagens outfit : blå shorta ålhens, svart linne? julias (franklin, min syrra) tregings(eller vad det heter) halsduk bianko, väska syrrans igen.


och mitt hår idag var lite sådär, men denna bilden e det okej, men det var för jag hade presse borstat det efter idrotten.
snygg hon e i sin jacka va?! hihih

och så bjöd julia på barn mat... mmmh ser det inte gått ut?!?!
(en bild)
/irma

kemi prov

nu har jag haft kemi prov, det gick bättre än vad jag trodde iallafall. men nu väntar jag på alla sega personen som fortfarande har lektion, det e ju typ ingen som har slutat och ska ha bamba än?! och idag så är det sista dagen på 3 veckor i skolan!!!! och har bara bamba och idrott kvar. (har typ inte elevens val, eller jag vet inte men?) och så har jag typ tappat bort min nyckel? eller jag vet inte var den e. och nu sluta julia! /irma

japp så e det!

E inte på så bra blogghumör, jag orkabah inte och irma kommer ju inte in på blogg.se hemma och så.. Men imon så e det kul då kanske jag bloggar då har jjag något att blogg om vi ska iallafall på bio Trassel haha kalla oss töntiga men det e vi inte! Hahah så ska vi va på stan och så myyysigt! (eller det är vad jag tror..hihi) och imon så e det ju skola ofc haha vi ska dansa på jympan tror jag elr nåt sen elevens val, värt att inte komma ee ah men får se det hahah brukar fega.. hihi ni får inget roligt inlägg nu hahha jo juste sen e det ju prao haha ser ni fram emot det, inte jag haha..
Puss Julia

hahaah! allt e kul när man måste plugga!


Flintisar!?har shadi och julia gåt och blivit flintisar?! passar dom mkt bra!

Puss på err dähe!


håller ni med google?!


hahaah dagens söting dåeh!


/julia och irma!

sitter i skolan och...

sitter i skolan och det snöar ju jätte mkt ute! ville ju ha sommar! det var ju typ vår igår typ! är typ inte så glad idag, vet inte varför det e ju lov typ imon och sen typ ledigt i 3 veckor. borde vara glad. men det kanske e för vi har kemi porov imon och jag årkar inte det. och så för min käre päron har låst typ allt man kan gö på datorn. fast nu har jag ju mobilen men inga nummer för den tog bort det typ. och så har den tagit bort mina anteckningar oxå! JAG hadde typ skrivit upp allt där! och nu e dom borta och nu vet jag inte allt typ!/irma

Mumms

img_1739 (MMS)

Mumms


Irma kan inte komma in på bloggen hemma me...

Irma kan inte komma in på bloggen hemma men hon har tbx sin Mobbe men inga nr antagligen vill hon att ni ska langa nr


För jävla snyg!!
Han e med i bla  the secret life of the american teenager
asså han e ju as snygg, bara 9 år äldre än mig, värt att satsa?
Han heter

Daren Kagasoff

om ni vill veta!
Puss Julia

Big City Life

Dagens låt- Big City Life, mattafix


Idag på engelskan så hade någon grupp denna i sin radio show, haha tyckte den var bra har inte hört den innan..? men iallafall det får va dagens låt!
Pus Julia

SVT playyan!

Det e grejjer det, har inte så mkt plugg= SKÖNT och asså bilden innan som irma ritat, asså jag skrek inte jaguar men annars så e det till en viss sanning ja...
Nu ska jag och emma se på svt play och så skulle jag se på något program och så klcikade hon sig fram till ett as töntingt barnprogram där bar har gjort gubbarna och hon som styr dem e berätter rösten typ haha så dåligt det ska vara spännande men , näh det va det inte! Haha vet ni, fick avboka tandläkar tid imorn för vi ska redovisa engelska på min dator så haha och så har vi historia arbetet oxå *somnar* hon borde respektera att inte ha två imove saker aja.

riktigt snygg då assö eller vad annars?


Google? ganska fult enligt mej hahah jag reagerade på det..
Puss Julia

Glad?

