Kiss me till you’re drunk and I’ll show you

Idag har vi tagit spex footo!


bild från Fb, inte hela klasssen men alla tjejer och ja ni ser ju! haha! Men det va kul! vi hade taggat hela dagen!! typ hehe! Nu ska jag sova tror jag, är änna redigt trött.

Och imon vill jag ha shooorts, fan om det e kallt. Men det e alltid kallt på morgonen sen mittt på dan blir det 2o grader och då har mana långa brallor och tjocka tröjjor! Det får dissen för hela veckan asså!!

Puss/Julia

.

.

Nu börjar plugget! wihoo



Och så här känner jag om detta! hahahaahhahahah asså ne jag orkar inte 9an! :( dumma den

Nära döden upplevelse

Asså, jag trodde mitt liv var över.. men i den sista sekunden så räddade Madde mitt liv, hightecka människa som kan sånt, asså ahah det va ju läätts som en plätt att rädda min lille iphone! Så ja, nu e vi lyckliga igen! Men asså jag va så dum va! Hoppade på en grej så jag skulle studsa iväg men då flög det en stång rakt på mitt lår (som självklart skulle hända men jag tänkte ju inte) och rakt där stången banga in i mitt ben, där låg den, stackars liiiiten!!


blev det inte sjuuuukt snyggt med de förstorade äpplet?!

ÅhHH imon är det spexfoto! TAGGA!! :D hihihih

Pusss/Julia

Skolfotto!



Dagens är då jeans från? eee ja du det kan man undra.. och Den svarta tröjan från H&M
Simple på skolfottot eller vad säjs?


/irmaaa

Glasögonorm


haahhaaahaha jag passar då inte i glasögon! hahaha har(hadde) no och låndade Elins glasögon 8)

Liten Söt Kanin Moves Like Jagger



Nu så måste jag hitta nåt att ha på mig imon, skol foto ni vet, viktigt viktigt!
Puss Julia



Fy fan

Asså, jackass äär nog den värsta mest äckliga film jag har sett tror jag! Dem e ju helt störda i huvudet, asså dem e heelt störda, ni som har sett den vet ju vad jag menar (hoppas jag) Jag har ingen aning varför jag forstätter kolla men aja! Nu är jag lite starving och väntar på att paapppa fixar något att äta ( mamma är inte hemma så det blir nog pizza, ppappa e så angagerad i matlagning ser ni)

/Julia

Måndag

Måndag och jääääättteee trött! Och idag har vi en lång dag tror jag.. hahaha

Rött för jag var trött

Hahaha.. nu är naglarna röda och det var för att jag var så trött på dom och tog bort allt och målade dom röda för det naglacket e så änklet att måla på, inga klumpar, 3 drag och torkar snabbt. Kan det bli bättre? ah..färgen men hehe


Här har ni en bild på en tjej som har fetto fingrar.. :(
/irma

Nähä, det märkte jag inte!

nemen oj! Åskar det ute? Märkte inte det, det var inte så att jag fick hjärtattack och hela huset skaka när det small.. nejnej men vad bra att ALLA asså då menar jag alla på facebook skerv det, kunde ju missat det anarsh lixsom.

Due Date


/irma

Red Riding Hood

Igår hyrde jag Red Riding Hood och det va en av de bästa filmerna jag sett på länge! Såg den idag oxå fast med Irma, Shadi, Tessa och Tilda! det är så kul och ha sett filmer så vet man vad som händer så troro dem andra vad som ska hända men dem har heeelt fel!!


