Hos moi!


Snygga brudar asså!
/Julia

Vill ha!


Igår såg jag som många andra på Victorias Secret och då blev jag inspererad ju. Så typ vackert eller vad man ska säga, vet inte riktiigt vad man ska säga om det men jaja.
Så idag gick jag in på deras hemsida och typ mycket var på rea och dem skickar utomlands så det e ju bara typ att bbeställa typ, fast storlekarna i b:h e ju olika, dem har ju 32-40 haha vi ar ju typ 60-80? haha och så va det en as fin bikina oxå, haha eller det va många men allt kan man ju inte få!

Dem med text på är så söta och dem randiga.


Och dem här bikinina är ju så sjukt snygga, jag vill fan bara åka till USA och handla hela skiten alltet! Hehe…
Men asså i sverige känns det ju typ konstigt att komma med typ nästan övedriven bikini och typ va blek hehe. Men jag och Irma ska ju vara bruna och fit till sommaren och ska försöka få oss en navelpiercing, ska nog gå elelr kanske eller näh men man kan ju alltid hoppas…
Nu blev typ hela detta inlägget med Kursiv (sne) text men jag orkar inte ändra det men what ever lixxom??
Snart kommer Lovisa tror jag!
/Julia

sticker nu!

Nu sticcker jag och mamma och emma till kungsmässan/freeport tror jag, vill in om ikea men tror faen inte vi gör det.
Idag har jag på mig

Linne- ullared
linne under linne- h&m
leggings- åhlens
mjukis tröjja- ragglaady
armband- humanity

Ny hår färg som sagt, blev lite to rött tycker jag, men det är ju toning så det går ju bort. Ska skriva klart alla mina nyårslöften sen. Jag och Irma har ett väldigt bra mål, för att nå det målet så måste jag uppnå alla mina andra löften hehe…
/Julia

Visste ni det?

Visste ni att kuddar kunde frysa?! För det gjorde min kudde när jag gick till lovisa. Fast den e ju en sånn tempur kudde men ändå. visste inte att dom kunde göra det.
/irma

Ny hårfärg

Ny färg på håret! Och bilder säger ju allt så här kommer dom.. (för jag pallar inte skriva mer, för jag e så lat)

Julias hår Före

Efter
kolla bara på hennes kilometer långa hår! helt sjukt!



mitt hår före (komm vist med en liten maja oxå)


Efter

Tja Tja Bloggen!

Städpatrullen här!

Nyy

Det var dena fina söta (tycker jag dåe) Juicy mjukis tröjjan som jag "fick" köpa för mina julklapps pengar. Det var väl min "bästa" julklapp och plånboken hihi.
Bilden var ju inte den bästa, hade velat ta en bild från hemsidan men den fanns typ inte där.
(Orkade inte spegelvända, det såg fel ut då, hihi)


/Julia

sorry för det

hehe jag vet att jag lovade lägga ut på vad jag fick i julklapp och julaftons outfit, men det e ju lite sent för outfiten nu så det pallar jag inte. och så pallar jag inte häller att lägga ut mer julklappar. sorry om nu ni vänta på det.

en sak till som ni kanske har märkt så stavar jag inte så bra. men det e oftast för jag skriver det fort och sen kollar jag inte igenom inlägget innan jag publicerer det. men ska göra det nu så man kan läsa vad jag har skrivit. om jag nu orkar det. fast det borde vara bäst om det var röd text under dom fela orden, så man kan rätta sig.
Se nu blev detta inlägg rättstavat för jag kolla igenom det, och jag skrev orkar med "o" har trott att det stavas med "å"
/irma

Never apologize…

Klicka här för att komma till bloggen som bilden är ifrån.


/Julia

lovisa gästbloggar!

cha cha lovisa här! jag tänkte gästblogga för om ni läste min blogg http://loovisaelionora.blogg.se/ så såg ni att irma hade gästbloggat så tänte göra det här oxå. För det första tänkte jag visa en bild på klaras godis och klaras telefon. Och det tänkt jag göra därför att min sjuka humor tkr det är väldigt roligt. För som ni säkert vet så skrattar jag åt mkt och det är för att jag har en sjuk humor hahaha. aja här kommer bilden:

aja det var allt jag hade att säga hihihih
kösss och haaj http://loovisaelionora.blogg.se/

Godnatt

haha vet ni nu har nästan klara somnat och lovisa och julia la sig ner för att sova typ. det verkar som jag e inne på datan hela tiden men det e jag inte. men när jag öppna den så blir det ett snabbt inlägg, och smackar igen locket. och nu är det för alla andra var trötta men inte jag så jag var inte trött då helt enktelt.
/irma

Godnatt sov Gött!
Från oss alla(sovande) till er alla(vakna)


Dagens Bild...

...kommer här


(julias nya vante och irmas nya naglar)

kamera!

glad? ah för min käre syster tilda fick en ny kamera i juleklapp, så då får jag "låna" hennes gammla. Alltså att den typ blir min. vet inte vad det e för kamera hon fick eller vad hennes gammla kamera var för model. men den e lite och vin typ röd. och mkt käck! haha den ta bra bilder oå tycker jag. för inna hade jag bara min mobid och en liten undervattens kamra som inte ör min men pappas men om jag skulle nån stan eller nått så var det "min" typ eller så fick jag låna jullans kamera.
/irma


 


katogorierna

Nu har jag fixat lite med katogorierna. Men årkar inte fixa alla nu.
/irma

min,nästan min

Och eftersom det e jag som bloggar och jag har lovisas super mysiga onepice så måste jag ju lägga ut en bild på mej och julia som hamna i badkaret... kanske inte världens bästa att göra det nu på tänke på det men jag kännde för att blogga och så bah.. så helt änklet.
/irma




dagens outfit...

Dagens outfit!

tröja: esprit
leggings:indiska
kjol:h&m
(blev bara en bild på min nya tröja som jag köpte idag)


Julia's:
str tröja:weekday
leggings:åhlens
lila stumpor:ingen anaing


Naglarna Klara! wohooo!

