We Found Love In a Hopless place


Hon har gjort det igeeeeeen
/Julia

Två tränings dagar i rad, wooap wooap jaa

Asså igår tränade jag jumpa intensiv på friskis! Asåå vissa grejjer klarade jag verkligen inte men om man kör det typ 1-2 gånger i veckan så klarar jag det nog om ett tag!.. Och idag hade vi orienterings dag med skolan, hade verkligen ställt in mig på att vara hemma men jag tvingades sen att gå dit i alla falla! men det gick ju skit bra asså, jag och Irma va lite förkylda och mådde inte bra och malva (länk till hennes blogg HÄR som vi nog inte gjort) och lovisa (som tatt bort sin blogg?) tog våran sån lapp och sprang i förväg och tog alla våra kontroller hehe.. och sen idag så joggade jag och hämta min cykel och joggade tbx, så hurtig va!! Aja, det va allt från mig nu! SKa ut och tällta i helgen med famlijen! wooap wooap på deet med! Så no bloggning från miiiig!!Puss/Julia

Sveriges next modell hittar man här i göteborg.
/////irmaaa


Svar på komme


det kommer ut ett nytt avsnitt varje måndag, det hade visst kommit ut två avsnitt igår och jaa det har börjat, hur skulle jag annars kunnat se deet? ;)

/Julia

Moddelljakten första avsnittet!

Tog en paus i allt plugg och kollar på Moddelljakten på kanal5.se, har inte kommit så långt men det e väl bra!JAg vet, vi e bäst på att uppdatera soo keep check in here!

/Julia

HERE I COME NEW YORK!! i wish....

Fan vad jag e sur att vi inte åker till New York.. mamma va väldigt på ett tag men så bara vände det sig.. Fuck.. Jag vill så bara bort dit, slippa skolan slippa sverige slippa tråkiga GBG affärer! I NY e det ju hej ingen skola, hej härliga USA, hej NY affärer.. Det finns ju typ något som e så här: Dont dream your life, live your dream. Men om min dröm e NY just nu lixom, ska jag bara ta ett dirr flygplan då lixom? ska nog göra det! HejdåUsh, måndag imorgon... taggad till tusen till höstlovet, inte för jag har en aniing om vad jag ska göra.. jo, resa bort någonstans, det e så tråkigt att vara hemma sometimes
Puss/Julia

Mama I'm In Loved With a Criminal

Den låten sitter så fast i hjärnan... Fast å andra sidan så har jag fastnat på tecno chicken eller nåt! sök på det på Spottify!! Åh herre Gud, asså jag har skrattat riktigt mycket idag kan jag säga, woohoohoo, men kanske inget man drar i bloggen? haha...


har ni sett No Strings Attached? den e braa så se den! kännde för att sägga det! hehe

Imon åker jag till hjälmared så no bloggning  from my side!!

Puss Puss/Julllisss

122/128!!!!

Vet in eller????

jag går i ett par 122/128 taita spring shorts! Barn stolek dessutom!!! OMGSSHH!
/IIIIIIIRMA!

Dagens!/irmaaaaaa

Dagens!


Today i go host!
Dagens råå da!

Im looking good todag!

/Julia!

liten, kort, snabb, dålig uppdatering

Nu så städar jag, kände att ni måste veta vad jag göööör!! TAGGA STUDIE DAG IMON
/Julia


=brist på bilder, bilden e dock inte från idag

Hej vi gillar wow.
haahahahahahahaahahahaha! för go e du Bästi!

Sitter och skypar med henne och sen skriver hon det, och så hör man hur någon slår sönder sin dator, eller ne det var bara Tessa som skrev tror jag....

Men love you ändå Honeyy beeeee!!!Om allt ändå vore som i den där drömmen

Hejjjj!! Har inte bloggat idag, i knoooow! Har pluggat usuall!! Haaaaaaatar inlämmningar, har så mycket hällre prov asså, jag e allvarliigg!!
Eye candy*

Puss/Julia

Dröm håret!


Asså hellt sicckkk vill bara att mitt hår ska växa så lååååånngt! för pallar inte med extensions.

SvarJAAHA du ida turen va på min sida kan man säga!

Så här ser den by the way ut nu. :(

/irma

Asså Neee


Asså dom här tre pogramen har ju ba härmat varann eller inte idol för det var först men dom andra två e ju helt sjukt lixom kom på en egen ide!!! Kollade typ en liten stund på True Talent och det söööööööööögggggg som fan asså! hahaahahaha ganska kul att dom e så lika, undra om dom känner sig typ dumma för att dom härmar??