Glad? Moppe sjuss hem idag iallfall, ganska gött att inte behöva ta bussen, bah åka raka vägen hem, nästan iallfall. Men ska man orka skaffa moppe när man e 15?! Men imon har jag iallafall kemi prov, och så är det kemi prov igen på fredag oxå! Måste man ha det två ggr på EN vecka?!?!!? ne tycker jag inte iallfall. (hahaha mkt iallafall men iallfall, hehih vet inte äns om det stavas så, gör det det?) OJ! det e ju jätte mörkt hemma nu, inga lampor e tända. haha har vist suttit lite för länge vid datorn. Och jag som inte äns kan gå in på facebook, men ne nu ska jag gå och tända och plugga. så ni får en jätte skev bild på mej oxå. (vet inte vad jag gör på den bilden) /irma

Julia är en äkta Jaguar!hahaahhah! säger inte bilden allt?! det e julia som skriker jaguar, och jag som skrattar bah så ni vet, men anars fattar ni?
/irma

Nu får ni veta!

Finally lixom! Så himla mysigt!!!! ÄLSKAR!

Puss Julia


Dagens Snygging och Låt!Snyggingen!/Irma

Tar en liten paus

Ja,ni fattar jag har teknik prov imon så har egentligen inte tid med en paus menmen har man blogg så har man, fast tur e ju att vi e 2 om den så då bloggar ju den ena sen den andra eller så blogagr vi mkt typ sammtidigt, mkt smart kanske?
Och om någon nu har lust att kommentera så vad tkr ni att vi ska ha för design på bloggen? Snella kommentera nu när jag ber er så snällt tkr jag!


nu fick ni världens mest finaste intresantaste bild oxå, det e ju så roligt med bilder verkar det tyckas tyckker jag! Tekninken ropar och tyvärr måste jag svara jag kommer..
Puss Julia

nu pluggar jag facktiskt!
mina mkt fina dikter. hahahhahaa, alla vill väll se vad jag pluggar eller?! kanske inte men jag blev trött på att plugga så, det blev så. har ju jätte mkt att plugga. sista veckan innan lovet oxå. men kommer ju typ vara ledig i 3 veckor. med pravo oxå. (hur stavas det?!!?!?) ahja nu ska jag plugga vidare. /irma

hihi GLAD!

Snart kommer mamma hem med något finfint fast snart e ju om mångaa timmar ååhhh får vänta länge! Men ni får kanske se vad det e sen! Hehe Puss Julia

sitter i skolan, har lång håltimme


hhaha jag andvänder typ alldrig den efeckten, haha elller inte nån efeckt.
/irma

25
hahaah nestan lurade eller?!

youtube grejen funka inte.
/irma

ska det se ut så här?!ne tror inte det...
/irma

haha så här ser mitt mobiletema ut...

hhahaaha alla som fortfarande har sonyeriksson som jag borde ha detta temat på sin mobil! jätte fin, eller vad tycker ni?
så här ser det ut när man skriver sms...

och så här ser menyn ut...

nån som känner att dom absolut måste ha den? /irma

Dagens outfit då Den nya tröjjan då blommi...

img_1714 (MMS)

Dagens outfit då Den nya tröjjan då blommig som ni ser då Puss Julia


One Piece


lite nice

gillar inte färgen annars e den grymt sötsnuggsnuggsnugg
haha tror fan jag ska ha mej en sån, fast jag har typ inte pengarna och mamma villl inte! åhh men sånt e livet, tyvvär.. Jag vill ha USA flagggan då fast denapprikos/rosa eller den rosa/grå e oxå shnyggisha!Fast slår inte älgarna alla eller?! haha egentligen ganska ful, vem vill gå runt med älgar på sig förrutom tyskarna som inte har några älgar hahaha!
Puss Julia

Aaw så söt!
Titanic vet ju alla vilken den e, så himla bra sjukligt! Och han e ju bah så söt för tio årsen, ser ut som typ 16 men då va han typ 26.

I denne Rome and Juliete e han oxå sjukt söt! (filmen går på tv nu btw, dock inte så bra..)

Och denna filmen, fyfan vad den e bra! Det e nog den sorgligaste filmen jag har sett typ. Han spelar såå bra, han spelar ju handikappad typ så sorglig e den och deras mamma e jätte tjock och hon dör.. ska inte säga för mycket men vi såg den i 5:an tror jag och jag minns jag ville gråta men våga inte hihi. Se de, ett måste! Lika sorglig som Titanic!
Nu e han ju dock inte lika göllig men han e ju schtekande snygg, hehe!
Puss Julia

Juicy Couture

jag har tråkigt som ni kanske ser, det e därför det kommer massor av finfina saker från olika märken då...

Puss Julia


Abercrombie and Fitch
något snyggt
Puss Julia

Jag e ett smarrt aAS!