Nu är jag hemma med julia jille snille, och har gjort klart mina naglar! det blev lösnaglar. för mina var borta, böhöh.
men nu sitter jag vid datorn, den stora datorn. och julia sitter och kollar på barnkanalen alldeles ensam för jag ville inte se på "seasidehotel", tuvärr.
och tänkte bara säga att det e så himla gött med lösnagar det e värsta kännslan (hihi)
/irma

mina naglar före "fixningen"

och nu efter! (vet tummen ser väldigt konstig ut på båda bilderna, fast med lösnaglarna så blve tummen facktiskt ganska stor och konstig)


Ännu en film!

Jag och emma sitter i soffan och ser på Grodanboll och Kallestrop, den e så sjukt läskig, fast det e bara för at jag minns allting, hahahah. Men imon så blir det tjejorna igan i guess, irma skulle grejja med sina ngalar, det e hennes hobbby nu förtiden tror jag, hehe… och sen pratade vi om bio, men det var ingen som vi riktigt villese, nåt tipps? Annars kanske vi hyr film eller når, ingen aning. Men det löser sig alltid!

/Julia

Första juleklappen

Här kommer första Juleklappen!
En Mjukis Dressis!
/irma


Finally!

Äntligen fick jag min efterlängtade julklapp…  Ni får en bild, kanske imon.
Ni kan få en ledtråd- J………
/Julia

film!

Nu ska vi se på film! DEER JHON blir det! med denn snyggish Channing Tatum! (stavning?)


(sent inlägg, shadis dator ville inte mer)



Tja tja bloggen!

Idag har jag och Irma haft en mysdag med massa gott och film och julmat från igår. på morgonen kollade vi på Snuten i varuhuset vi var på iute på promenad med min hund och letade efter det nerbrunna huset men hittade inget som det var skrivet på facebook att det skulle vara. sedan åkte vi till shirin för att hämta hennes blueraybox och efter det åkte vi till film tajm för att köpa godis oc h chips och hyra blue rayfilm. sedan har vi kollat på ännu mer filmer. ja, det är typ det enda vi  har gjort idag.
pussar Shadi.

och så snyggish bilder!







dagen kanske då

sorry för jag inte har bloggat på ett låångt tag nu! men jag har bara inte hunnit. Jag har tänkt att lägga ut "julaftons outfit" men nu är jag hemma hos lovisa med klara och julia oxå så då har jag inte bilderna här men jag lägger upp dom sen när jag kommer hem. och så kommer jag oxå lägga ut (nästan) allt jag fick i julklappp (kansek inte bilder dock men iallafall skriva)

men idag har jag varit på torget med mamma och jullan(franklin, min syrra) och vincent.  jag hade typ tänkt att köpa jätte mkt men det blev inte så eftersom alllt jag ville ha var inte på rean och då palla inte jag köpa det så jag köpte bara ett par "varma" leggings, från indiska, och en tröja från esprit. Och så köpte jag inpackning åt mitt slitna hår. hoppas det funkar nu! för mitt hår ser hemskt ut nu, har ingen aning vad jag har gjort mot det. men jag tror att det e för det e vinter och då om man ska ut och har blött hår måste man föna det o ch det sliter ju på håret och så kan det vara för jag har provat massa olika shampon och balsam för att mitt hår e så slitet så det ska bli bättre (jag vill inte toppad et men måste nog det, för om jag toppar det så blir det ju kortare och jag vill inte ha kort hår för jag har ju inte så långt hår redan.) men och så är det nog slitet för man har ju en stor fet halsduk och då om man har håret innanför så sliter det på det uttersta håret. och om man har det utanför så sliter det på underhåret och det blir massa knutar.
jag köpte oxå lösnaglar. För mina naglar är JÄTTE korta nu! för jag har klippt ner dom för dom var ganska trasiga (skulle hålla dom fina till julafton, och det var dom) och så lite nagel vård oxå. men det var allt.

och nu har nästan alla iphone! men inte lilla jag! för KLARA, SHADI och LOVISA fick en i juleklapp! och julia har en sen innan och så har hela välden det oxå typ. men min mobil e ju gnaska bra förutom att den e lite kronglig ibland.

/irma

I Lovisas säääng!


Det e min onepiece, hon bara lossas att det e hennes…
/Julia

RöttVitt

Har målat mina naglar, lite som typ polkagrisar. (Även om polkagrisar har vitt med rött, jag har ju rött med vitt haha)
Jag hatar att måla naglarn för jag ska alltid röra något när dem inte e torra och jag stör mig så mycket på det för det blir ju så fult då. Men jag klippte en liten smal tejpbit och "la" på nageln och målade vitt på den, men nagellacks pänseln var så tjock så det blev lite smått fult, hehe ganska mycket typ. Och bilden ni får se är ju då hur dem blev, hihi lite pinsamt tycker jag då att lägga ut en bild på hur dåligt man målar sina naglar, men men.
Och idag har jag på mej från topp till tå: En röd stickad tröjja som dock e för liten, men den satte sig lite under midjan tror jag haha med ett svart linne under och eftersom det blev så sjuukt varmt med den röda stickade så tog jag på mej ett bar jeansshorts med tunna leggings unde, men om jag ska ut sen så får jag väl se om det ska bytas kläder OCH jag tänkte när jag tog det röda tröjjan, hah den matchade ju till tröjjan!


Och imon sak jag till stan med mamma och jag ska köpa det jag ville ha i julkapp för mamma vågade typ inte köpa det som jag helst ville ha utan så jag kunde väljsa själv typ men annars fick jag mysiga små saker igår, och en stor svart vit halsduk/schal stavning* som jag nog ska ha, men då får jag nog ta och byta tröjja, haha hatar när man ska välja kläder när man inte har det man känner att jag man vill ha.
Detta blir nog det sista inlägget förän imon när jag e hemma tror jag, eftersom man kan ju inte sitta vid datorn all the time lixom.
/Julia

Nu får man vänta ett år igen…







/Julia

Snart e det daggs för paaketen ihh…


/Julia

några "klappar" före "jul"

Igår fick jag och mina syrror öppna typ 3 paket. vi fick varsitt smyckeskrin, och två örhängen.  mitt smyckeskrin är svart och typ stort. mina örhängen var vita pärlor och "diamant" stenar.  lite störda bilder men jag palla inte ta bättre. /irma




Har glömt…


Har glömt att svara på denna kamentar och tyvärr, jag vill nte mejla så jag får väl hoppas att du ser detta då. Dn är köppt i SVEA butiken i Göteborg, men jag vet dock inte om den finns kvar eftersom det var ett tag sen jag fick/köpte den. Men hoppas du blev nöjd med svaret om du nu ser det…
/Julia

Inte helt dumma kanske?