Är det värt att betala mycket för att se ut som alla andra?

Det va Sofia som sa det för ett tag sedan, ganska smart! ( Det gäller primeboots) Men asså, förstår ju, dem e ju as snygga! Är i valet och kvalet om jag ska köpa ett par? Nästan alla har ju skorna men dem e ju galet snygga tycker jag!


Men i så fall, bruna eller svarta? De bruna är ju slut överallt typ för det e ju typ det alla vill ha, men jag vet inte? har ju ett par bruna lägre boots.. aja, ni kan ju om nikommentera och säga vad ni tycker!
/Julia

Nu Kan Du Få Mig Så Lätt


om abercrombie brallorna? gissar det, asså njaaeejaaneejjaaanjaa asså jag vet inte, dem heter ju yoga men det känns mer typ hemma slappa byxor, eller det känns inte så jätte trevvligt att svetas i dem tror jaag!

Nu e jag hemma, vart hos Sofia med Malin, vi gjorde klart vår spanska film (duuktiga tjejor, pluggar på en lördag) och bakade och kollade på gossip giiiirrl! Nu sitter jag och nöördar wordfeud, fy fan, man kan iiinte sluta! Men asså, vi klipper ju i iMovie och det tar så jävla lång tid, tog typ en timma? uush sånt e tråkitgt men jaajaa!

Imorgon blir det liseberg med familjen, det e typ via mammas jobb eller nåt, det står att det e stängt men typ abonerat eller nåt, vaad vet jag, men jag ska dit i alla faal, tror ja!! Vill såå vinna på bila! ÄLSKAR SURA BILAR!!!

(bildlöst inlägg soooooom vanligt)

/Julia

Ska fixas!


Så här var mitt hår innan! och nu ska det fixas för jag skulle ha det blondare men så blev det lite konstigt men ah ska fixa det nu hahahaha undra hur många gånger jag sagt det???
Och så ska jag lämna in min dator! För jag tappade den i trappan i skolan för någon jävel putta mej! eller asså det var trångt och så men ah så den ska lämnas in på måndag!

Så kommer nog inte kunna blogga på ett litet tag men ni har ju julle!


Dom där jag kommer från

Nu sticker vi och tränar! wihoo!


/Julia


Nämen kolla vad jag hittade!!


våran lill kanin till höger, djur bebisar e det nog sötaste. (asså bilden e tagen för längesen, nu e han ju stor)

/Julia

Goo Kväll!

Hemma nu efter en LÅÅÅÅNG dag! men en bra dag! :) Vi va i skolan först, sen stressade vi hem snabbt och bara bytte om, sen åkte vi till stan för att kolla på Håkan på liseberg som ni i götebrog nog inte missat! men så kom vi dit och smet in i den kön som folk hade köat i sen typ 7 i morse haha, men det gick väldigt smidigt! Så kom vi in där längst fram i det lilla inhänget typ men så (jag va där med Malin, Sofia och Frida(W) gick Sofia och FRida till en tjej som dem kände så gick jag och malin och åt och satte oss sen längre bak för våra patser där fram försvann ju med engång! Men sen så träffade vi Madde, Emelie, Lovisa, Hanna och Elin och så stog vi med dem sen resten av "konserten" eller vad man ska kalla det, vi va där i 7 HELA TIMMAR, helt sjukt vad jag hade ont i fötter och ben! Men sen när han va slut så mötte jag och Malin upp Sofia och Frida igen oxh så såg jag Andreas Wijk och jag bah: HEJ!!! som världens fån typ och han log jätte stort och vinka och sa hej, sen så blev Sofia helt exsalterad och typ krama han haha det va kul! Sen så på väg hem så åkte vi till Mc donalds och träffade Nicklas, Adam och Benjamin(?) hehe! Men det har varit en riktigt great dag!

Och juste!! Håkan, ny idol typ, haha, han ska få en egen lista på spotify, ska lära mig låtarna! hah, jag och malin tänkte leta upp lyrics på hans låtar så vi kunde sjunga med, vi kunde ju inga låtar! haha!!


det var så go stämmning!

Puss/Julia

FORTSÄTT LÄSA HÄR

Jag har inte byt blogg, jag e kar hehe!! FORTSÄTT LÄS!!!!!!! /juliaaa

sista svaret


asså typ som leggings, strech typ, yoga byxor haha..

Men jag, detta va sista svaret för mig på denna blogg! prövar på tumblr hehe.. men ja så gå in på:
http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/http://juuliaas.tumblr.com/

inte lite copycat men men ;) men jaa

hejdååååååå!!!!
PUss puss, ve vet? kanske kommer tbx?