Fast näh, asså jag kom på att mobilblogga e ju MMS och smart som man e så trodde jag ju det va ett vanligt SMS haha och det e ju gratis för mig så det var därför jag gjorde ganska många bloggmms innan och sen så märkte jag ju då att det va MMS och det kostar ju så jag kommer inte mobilblogga så mycket alltså men jag och Irma turas jö om lixom!
Jag köpte en tröjja innan idag från SOLO dock inte ett "rea fynd" som var meningen eller meningen och meningen  ja men jag har typ inte hittat nöt på rean aja skit i det typ haha. Och dem hade as snygga bodys och jag skulle vilja dela med mej av dem men hittar inte bilder på dem, me det var tyå zebra mönster och spetts och så leopard, dem var snygga, men jag köppte dem inte jag typ väntar men ska köpa någon av dem. Snyggt till shorts i sömmarn dåe!


Snygga muffins eller något tycker jag då. Men jag måste ju säga att dena e ju ingenting jämfört med "dagens bild" här nedan i Irmas snyggaste inlägg!
Puss Julia

Dagens bild dåhe! för vi e bah snyggast eller vad säger ni?!


hahaahahhaahahahah sött tycker jag lille julle! julle bulle eller hur va det? jille snille kanske det var?! hhihihi (bilden e från när jag stälde ut på my dog)
/IRMA!

jobbat hala dan...

nu är jag hemma, har jobbat hela dan. lärt mej kassan idag. rille kul tycker jag. hjälper ju på mammas jobb, en djurklinik. iallafall så ska vi typ fira lilljul kanske? typ? med mina kusiner iallafall. ska dit snart ska hitta nått att ha på mej bara.
jag lägntar så sjukt till sommarn. och det blev inte bättre när jag hitta mammas solglasögon på jobbet! vill ha sommar nu tack!

och jag gillar inte texten vi har nu!!! julia om du ser detta snälla kan du ändra hinner inte, tack puss
/irma

ser ni hjärtana?


det e hjärtan på facebook. om ni ser dom? dom var lite svåra att fånga, hahah


hahah jag tror att jag e innloggad på julias facebook, eller nått. men eftersom jag inte har nån facebook här hemma så kan jag inte göra nått den råka bara vara uppe på min dator, för den dog typ i torsdags. haha jag har alltså inte användit min data sen i torsdags! jag har nog ett bättre liv än så då, kanske en lite lättnad att man inte sitter vid datan hela tiden. vet ni? jag har kommit på att det e ju jätte ful att säga "datan". haaha så gör jag det själv.
/irma


aaww


Sött!
Puss Julia

SMS-inlägg

img_6601 (MMS)


,

,


På bussen till stan, så alltså blev det st...

img_2659 (MMS)

På bussen till stan, så alltså blev det stan hehe Puss Julia


Nu ser jag att det e jag som bloggar mycke...

Nu ser jag att det e jag som bloggar mycket nu, haha /Julia


Ser på någon gala, haha jag vet inte om de...

img_2233 (MMS)

Ser på någon gala, haha jag vet inte om det blir något med stan i alla fall kanske åker med familjen till sisjön eller nåt jag vet inte! Detta var bara pytte update (värst vad jag börjat skriva update?) aja Puss Julia


Jag hatar..

Jag hatar när jag hörde en låt på NRJ  så säger dem inte vad den hette eller vem det va så har jag den på huvudet!! Det e så irriterande typ! Ah men en meninge e typ såhär "all i loved had been good but now, ohohhohoh" typ vad jag kom ihåg så om någon vet vilken jag menar, snälla kommentera då!
Och igår så va vi ju hos hanna sen gick vi där ifrån hem till mej och så kom Shadi då vi jag lovisa irma och shadi då. Sen gick vi te godiskällarn sen hem till Lovisa och såg på film Hip Hip Hora, den var faktisgt bra och sen såg vi nån american pie typ band kamp, den var kanska trökig jag somna h-a-h-a så jag irma och shadi gick hem typ vid 1 eller något mend et var mysigt! Idag vet jag inte riktigt vad som händer vi hade snackat om att ha SAW kväll men det var inte så många som kunde men vi får se hur det blir med det! Jag kanske tar mej in te stan eller något i väntan på vad vi ska göra eller något. Och jag måste säga att jag ser världens as äckliga cp program, dem offrar sig för gudarna och typ slår sig och om man inte vågar göra smärta e man inte något värd för gud?! ååh dem sticker as tjocka saker i kinderna, slår sig i ryggen med yxor och svärd typ helt jävla sick! ÅH jag stör mig så på folk som tror så mycket gudar och grejjer men asså det e ju inte så att gud dödar dem sen aja skit samma ska äta frukost nu, lite update sen kanske. Ska fixa mobilblogg så jag kn mobilblogga, det e irmas nr men hon har ju ingen mobil just nu så då e det ju ganska onödigt, hihih
Puss Julia

In the soffa av Hanna!