Ganska okej, och ganska vill ha…





/Julia

orkatte

jag "orkatte" hah vet inte hur många av er som fattar vad det står, men det står = orkar inte, så jag säger i början av mitt och irmas fina video inlägg med slomotion och allt, i början haha men jag orkar inte vänta tills imon att öppna paket ju, och jag har fortfarande ingen jävla julkännsla, hah det känns inte bra. men jag tror inte jag kommer blogga mer idag, kanske om jag orkar. Har fan inte sovit ordentligt sen i söndags, har så jävla ontimagen när jag e typ själv så tänker jag på det hela tiden, men hoppas att det går över snart och allt e som vanligt på måånda när vi börjar höhö och då e det ju extra bra kul haha megamegasuperbraaaaaaaaaa om ni fattar vad jag menar,,,,,,,
/Julia

"Tar hand om mig själv" haha…

Nu så har jag tagit mej tid att "ta hand om mig själv", hahah. Ska sitta här nu med ansiktsmasken på i 5-10 min till, haha uussshh jag hatar när den stelnar, man kan ju inte le, röra på pannan och kinderna? H-A-H-A P.S har ju med mig datorn hihihi vad ska man annars göra, och så lyssnar man ju på spotify soklart då hahah!


Och dagens låt:
Who owns my heart, Miley Cyrus (hahah skriver ju allt som står på bilden hahaha)



Näh, nu har den stelnat klart!
/julia

Den 23

Och man bara städar typ hela tiden! Så nu ska jag fortsätta med det. /irma

Nu e den uppe!

Nu e den uppe- GRANEN! Haha, ganska sent tycker jag. Men nu så pyntar ju mamma då granen, jag ser igenom ung och bortskämd, hela säsongen, haha daniel asså, han e så gullig och skön ju och tim-joel (vill så gärna säga tim-berg) haha. Men nu e jag inte på blogg humör så nu ska jag åter gå till den andra datorn som jag ser på haha.
/Julia

paket igen...

Är hemma hos julia nu och hon slår i sina paket i didel-tejp. hennes paket blir lite mer avanserade än mina. för när jag slog in mina paket så hitta jag inte paketpappet eller sånnt snöre så då tog jag tidningspapper på två paket för jag årkade inte vänta tills mina föreldrar kom hem så dom kunde visa var det var, fast jag ringde ju pappa men han viste inte. men iallafall så blev det jätte bra för på pappret stod det typ "saknas det hårde paket" haha och det var ett hårt paket så det var lite så kul tyckete vi. och det andra var det ett paket på en bild som passade till det paketet som jag hade och då blev det oxå bra. hhaha e man lat så e man. och så e det änd så tråkigt att slå in paket. men julia gör det värste avanseradt. hon slår in dom först i typ sånn genomskinligt pappaer som man får med smuken och sen i vanligt paket papper och sen tänkte hon lägga i dom i en låda som hon skulle sätta snöre runt. lite onödigt tycker jag då. en fråga bah om nu nån kommer svara, tror inte det men göö gärna det! "vad tycker ni e "roligast att läsa om på vår blogg" asså typ när vi skriver som nu typ vad vi gör eller när vi lägger ut "kläd" grejer. eller bilder bara typ eller låtar eller nått. haha svara gärna så vi vet. ha det så länge
/irma

Ännu en dag på torget…

fast den här gången fick vi båda köppt typ vad vi skulle ha. Asså man orkar inte vara på torget hela tiden för då tröttnar man ju bara jö, men nu så ska irma slå in sina paket och vill att jag ska göra det men det orkar jag inte, sen tror jag vi sak hem till mig och då måste ju jag oxå slå in hahah, sen vet jag inte vad vi ska göra, jag kom på att igår att jag skulle sett på ung o bortskämd så jag började från början igår och så somnade jag med datorn i knät hahaha, jag var inne på tredje hahah.
/Julia

&,!,FULA

Smått roliga

Och nu kommer värsta typ dem fulaste byxorna som jag sett?!:

Så himmla fula, ser ut som typ ridbyxor, men va?!? vem köper dem lixom, förlåt till er som tycker om dem eller har dem men fy vad fula, vem köper typ ridbyxor/regnbyxor (ni vet sånna man hade när man va liten, galon typ och såna där resor band runt skorna så byxorna stannar ty) på Monki, så himmla fula, man skulle ju fattat om det var ridbyxom men inte att dem säljs på Monki som "vanliga" kläder, H-A-H-A, det var något av det fulast jag sett i byxväg, åhhheregud hahah (inte lite krydd). Men ah, det var det jag hadde att säga.
/Julia

cya!

Drar till Irma nu (låter som om hon bor ganska långt bort....kanske 100m) Och Shadii!



P.S min snygga pjamas byxor, dem e ju as heta, tror inte ni kan gissa vad det e för marke asså!

/Julia

Bra uppdatering over here!

Som ni märker så har inte jag bloggat sän i lördas, längelänge och igår orkade jag inte och idag har jag och Irma "inte haft tid" hhaha jo vi har haft mycke tid men vi öppnar bloggen i en flik men vi bloggar aldrig, men om man inte bloggar så förlorar man ju sina läsare… Men idag så var jag och Irma på torget och mötte bl.a malin och sofia på bussen, dem skulle oxå dit, men vi åkte dit och irma fick bytt det hon skulle byta, hon ikassan trodde typ hon prata engelska eller nåt haha, sen åkte vi hem till mej och då så ja, så gjorde vi inte så mycket men sen så skulle vi göra en sak som jag inte ville (hihihi) sen så blev det inte så haha sen så gick vi till irma, plockade upp hunden gick en sväng sen hem och nu e jag här! 
/Julia (ni har säkert att det står ™ på headern, haha fint tycker vi då)

Igår...

eee igårkväll var jag med förshylda lilla julia och så var tilda med natta, och så här blev resultatet...









video inlägg.