/Julliiiss

Jag saknar dej!

Vi såg Jag saknar dej på bio i går med klassen och måste säga att jag blev sjukt beröd av den. Jag lipade typ hea filmen. Jag kom lite sent så fick sitta lite själv eller ah jag såg inte om dom andra grät eller jag ville inte kolla för då skulle dom se om jag gjorde det, men iaf så frågade jag dom om dom gjorde det eller om det bara var jag och det var det tydligen. Men asså jag fattar inte hur dom inte kan gråta, eller? Jo det gör jag, för de första så tyckte alla att det var jätte dåliga skådespelare, och sen vet ju dom inte hur det e att ha en tvilling.. Det e faktiskt spisielt.. ah just det det var en till person grät tror jag det var nog Hanna. För jag hörde något snyftande och hon satt typ där så har ju hon oxå tvilling eller så var det bara någon som var förshyld?.. Men iaf jag tänkte på det hur lycklig jag e att han en tvilling igentligen.. önska bara att vi skulle vara lite närmare varann.. vi var det när vi var små, fast alldrig sånna som hadde samma kläder och gjorde samma men hade kul hemma tsm, typ pratade om allt och så. Som i filmen ligger och pratar i samma säng och måste stå ut med varann hela tiden men man kan säga ifrån och det e helt annat ifrån vad en vänn är, även ifall det är en bästa vänn det är hela anulunda. Men det är inte häller som ett vanligt syskon för små syskon är bara jobbiga och stora syskon tror dom är bäst hela tiden men en tvilling borde alla ha!!
Love you Tilda!


(tilda i blomman och jag(irma) i randigt)

japp

jaa ska man kanske skaffa annan blogg? tror jag gör det! alla byter ju till tumblr e det värt? eller ska man fortsätta på blogg.se eller devote eller myshowroom? länkar väl ny blogg senare om jag skaffar nån ny iddag.

/julia

http://iirmaa.tumblr.com/

http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/http://iirmaa.tumblr.com/

shiiet jaa


haha jaa han hette björn-erik och det va i frölunda, haha!
/julia

Nu ska jag bli fit!

Har köpt friskis kort nu! haha han i kassan va as kul, han bah: har du blogg? då måste du va riktigt bra på egopix och ja, han va kul! ;)
/Julia

Det nya som gör en osocial


WORDFEUD
Asså fy fan, det e min nya drog, så jävla kul!!
/Julia

Glida runt, Pengar runt, Låna pengar


hehe tack :) jaa vart köpte jag dem?;) A&F! Men det står nog i inlägget! :)
/Julia

Hemma från en dag inne i staden!

Som sagt gör vi ju en film om göteborg på Spanska och idag drog jag, Madde, Malin och Sofia in till stan och filmade! Asså, jag e så dålig på sånt och så blir jag så oseriös! Asså det e ju lite pinsamt för där står jag mitt i regnet och snackar om paddan på spanska så blir jag filmad.. Haha! Men det va kul! Mycket roligare än at sitta i skolan som sagt! Vi ska in igen imon och då hoppas jag på bättre väder!!
Nu e jag hemma och jag har gått och blivit sjuk.. Ush, hatar det! Men jag ska vila nu och jag vill ju till skolan imon, eller asså inte till skolan men det vi gör e ju kul och jag vill ju inte missa deeeeet...
Ne, nu ska jag dricka c-vitaminer! det e bra när man e sjuk!


Puss/Julia

Maria Montazami

Åkte in till Åhlens City innan och kollade när Maria MOntazami lanserade sitt nya läppstift, ahaha! Asåå hon gör ju alla de där detaljerna man ser på tv, håller på med håret, tar på sig läppstift och pratar långsamt och ah, haah hon e så rolig att kolla på asso! Jag orkade inte ställa mig i kö, bara tog några snabbshots!


inte så bra, iphone kvalité!

Börjar bli sjuk, uussh vill intee!! det lite smittor här och där!
/Julia

Svaar


Jag köpte det senaste i Abercrombie äffaren i Danmark, men sen har jag varit där i London oxå! :)
/Julia

På G till skolan snart

Nu har vi en vecka framför med BARA spanska, spanska hela veckan!! Vi ska gör en film om Göteborg typ och jag suger på typ iMOvie så det kommer ju inte bli så lyckat om jag säger så! Men det e väl mer chill än vanliga veckodagarna med typ matte,  fysik och sådan skit! Spanska kan vara okeeej.