Sitter i Hannas ch Sophies soffa med Lovisa och Sophie, Hanna, Irma och Emelie är ute och filmar Agenda 21 till skolan typ. Detta var bara lite update lixöm. Hörs senare mannar typ!
Puss Julia


The It girl?

Typ haha

Jag läser denna i engelska, ville bloga om det? haha. Nu har jag as ont imagen, fast det går typ alltid över när jag kommer till skolan? Tss

Puss Julia

Snyggisht!

Shnygggt assö! Som fen!

Denna blev man glad av!

Puss Julia


Tveksam, men japp!

Tveksam på att blogg men eftersom jag gör det så gör jag ju det? haha. Jag har dansat idag, asså den dansen ee ju typ den roligaste dansen av dem jag dansat typ, det e sjukt ballt. Fast det som e lite jobbigt e att jag e stteeel man ska vara typ mjuk i ryggen elr nåt, jaja whateverlixöm man är ju där för att lära sig jö! Min kväll efter dansen( den slutar 20:00) så såg jag på Glee och pluggade. Glee, asså man blir så glaad! Fast idag var det sorgligt *snyft*!


Asså denna låten, har den på hjärnan lyssnar på den allthetime men den är ju så sjukt bra, asså jag vet ju inte om peacock, asså cock e ju en annan sak och peacock e ju påfågel, ee ah men asså den e så bra. Ni måste lyssna, annars e ni dumma!
Det har inte vart så mycket blogg idag, vet inte varför typ...
Puss Julia

Hhaha

Vi ligger så efter, HAHAHAH


och bah va?
Ah men har kul whatever lixöm!!
Puss Julia

Haha, minns ni?

Lonely-Akon


Den e göllig!
Puss Julia

Dagens…

Dagens avundsjuka, asså jag vill så va henne typ?


Asåå, jag e säkert jätte efter men ni vet i Solsida, Mickan ska ju alltid på Nathalie Schuterman rean, och Chloé då e ju hennes dotter, jag e säkert SÅ efter men jag trodde ju inte först att Nathalie Schuterman fanns och absolut inte att hon var svensk men vafan det va hon?! Och det e typ sjukt vad det e hon har på sig, typ modebarnet number 1 eller något!! Åhhvad jag vill va henne jö! (eller kanske hennes kompis, lite Ove kanske? Heheh) HENNES BLOGG
Ne nu ska jag äta tårta för Farmor fyller år, det hjälper ju inte att dansa innan man ska äta, åhh!
Puss Julia

Skridskor i ruddalen!

Skridskor is tha shiit! Fast ne... asså jag har och kommit på att jag åker ganska låångsamt... det är rättt piinsamt hehe för tex jag åkte med Sofia men det gick förlångsamt för henne assö så då hittade hon någon annan att åka med men sen så kanske hon åkte ett varv och sen kom tebax, hon han typ åka ett varv och typ varva mej? Haha, fast då åkte jag med göll Lovisa med då, hon åkte oxå långsamt hihi. Sen så gick vi typ te caffeeet och va där ocg värmde oss, sedan ut på skridskobanan igen och åkte nått varv typ! Sen hem, fyfan vad svårt att komma hem dåh? Asa svårt man höll ju på att ramla all the time typ!


Och "tjej" skridskor ska det va!
Puss Julia

hahahaahhahah

haah jag kollade på några videoklipp från photo booth, och hitta en när jag och julia sitter och kollar i kamran och julia börjar hålla på med sin tunga och sen så ba vi ser vem så kan ha läns tunga. heeh jag tror jag vann ;) haahah den e ganska kul för vi ser ganska kul ut. hahhah alla vill väll veta detta? eller? (hahah tyckte bara den va kul, men orkade inte lägga upp hela videon, kanske gör det, ne om jag orkar)/irma


RSS 2.0