Här är vårt första video inlägg. haha så fin tycker vi, tycker ni? (det var så långt så vi snabbspola lite)




Stockholm i mitt hjärta... (fast inte i mitt utan låten e bah så bra)


/irma

julklappar...

Nu har jag slått in alla paket jag köpte idag. det blev inte så fin innslagning.
Slå in paket e så sjukt tråkigt ju. och så blir det ju fult och allt blir fel hela tiden. men så här blev dom iallafall. haha lägger ut bilder hela tiden, känner att anars blir det ju så tråkigt.
Och man säger ju att bilder säger mer än tusen ord.
/irma

igår

Så här såg jag ut i går på julbordet, fast har ingen bild på hela mej just nu, så ni får på håret, (som var platt, hihi) och typ blusen. min syrra har nämligen alla bra bilder på sin kamra som hon har med sig nu, så om jag årkar så lägger jag ut mer "fina" bilder sen (och kanske på mina färdiga naglar(haha) /irma


Bra start!

Fast näh, jag är sjuuk, så himla kast. Fast ändå ska jag med till släkte, nu siter jag på en statiolmack och väntar på emma och mamma dem köper godis, pappa e bakis och vi båda hade hällst velat vara hemmea men näh, och dem ska hugga gran med och det hade jag oxå velat vara med på men det orkar jag ju inte. Men bloggar kannske mera sen!
/Julia, tror inte att jag kommer det men det kan ju Irma göra, haha (hon skrev det en gång att jag kunde göra det, hihihi)

Blusen

Nu får ni en bild på blusen från BikBok jag köpte i måndas och den andra tröjjan kanske ni får en bild på nån annan dag.


Var tvungen att redigera den lite, annars såg jag ut som en "strålkastare" som vissa säger då hmmm...



Där var en bild närmre på spettsen på axeln, jag skev ju att den spettsen "gick runt" vid urringningen och bak på ryggen typ, trodde inte ni fattade men ni kanske gjorde det men nu fattar ni nog.

Och juste, jag vill klippa mig men vet inte hur, snälla komentera vad ni tycker. Jag har haft långt nu ett ganska långt tag men jag klippte mig i våras typ lite längre än axellängd men det var lixom inte snyggt. Jag tycker det är snyggt när det går preciss till musklerna vid halsen/nacken men sen blir det ju den längden som jag inte tycker e snygg men kom gärna med förslag! Men topparna måste jag ändå klippa…
/Julia

Ny Kategori


Ny Kategori: Vill Ha. Alltså det vi vill ha som kläder tex och så, vi har inget där än men snart så kommer allt in där, kanske bloggar sen eller snart har inte så mycket att göra nu + att jag e förskyld.
/Julia

Min dag i kort:

Jag vaknade med världens hallsont men man stannar ju inte hemma på avslutningen för det lixom. Sen åkte vi till skolan och så var vi i bamba där dem sjöng och typ pratade sen gick vi till klassrummet och gjorde typ jepordy tror jag det det heter, haha det va la ganska kul fast blev lite tjatigt och sen fick vi betygen, jag är ganska nöjd, hade hoppats på alla ämnen i G och det fick jag iallafall så jag är nöjjd. Sen åkte jag och malin till torget men vi var inte där så länge. Sen drog vi till skolan igen för jag hade glömt min mattebok (vi har matteprov typ när vi börjar) så vi åkte dit sen hem till mig och typ gjorde inte så mycket sen ringde Irma och frågade om aceton till nagellacket så vi gick dit med det och kollade på när hon målade dem, fast det var typ Malin som målade dem haha. Nu sitter jag och ser på Gladiator hehe och innan såg jag värsta äckliga filmen se aldrig den om du e typ ensam hemma eller ska typ sova, gaaah: Paranormal Activity, fy fan för den och så finns det en två men vad fan ska hända i den lixom om någon vet kan den ju säga det till mig så slipper jag se den. Men nu ska jag fortsätta att se på TV. Men på jullovet ska jag fan inte vara sju, då ska det göras grjjer asså ahaha näh eller jo........ hihihi.
/Julia

.......




Kärleken är fan för svår ibland....
/Julia

jul...

Ska på Julbord idag! det är på min pappas jobb, med hanns jobbkompisar. och jag har inte bestämt mej än vad jag ska ha på mej, fast jag har ju så klart bestämt mina Naglar! och då ska vara röda med guld. Juligt tyckte jag. men ni får ingen bilde på dom nu för nu måste jag hitta nått att ha på mej. så ha det gött så läng.
/irma


Ringar feat Rihanna (haha värsta feat???)


Den guldiga ringen passade inte in, jag vet men det var typ meningen…
Ringarna är från://www.cocoo.se/. Jag tycker den med "super S:et" på och Amour och korset. Tummen upp för ringar! Men jag tänkte på Rihannas alla låtar typ och kom att tänka på dem här tre gammla låtarna:

Don't Stop The Music


Pon de replay


Umbrella


Och den här låten hade jag inte hört förän i helgen tror jag när Irma visade migg den:


Hihi, ja nu fick ni ett inlägg med lite ringar och Rihanna. Jag tycker hon är väldigtt bra och jag minns när hon hade långt vågigt hår...ganska tvärt emot nu kan man säga, H-A-H-A
/Julia

hissen&dissen

HISS: Vi sluutar imon!! Gud vad skööönt, fast jag hade ändå lite velat vara kvar i skolan, fast asså inte plugga och allt med lektionerna, men det är typ kul att vara "I" skolan hahah fast bara ibland typ haha....
DISS: Att jag inte alls e tp taggad inför julen?!? Jag typ "känner" näh men typ asså jag typ har inte tänkt på att det är juafton om en vecka... HELT SJUKT JÖ..
/Julia

Rekomendar men ändå inte......