Men det va väl det, bloggar mer sen antar jag.
/Julia

You got that smile, that only heaven can make
/Julia

Shopping betyder lycka

Den modellen heter yoga typ, det e deras nya typ, dem e as sköna! tips tips


den va så skön, jag tyckde den va galet snygg när det stog på armen asso!


och en söt liten kofta!

Det va det men jag e super nöjd!

Puss puss, nu blev jag pigg igen hehe!
/Julia


Hemma nuuee

Hej igen efter 2 dagar tror jag! Nu e jag hemma och e välditgt trött och vill nog snart sova, kan vara en ra idé. Men det e mycket i huvudedt som pågor så jag får se vad jag gör, kanske lägger upp lite shopping bilder idag eller imon, jag blev ganska besviken på Abercrombie i danmark efter den i London, den va mycket större och då va det även klänningar och sommar kläder, i Danmark, eller man kan ju inte säga att den va liten men den va mindre än i london och hade mer höst kläder och jag hittade inte så mycket wow lixom det här vill jag ha men det blev lite i alla fall! ;) Men lägger nog upp det sen ska jag tro! Höress
/Julia

Sticker nu jao

Nu åker jag Mamma och Emma till skåne, uppdaterar där eller när jag e hemma på söndag, eller på måndag!Så passande bild huh?!

/Julia

I skooolan

SItter i skolan nu och väntar på att börja! Åker till skolan typ direkt efter skolan så det e ju najs haha, men jag hade hoppats på att få tatt ledigt hela dagen men nee, jag sparar på ledihets dagar haha!
Men jaa, det va väl allt för nu, kanske inte bloggar så mycket där nere så ni e berädda!

/Julia

Hemma pemma outfiten
tröjja- Weekday
tub top- bik bok
shorts- A&F

/julia

God Bless The Broken Road

Hellu!

Idag i skolan så snackade hon SYO me oss ni vet hon som kan det där om gymnasium och jag har no fucking idea vad jag ska välja, hade ju vart as ballt att gå en linje där man typ designar och blir typ as känd typ Channel, hahba ne men fan va coolt i så fall! Men som sagt.. kan ju inte sy men jag ska börja sy nu asså, hemma! Åh vlken dröm typ, alla vill ha ens kläder, om det ändå vore så.. Men detta med gymnasium, asså jag har ingen aning om vad jag vill gå, vad jag vill bli eller jo designer typ haha..

Men nu e jag hos shadi! :D Vi bloggar, men hon ska snart sticka och sjunga, och där ser ni, hon kan ju sattsa på det lixxom!! No joking här! Och jag ska snart till torget tror jag eller tror och tror jag vet att jag ska dit men inte riktigt när!

Hon är singel och sökande, bara att slå henne en signal vettni!

Puss/Julia

You make me feel

Uush, inatt hade jag en typ mardröm haha och den vill ni inte veta..

Men nu så ska jag om typ en och en halv timme sticka till skolan! gött med sovmorgon! Och nu ska jag värma oboyy!
Pusspuss/JUlia

Smoothiie beroendee

Smoothie e gott!
/Julia

¡Bienvenidos!


Behöver jag säga mer?...

Det blåser, mycket.

Nu e jag hemma efter en ganska okej dag! Förrutom att på idrotten så skulle vi orientera och jag  och madde gav oss ut även om det regna medans alla va inne, fan vad typiskt, jag HATAR ju orientering jaja, men hoppas det räknas på betyget assoo! Sen på slöjden, jag kan ju inte sy asså, fan att jag ska va dålig på att sy, det som e så roligt! :( Men nu ska jag plugga men föörst se klart på en film!

Dagens Outfit:


(inte så bbra bilder, hade ingen som kunde fota mig och det e svårt att fota själv, typ.)

Over Size t-tröja- Weekday
Byxor- H&M
Boots- Nilsson SHoes tror jag

Men det va väl allt? Nu ska jag äta! höh

Puss/ Julia

Har SO tråkigt ahhaahhaah

asså fattar ni, so (så) tråkigt och so e ju ett ämne! jag e så fyndig!

Haha, jaaa tagga dagens outfit sen då!
/Julia

godmorgon!

julia har lovat dagens outfitt idag så tagga för den då.

Fan vad bra endå


/Julia

Älskar Kännslan När Man Kommer Hem Och Skoldagen Är Slut

Dagens OutfitKofta- mammas garderob
Hallsduk- Monki
Jeans- Fornarina
Vit tröja (under koftan)- GAP

Asså jag e så taggad för att åka till skåne på fredag, nu har jag något att längta efter, och när man har det, gå veckan ganska snabbt! ;)

Puss/Julia

In da school

Ush, sitter här i skolan och skriver om finska, kul huh? Ne men det e tråkigt, riktigt tråkigt! Längtar till fredag, eller nu idag när dagen e slut. Ush, det e säkert ap äcklig mat i bamba oxå. Skolan suger verkligen ibland.