Asså den killen som är med i den, fy fan, my neeew looove!
Nu blixtrar det och åskar!
Ska se på  beastly eller jackass, får see hehe!
Imon e det skola igen!, ush ush

Puss/Julia

Shiloh Fernandez


/Julia

Swager Jager


/irma

heeeej

Nuu så e jag Tessa och Irma hos Shadi och dem masserar lite och jag bloggaar! Vi va och åt i stan och det va jju gott! Men imon, då ska jag träna.. aja jag e sämst på att blogga och nu så har jag ingen direkt bild som passar till inlägget men kanske:
Jag vet inte riktigt när jag ska hem men jag bloggar nog inte dåååååå
Aja, nu så ska jag nog spela ett spel på spela.se
/Julia

Englissshhh

Nu har vi engelska med nu lärare, hon är ganska bra! Nu är det fredag GÖTT GÖTT GÖTT säger jag bara!

Puss

Vet ni?

Att jag kn äta så jag spricker! Asså jag skojjar inte! Det gör typ ont när jag sitter ner för min magen e så full så den håller på att spricka! Herre asså! :O Och en till sak som ni knakse inte visste är att mina inlägg eeeee såååå intresannta! Så ni ba! OMG e hon typ känd bloggare eller nått? HAAHAHA! Ne man blir lite konstig av att börja skolan.. oj på ett sätt håppas jag ingen läser vår finfina blogg men ändå inte hehehe oj.

Vad jag tänkte säga var att bilder kanske kommer snart ska ba fixa lite hehe. Asså från modellerna idag då va ;) hehe


haha e jag så sämst? hehe

Ne men såg att irma hade frågat om det var hiss på att hon skulle skaffa egen blogg så hade hon fått en kommentar HISS HISS HISS så jag antar att jaaaag e sämst på att blogga haha! Men jaa gör det! isåfall skaffar jag oxå en blogg kannkse kanske inte fåår se då va!
/JJulia

Idag så..

Så var jag, Tessa, Elin, Sofia och Emilie,(Hanna) och...

Alltså var vi på nordstan och försökte bli modeller men det gick ju som det gick.. Man skulle ju igentligen vara 172, hehe inte riktigt min längd men jag hade klackar och försökte iaf! Det e det som räknas ju! Eller inte :(

Men jag kommer ändåså bli model sååå suck on that bitches! hehe :D

Hiss? Diss?

Jag har tänkt om jag ska skaffa engen blogg? Men vet inte om jag kommer änns orka? Nu börjar ju snart nian på riktigt oxå ju, fast har redan haft 3 provn!!! fast oförberdda med ändå. Men så e det värt och kommer någon läsa den då?

Så Hiss eller diss på att skaffa egen blogg?


/irma

Kajsa Bajsa och Maja Baja!

Bara så ni vet heter vår lilla valp Kajsa och våran andra hund Maja det blev ju bra ;) hehe


Hello!

Nemen tjenare! nu ska jag blogga mera, eller iaf försöka. hehe för det kan ju bli lite jobbit med skolan och ale desse provn! usssheeebusssheee!
Och nu kom min och tessas masörer! Så ni ska vi bli av med alla våra "väsk" knutar! jippi! Och sen blir det kladdkaka.. mmuummssss!!!

Häär e jag idag på gymmpan, hehe var inte med hade ont i halsen. Och så tappade vi ändå bort våran gympalärare och såååååå typ.

Mooogen tjej!



HAHAAHAHAHAH! gullit vah!

bajsar är det skönaste som finns

nu ska jag berätta en sak för er som jag inte berätta för någon att jag gillar att bajsa..
/ irma

Dancing in the dark

Hemma från en skol dag där vi faktiskt har jobbat! Tänkte ut och springa men har typ halvt ont i huvudet så vågar inte hehe.. Men ska se på Gossip Girl! Får passa på nu, jag menar, jag kommer ju inte ha tid med att se på det när jag har läääxor :( Jaja, bloggar nog inte mer idag, ska försöka få bort dem konstiga teknen som jag inte kan se på min dator så ni får kommentera eller nåt om det e borta eller inte!
/julia

Svar!


Tröjan kostar 199kr.