Svart.


Har inte med några byxor eller skor, men det är snyggt ju med kortkorta shorts till en stor tröjja så att man inte ser shortsen med BRUUUNA BEN!! Åhh ge mig brun heeet. Men det finns ju vissa som är utomlands nu, skulle vilja vara i deras kläder... fast dem har nog inga kläder!! Hahahah kvällshumor. (det sa jag att jag hade kl 4 med hiihih…) Men det var inte meningen att detta skulle bli så långt som det blev, inte för att det blev så lång men aja.
/Julia

Dagens BILD!

irma,shadi, julia

DAGENS BILD!!!

betyg...

Nu har jag no, och vi ska få reda på våra betyg. Alla e typ jätte nervösa men jag fattar inte varför?! man kan ju inte ändra dom nu eller nått och om man skulle ha IG skulle man ju fått reda på det innan ju.
Och så imon skulle vi haft sovmorgon och bah komma kl.10.30 till bion. men nu ska vi vist ha idrott och sen so, och sen bion, sen slutar vi. årkar inte komma till skolan och ha idrott och sen so för då måste man ta med kläder och datorn. och sen hinner men ju inte åka hem och lämna dom så då måst man ha med dom i till stan och bära runt på dom. nu ska man få betygen då /irma

Glass!

Nu ska tjockisarna äta glass!
ha det gött så  länge!

Åkte till stan efter skolan.

När vi va i skolan så kom jag på att jag inte hade nåt plugg så jag orkade inte bara vara hemma så jag kom på att jag kunde åka till stan för att köpa julklappar, jag hittade två åt mig själv och sen en till Emma. Sen köppte jag även till mig nu lixom, en tröjja från bikbok typ en blus eller vad man ska säga med typ spetts vid urringningen runt bak till nacken typ, kanske lägger ut en bild nån dag, tänkte ha den nån deg fast inte imon, då e det ju basket tunering, fast kanske jo... aja, sen köppte jag en typ oversize tröjja med en örn på typ från fiorucci och sen ett svart linne och en svart kjol eller inte en sån typ "fin" kjol utan mer en sån under kjol istället för ett linne, väldidt smarrt. Men imon somsagt så är det baskettunering och det ska ju bli kul ju, vi kommer ju klart vinna.... heheh! Men nu ska jag sticka på mitt pannband hihih och duschaa.

/Julia

plugga

sitter hemma och ska försöka plugga men går inte så bra, för det är så tråkigt. har kemi prov imon. jag skriver kanske mer ikväll om jag nu får vara vid datorn, måste ju plugga så kommer nog inte blogga så mkt idag mer. men det kan ju julia. och så får ni dagens.
julias blus från raglady, svart kol, och svarta leggings med spets på sidan syrrans.
(hahaah känner att jag bjuder på bilder hela tiden, kanske ska börja skriva mer)
/irma

 


Högst upp på min önskelista: En..

...resa till USA, ge mig USA´s värme och allt, jag vill ha en shopping resa till USA, vill tillbaka sååå mycket. Någon generös person som vill ge mig det? då får den generösa personen följa med…NÅGON? Jag väntar mig det, hehe…………………
/julia

Vad är Julen till för.....

......om inte för paketen?!?!? Men egentligen så firar man ju för Jesus, men det är nog inte så många som tänker på honom på jul tror jag haha.... men jag typ önskar mig inte så mycket, eller där ljög jag, jag önskar mig myckett, men att få mycket är en annan "femma"… Men Irma sov ju hos mig igår till iidaag, det var mysigt och hon kommer ju fan ihåg exakt hur,var,när något händer i en 20 år gammal film som t.ex.SVÄRDET I STENEN! hahah gud jag typ hade typ sett den fär inte så länge sen, men hon hade inte sett den på mångamånga år typ och kom ihåg typ allt, och sen när vi vaknade och skulle gå ner och äta så satte jag på tv:n för att sätta på MTV för musik i bakrunden, men som vanligt typ så va det någ dåligt pogram men innan jag han byta dit så satte den på 5:an automtiskt och då var det Spirit, "den dära jätte fiina filmen om den vilda hästen och indianen och hans indian häst" näh men den är så gullig och musiken och den är så bra och den mindes hon ju också, det var i slutet och Irma bah- ah och nu kommer hans mamma komma gående där och så kom hon där hahah. Men sen så hjälpte hon mig att välja kläder och det gick ju TOPPEN, men jag tog ett typ linne från Emma och en kjol med nitar på från Irma. Och när vi v hemma hos henne och hämtade kjolen så åt hon lite av sin taihmat men vi skulle ta bussen till torget om typ 7 min när vi va där och så tog hon med sig den och på bussen hihi. men när var där så köppte vi inget men vi provade söta grejjer på bikbok, och det va en tröjja där som jag gillade och en som Irma gillade men ingen av oss köppte nåt, men tro jag ska göra det nån gång, sen gick vi lite i affärer och så provade vi Juicy Couture mjukisar och det är typ högstupp på min lista, typ en ljusrosa tröjja med blåbyxor hihi (dem blåa byxorna va typ dem billigaste) fast vi provade tvärtom lixom, rosabyxor/blåtröjja. Och sen så var jag törstig så vi gick in på "donken" haha och vi köppte…glass?!? japp en ny typ med tobleronesmak, tyckte inte alls den smaka någon toblerone, men det tyckte Irma, sen åkte vi hem och vi gick hem till sig själva, har skrivit min önskelista nu ganska sent men mamma insisterade att hon skulle ha en, hon har tjatat i år typ...fast inte riktigt så länge, men alla andra år så har jag skrivit dem i typ oktober novenber typ hehe!

/ Julia

Dagens Bilder

Idag har jag varit med familjen och sen var jag med Julia Jillnefelt och Lovisa Werndstad
nu är jag med Julia bara för Lovisa skulle hem, för hennes typ släkt e där.
Och här kommer några fina bilder från idag!