Längtar tillbaka, sitter här med hallsduk och långa byxor, Sverige suger verkligen ibland.

/julia

Elektro popp gjorde min dag!

HAAHAHAHAHAHAAH! asså herre gud dagnes skratt!

(ryssen från moskva som kommit fel och kommvidare i shock, i idol)

hahaahahahahah! hejar på han! :D

Feeeint från Fiorucci


Ahhh, jag tyckte den va fin


Asså på fredag hoppas jag att jag åker till skåne sen till danmark! hihhi, kännde att ni ville veta.

/Julia

Några bilder i alla fall


Glad och nykonfirmerad!


Den SNYGGASTE bilden på dem SNYGGASTE, ni håller väl med mig bruudar?! Väääldigt charmig bild få jag säga!

Det va inte så många bilder menmen!

Idag har det ju regnat hela dagen, så tråkigt! Man blir så depp dååå! Har bara velat ha mjukis kläder och hallsduk och uggs på mig idaag! (om jag hade haft någraa dåå) Men ja, jag har tatt lite "dagens outfit" bilder lite då och då men inte lagt upp dem!

Men idag hade jag både byxor och tröja från H&M och stövlar på Tom Joule! Men nu ska jag plugga vidare!

C U!
/Julia

aaaa får gåshud!


in love asså!

Konfirmation!

konfimerade mej i helgen, wihoo hahah
ja inte så mkt att skriva men nu kommer bilder, heeh asså funderar på att sluta blogga för det känns såååå sjukt meningslöst. hahahaa

jag är den tjocka i mitten som kollar på kameran


julia och shadi och malva oxå :)

jag, shadis mamma, Shahla och Shadi

jag och tessi besti

och här har vi snygga modell vackra shadi och paddan mej..

hahaha det var allt tycker jag.

4 september

Jag har inte hunnit ladda över bilderna ifrån igår så det får bli ikväll! Så då bloggar jag väl antagligen!

Snart ska jag sticka till torget för att....... jaaa ni! ;)

Puss/Julia

Next up: Konfirmation!!

Idag konfas irma!! :D ska bli så kul att se!! Ska åka snart för att få en bra platts! Jag vill så sitta längstfram! Jag ska försöka ta bilder så det kommer nog upp! (jag e ju sämst på att ladda upp bilder men det här ska upp)! Ne nu ska jag äta frukost sedan sticka!

PussPuss/JUlia

jag vill fylla åååår

Jag vill fylla ååååår, jaa det vill jaaag! Åhåhå! Men jaa idag så fyller ju pappa år, GRATTIS PAPPA! Just nu så väntar jag på vad som ska hända, vet inte vad mamma har för plaaan, sitter och laddar lite filmer så får väl se vilken som blir klar först! I let i knoow!
/Julia

FlyAsså det e helt sinnes. Rihannas röst är ju helt sjukt! Typ ryser när man hör henne. Heeeelt sick asså.
/irma

SpexsexVårt snygga spex fotto, eller vad sägs?
(jag står längst upp i rosa och blånt hår)

va?!

kollade på i rymden finns inga kämmslor nu, och den var ju jätte kort.
Så kollad hur lång den skulle vara och då stod det att på tv 30 min och på bio 85. ööh? va så om man ser den på bio får man se med av filmen och sen om man ser den på tv så får man ba se typ halva eller vad?

/irma

allt har väll sin mening
Puss/Julia

Chilligaste dagen

Idag, Torsdagar, är lett fett den bästa dagen i veckan!

Efter skolan åkte jag och Sofia till torget i typ tio min för skulle kolla jacka och primeboots (bruna) men dem e ju typ slut överallt! eller det står bara framme svarta överallt i alla fall! Men så åkte jag till stan och letade samma grejjer, men asså jacka e det svåraste, särskilt när ens mamma inte vill lägga ut hur mycket som helst och då får man betala själv och ja.. får väl skaffa ett jobb? Men jag köpte en tröjja från Weekday och svarta byxor från H&M!


Nu ska jag äta, sen åka med mamma och lilla syster till torget (igen eheh) för att handla tills imon, pappa fyllde visst år då! haha :) Och sen blir det väl läxor antar jag!

Puss/JUlia

RSS 2.0