Vincent har klippt sej! så snyggt blev det! Det var syrran och mamma som klippte han dock. tycker det blev jätte bra. det är snaggat på sidorna och sen långt på toppen, sånn där frilla som många har.
bilden är på lovisa, julia, jag och vincent.
/irma

 



En liten ida, och hennes fina ring!

Sötnosar!

Hihi! oj!

 



monster vs aliens!




Nu sitter jag(irma) och Julia och kollar på Monsters vs Aliens! hahaha! pappa köte den idag! hihih
ska sova här hos julia, myyyss!
Men tänkte bara fråga en sak om ni tycker vi skriver för lite för det sa ida att vi gjorde så undrar vad alla andra tycker.
komentera!
/irma och Julia

kläder

Bah kännde för det.
några fina grejer från H&M, fast vet inte om man kan köpa dom för om man går in på hemmsidan så säger den att kampangen inte e tilljänglig eller nått. fast väskan är inte från H&M den e från gina.
/irma

haha inte så bra bilde men.

Marc Jacobs


Lite fail på att linnena är lite större än leggingsen och lite felt här och där, men jag är inte så bra på det menmen åter till det som är på bilden: Väskorna är från Marc Jacobs och jag tycker tycer dem är SÅ snygga! Den till vänster är lixom så enkel och snygg men att det är så jävla dyra, men så är det men det är svårt att leva med haha. Men åter till det "billigare" plaggen, vollang leggingsen är från nelly.com och det är även dem med pärlot på (eller jag tror det är pärlor) men dem är dock lite dyrare men vad är julafton till för lixom haha och det ljusrosa linnet med nitar på är från H&M och det andra är från Gina. I dethär inlägget kände jag att jag länkade allting, hihhi men nu ska jag se vem som vinner idol, jag vet faaktiskt inte vem jag vill ska vinna, jag gillade först inte Minnah men idag var hon BRAA.



Här är lite "billigare" saker från Marc Jacobs, ringarna kostar 3$ st, ganska bra pris måste jag säga! Och t-tröjjorna är coola tycker jag dem e lixom najjsa hihi gillar dem två högst upp och den vit/rosa


28$ dollar st, ganska okej. Har mkt att önska till julafton......

/Julia

kännde för det

min slöjd väska är klar och så här ser den ut! hhaha kände för att lägga ut den hahaah!!!
och så kommer det en jätte fin bilde på Emily oxå! haha
men hinner inte lägga upp den nu.

 

/irma och det förra var oxå från mej!


Biler är kul..

Bilder gillar jag. idag har jag varit i skolan sen när jag komm hem var jag hemma och sen så skulle jag och Shadi ut med hennes hund och så skulle vi träffa Malin och Julia. så det gjorde vi men sen gick jag och Shadi hem till henne och sen skulle hon på kör... så ja ska..

ska måla mina naglar, ska måla dom svarta och vita och rosa, insperation från min fina almenacka. (det står ett S,V eller R på dom men det kanske inte syns, gjorde det för jag hade tråkigt på no lektionen och tycke att dom skulle vara så då)

och så var jag så tjock så jag gick och köpte godis mad julia för jag hade inget att gö, men nu ska jag gå med Lovisa, Malva och Klara och kolla när dom ska åka skriskor, vill inte gö det för jag vill ha fötter kvar, och så har jag inte nogra skriskor typ.

 

Jag och Julia Bjuder på oss Själva!







 


 

en kobra?

Raise your glass

Pinks nya låt, först fattade jag inte vad den hanlade om men när jag lyssnat på den några gånger så fattar jag och då blev den mycket bättre.
LÅTEN!

Right right, turn off the lights,
We're gonna lose our minds tonight,
What's the deal, yo?

I love when it's all too much,
5am turn the radio up
Where's the rock and roll?

Party Crasher,
Penny Snatcher,
Call me up if you want gangsta
Don't be fancy, just get dancey
Why so serious?

So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass

Slam slam, oh hot damn
What part of party don't you understand,
Wish you'd just freak out (freak out already)
Can't stop, coming in hot,
I should be locked up right on the spot
It's so on right now (so fuckin on right now)

Party Crasher,
Penny Snatcher,
Call me up if you want gangsta
Don't be fancy, just get dancey


Why so serious?

So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass

(oh shit my glass is empty, that sucks)

So if you're too school for cool,
And you're treated like a fool,
You can choose to let it go
We can always, we can always,
Party on our own

(so raise your) So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty, dirty little freaks
So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty, dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass
Won't you come on and come on and raise your glass,(for me)
Just come on and come on and raise your glass (for me)

/ JUlia

Behöver inte säga så mycket.




(smått failat på den)



http://humanityforall.se så enkla men såger ändå mycket…



Och nu lite extra info:
Jag Irma och Lovisa hade ju en blogg
men nu har den lagts som jag uppfattar
det. Så gå inte in på våran gammla.
Men jag länkar den ändå så kan ni läsa lite mer detaljerat tror jag.
Klicka här för att komma in till våran gammla blogg!
(vilket tjat om våran gammla blogg)


/ Julia

Kläderna från igår

Nu kommer lite bilder från det jag köpte igår med mamma.

En beige halsduk från Bianco.

En stor grön troja med en ficka med nitar på, från lindex, och en svart tajit kjol från H&M

Mina nya skor!

Dom ser ut att ha guld nitar på bilden men det har dom inte, synd.
Men jag årkade inte vänta mer med vinte skor började bli lite jobbit med kalla fötter.



Domma köpte jag igår,en grå vit kofta/tröja/stickad, och en blå tajit kjol, båda är ifrån H&M

/irma

spanska oxå

nu sitte jag oxå ich har spanska men jag hinner inte skriva mer nu. haha kort inlägg skriver sen iställtet./irma
fast då får ni en fin bilde.

PÅ spanskan

Nu sitter jag på spanskan och fick tillbaka provet,det gick la sodär. Men nu ska vi leka hahah tjejerna mot killarna, vet inte riktigt vad vi ska "leka". Hhiihi, vi ska ge oss iväg och hitta massa saker hahaha. Detta var kort bloggande nu.

/ Julia

PÅ spanskan

Nu sitter jag på spanskan och fick tillbaka provet,det gick la sodär. Men nu ska vi leka hahah tjejerna mot killarna, vet inte riktigt vad vi ska "leka". Hhiihi, vi ska ge oss iväg och hitta massa saker hahaha. Detta var kort bloggande nu.

/ Julia

Enkelt, men ändå fint.


Ljus rosa+militärgrönt= SNYGGT
En enkel blus med lite mönster uppe vid bröstet från H&M för 129kr på rean och enkla militärgröna byxer också från H&M. Väldigt enkla, men det är snyggt det med fast det är snyggt med lite mönstrat typ. Men jag ska nog köpa blusen, fast jag vet ju inte om den finns i butik eller bara på nätet!

/Julia

idag...

nu är jag hemma! har varit i kyrkan nu det sista, behöver ju gå på massa gudstjänster! och så kan jag ju inte på ons och sön när det typ e för jag gör annat! fast jag gick inte på jogan idag! men shadi skulle inte häller gå så det var lite mer lungt. haha men jag har varit och handlat med mamma! så bra för då betalar hon nästan allt, hihi men det var jätte bra för jag fick ÄNTLIGEN ett par skor! fast inte sånna jag tänkte mej. och så hitta jag en stor grön tröja med typ en ficka som var guldiga nitar på den. och så massa mer men ni får bilder på allt jag köpte idag! fast ni får bilderna imon, för det är så dåligt ljus nu och då årkar jag inte och jag årkar inte ta med kamran. så bilder på allt kommer imon!
men nu måste jag nog gå ut med min hund. så ha det!
/irma (vi ska fixa bloggen snrat! lovar!)

Matte prov imon, det gillar vi! Eller?

Imorgon har vi matte prov, fy fan säger jag bara, asså jag orkar verkligen inte med matte, usshh.... Men...... SNART E DET JU JUL LOV! —ihhihihi— gud vad sköönt! Men nu, åter till idag. Jag fixade till headern liite större typ men det blåa ska bort men fattade inte riktigt det nu.


Mjuksis tröja
Linne
Leggings
Strumpor
Jacka
Skor

Strumporna köppte jag i fredas när jaag, Malin och Sofia var på stan. Dem var riktigt varma i mina skor, fast det blev lite trångt... hihihi
// Julia

dagens





dagens:
kofta: hm
ttröja:hm
leggings och linne: nånstans
mössa: låna josses

och så e lovisa där oxå, men årkar inte skriva hennes outfit.
/irma

Villa bara ha och ha....

Ringar från: http://www.jfr.se/


Den sista,....vet inte riktigt om jag tyckte om den eller inte, haha nu undrar jag varför jag la upp den??
Detta inlägget var då om ringar, låter konstigt att säga det men ah så e det iallafall. Jag har inte gjort en "önskelista" än, haha mamma tjatar att hon behöver ihhihi. Men när den är gjord så publiceras den här på bllloggen. Men innan idag så pluggade jag och så pluggade jag och vänta, jag plugga! Haha näh men så mkt plugg va det inte men jag pluggade mkt ändå men sen så plingade mobilen till så kom det ett sms från Min älskade gubbe (Irma heheh) och det stog promenad, hon skulle gå ut med looni eller hur det stavas shadis hund då alltså så då gjjorde jag henne sällskap, sen återgick jag till pluggandet. Och sen så skulle mamma och pappa kolla på när emma hade teater uppvisning så jag frågade m jag fick följa med för orkade inte plugga och den var ju "jätte kuuul...." näh, men vissa var roliga och vissa var, jaa...... lite sämre hahah. Men nu ska jag sova så jag inte DÖR imon, ska hitta läder oxå hahha.
Sov gott! //Julia

Hemma

Hemma från skolan nu, helt okej. Men alla ser ju att headern är en hund hhaah Hanna: http://hannamellstrom.blogg.se/
men det ska fixas!
Dagens:

tröja-weekday jeans-zara

rosa-ett halsband som jag snurrade några varv runt handen
blått-humanity
// Julia

inte rätt header!

som nu märker har vi en ny header... men den ska inte vara där! hanna skulle tydligen hjälpa julia att ficka en så blev det så på nått sätt men snart har vi nog den vi ska, vi måste ficka lite med bloggen.
/irma

skolan

sitter i skolan nu har so men vet inte vad jag ska gö för vi gör ett grupp arbete men jag ska ändå inte vara med och redovisa.  men jag har o nt i huvet oxå och halsen så segt juhu. men min sega pappa svarar inte. årkar inte skriva så långt nu så jag bjuder på en fin bild.

hihih fin va?! /irmaha

dagens bild



hhahah! dagens bild! så fin asså! /irma dåhe!

Dagens Bild





Nu börjar jag med Dagens bild. Inte för att det kommer vara en bild varje dag…men ändå.
// Julia

mer snygga kläder!



sånna byxor vill jag ha! så snygga med fickor och taita!


den här e så snygg men kommer inte ihog vart den kommer ifrån, haha typ nelly.com


så söt e den! från H&M


hihih dom e från dinsko fast då e nitarna silvriga men jag tycker dom e snyggare med guld så gjorde om den i gimp! hhihihahahhhoh!





e det värt att köpa sån eller en sånn då asså men e dom snygga, tycker man ser ut att ha lite "big" head! hihhihoah



SÅNNA HÄR är så sööta vill ha en! mamma har typ letat överallt efter e sånn men dom e typ slut eller nått!

ah tänkte bara lägga upp lite fina kläder som jag vill ha, så det inte blir så trök. kommer nog fler fina grejer!
/irma igen



snygg?



tröja från weekday!

/irma


byxor

snygga byxor


(fast bar bakifrån, hahah)

Pizza

Ja, nu är jag hemma! Med Irma och vi åt litte pizza och jag såg på sista avsnittet av fångad, det e ju jätte roligt då tycker jag Irma med fast näh hon hatar det, men dem hittade sin föräldrar tillslut! Men jag ska börja blogga mare haha gör inte det så offta, ihihih. Men nu ska plugga vidare och jag måste typ plugga jag hatar pluugga!!!!!!!!!!!!!!
/ Julia

måndag kort

nu är det måndag, inte kul. för då är det en vecka med massa tråkigt skolarbete.  och en vecka typ tills fredag. så segt!
men jag hinne inte skriva så mkt för jag har engelska, och malin hälskar till alla goa gubbar, och så hälsar jag oxå då.
/irma

Härligt med snö!

Har varit på promenad med julia och vi var lite råa mot varann! hahaha! (haha har bara massa bilder på julia, hoppas hon bjuder på dom)
haha! julia i snön!

julia ner mulad i snön! hhaha!

julia på hennes stuts matta som fortfranad står kvar!


och julia igen, snöig! hihih

/irma

färdiga



Våra färdiga naglar!

mina e rosa och julllans e typ massa färger!
/irma

Naglack!

Nu är jag med julia och vi ska måla våra naglar! detta e julias och några av mina färger årkade inte ta med alla, haha!
/irma



pepparkakhurtyp

Nu sitter jag hemma och har ingen aning vad jag ska göra, för Lovisa och Julia dissar mej! inte okej! men iallafall idag har jag bakat pepparkakshus med mina as sköna kurrar! (kusiner) älskar dom! så gulliga e dom! men mitt hus blev ljus rosa och ljus blått! hihihi så fint! och jag har sket ont i HELA kroppen! jag har tränings verk från idrotten! hahaah pinsamt! men årkar inte skriva mer, fast kommer nog göra det sen för har ju inget att gö!
/irma

julia e hungrig

julia ska äta!

ingen bok

haahah hej igen nu sitter jag i och har svensk lektion och lysnar på  musik för vi ska läsa "onskan" men eftersom vi e så många i vår klass finns det inte tillräckligt med böcker. så då väntar jag tills lovisa har läst till sidan 20. (sitter brevid henne nu, och om nu undrar vad det står på förra inlägget när det står "beasha" så ska det stå "beage" skrev lite för fort. fast jag vet intte hur det stavas men det viste inte häller lovisa. hahah
HAAHAH och nu såg jag att det bara var jag och en till som inte hadde en bok! hahah!!! men nu fick jag en dikt som jag skulle läsa, ha ha...
/irma

dagens











dagens outfit!
vi kom på att vi e ganska lika idag! haah beasha tröjor och svarta leggings! hihih memn nu hinner jag inte skriva mer för jag börjar nu.
/irma och julia

i skolan

Nu sitter jag o skolan och har so-grupparbete. sen ska jag har spanska prov, hoppas hoppas det går bra! jag har faxtis pluggat sket mkt till det! men nu måste jag fortsätta jobba, så blev inte så långt, haha kulkul...
/irma

Haribo!



Hahaha, jag har en haribo julkalender,hihi. Det känns ganska tjockt och choklad är lite mera juligt, tror jag ska köpa en sån med. H-A-H-A



Den första bilden var då va det va idag i luckan hhaha. Men nu ska jag äta lite tror jag för ska till skolan om en timma typ eller då ska jag åkaa. Nu ska jag ta en lussekatt hehh.
//Julia

Familjen Montazami

Asså jag skulle bah säga att Montazami familjen verkar ju för gó asså. Jag läste den äldsta dotterns blogg nu och så var det att hon svarade på frågor och så va det ett svarr som lydde typ men om du kommer till californien så kan du mejla mig så kan vi mötas och jag kan visa dej runt, och det kan även ni andra som oxå komemr till californien göra, man bara amen gyyyd! Fan asså det skulle jag ju gjort lixom, hah ne men dem verkar ju sååå hilma skööna och Sara då som är den äldsta är ju så snygg oxå, hennes hår och hon är så lik Maria hahah där fick ni lite extra info lixom! Men nu har mamma och Emma bakat lusssekatter som är klaara snart så ska vara vaken liite till hahah.
Pösss Julia

http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami/

För alla snurriga personer

Tänkte bara säga att för alla er som e typ förvirrade och bah "men hallå? lovisa, julia och irma hade ju en blogg tsm? öh?!" men så här är det vi har fortfarande kvar den och skriver på den. men jag och julia kännde att vi ville öppna en på blogg.se tsm som vi skulle gjort från början. För jag och julia skulle nämligen starat en tsm men så ville lovisa oxå och då tänkte vi att alla kunde öppna en tsm. men nu har jag och julia en här tsm iallafall. så nu alla ni som undra och kännde er lite snurriga så vet ni nu.
/irma

http://buusarna.devote.se/


Ny desiggn på G så ni vet!

Ja, nu e det så här, vi vet att bloggen inte är helt klar, typ inte äns nära, men vi e inte så "duktiga" på blogg.se (piinsamt) eller iallafall inte jag, men Irma e fan hightek på allt asså! Haha, men jag håller på att göra en header men jag vet inte riktigt hur den ska vara men jag gör några försöök lixom. Devote var lixom lättare men blogg.se är typ lite mer "bloggigt" haha men jag ville ha devote innan för det var typ lättare hahha! Men nu sak jag fortsätta med min svenska har ju prov nästa vecka, har inte fått mkt tiid alls?!?!? Och shiit vad tiden går, det är snart julafton och vi får snart våra FÖRSTA BETYYG, jag minns förra året innan jullovet och vi skulle till U.S.A, gud vad taggad jag var inför lovet, men nu har jag inget att typ längta till, eller ja, att vara ledig och va med köpisarna och JULAFTON men det blir väl ett chill lov, och det är väl bra bara det, haha men nu ska jag åter gå till pluggandet.

Pöss Julia

typ hunddagis eller nått

Det är typ fyra hundar hemma hos mej nu, fast två är ju våra egna men så är det två till! och så ska jag av alla personer passa dom för det e bara jag hemma, fast jag var inte hemma men nu är jag det för var ju tvungen att gå hem från julia men hon följde med en liten stund, hahaha /irma
Alla hundar


RSS 2.0