Vem e du din fegiss? Och på min dator e det inte så så det e din cp dator! ha! Men om du skulle vara våran vänn skulle du vågat skriva namn! Så du läser ändå den juuuuhuuu! Och så var det så dålig statestik för att jag inte varit hemma typ och sååååå! (så bloggade jag inte och julia bloggade väll som vanlig men det räcker ju inte heheh)
/irma

FAN VA SKÖÖNT!

GUUUD va skönt det var att springa! Jag har velat göra det hur länge somhelst men det har inte blivit av.. men nu så!! Jag ska från och med nu träna regelbundet!!

Nu ska jag ta mej en kiwi om jag nu hade det haha!! Asso, jag är sämst på att blogga..
Nu har jag tatt en lååång efterlängtad dusch! Inpackning och allt och jaaa, vad ska jag skriva mer? Inget.

Puss/ Julia

Nu har ju skolan börjat!

Men det e endå helt OK! Eller, det har ju inte börjat på riktikt typ men ah! eller idag så efter lunch skulle vi ut i skogen med 7or och 8or och jaa... det va ju inte det roligaste... Men Men!
Sen efter skolan följde jag med Tessa Irma Frida till torget och köpte glass, fan va gott de är på trriumf asså! Sen så nu sitter jag här och ska ut och springa och så kanske Tessa följer med!

Hahah kollade vad jag hittade!! Jag kollade genom gamla bilder och fann den här..

Kan man seriöst (har kommit på att seriös stavas med ett r) vara vigare?!

Haha, Men kanske bloggar när jag duschat efter jogging turen!!

PussPuss /Julia

Svar


I rubrikerna menar du? ah det e inte vårt fel, det e bara så, jag vet inte heller va det e! så ah, vet inte va det beror på! haaha men då e ju du inte vår vän? haha och men det va lov så vi kanske inte vill sitt vid datorn och ruttna.

/Julia

Det finns så mycket jag skulle villja säga

Idag så vaknade jag aaaas sent och jag har aldrig varit så här trött på heeela lovet! Men då åt jag direkt american panekakes och ägg så det vart gottigt! Sen skyndade jag mig i ordning för jag skulle in till stan för att köpa brallor! Hade tänkt mej från Zara och Svea men på Svea var min stolek slut och på Zara hade jag tänkt köpa ett par med hål men känndes som att dem skulle paja med engång (dem hade redan börjat)! Men jag hittade på H&M ett par mörkblå byxor och en stickad tröja med lite volang liknande längst ner så jaa, det vart jag nöjd med!

Sen när jag ko hem så gick jag till Shadi loovleey och vi gick ut med Looni och snackade, sen gick vi hem till henne och fixade hennes nya telefon.. jag e så jävla aviss va?! men sen så gick jag hem, åt dushade målade naglarna! sen satt jag på toa och så plinga det på dören och ingen i failjen öppnade så jag fick värsta panik(?) haha, men så öppna jag och där stog malin och sofia!! det hade jag verkligen inte väntat mej men det va kul att träffa dem! Har inte sett dem på hela lovet så det va kul! Dem var inte här länge men lite men vi syns ju imon för då börjar vi i ju skolna! men det blir nog kul oxå för det e nian lixom, sista året på påvelund! haha!


Såå ser den ut! Tänkte att jag inte behöver lägga ut en bild på byxorna för det va vanliga mörkblå byxor!

Ska se på Gossip Girl nu och njuta av sista sommarlovs kvällen, det e ganska sjukt endå, sommar lovet e slut, de man längat efter HELA året, de är nu slut.. :( Men jaja, vi börjar ett imon så det rätt chill!
Ska spela sims sen! så sjukt kul va! Och sims 3, det va ingen hitt asså! jag och frida fattade inte ett skit, vi gjorde en gubbe på typ en kvart! haha!

Puss!

Hemm nu!

Eller har varit det ett tag men har inte bloggat.. Sorry för det och för att ni fått stå ut med julias usla bloggande. hehe ne skojja, men såg statestiken :D lilla jullis da.
hahah.. oj jag orkar värkligen inte blogga, kanske e förståligt? för det e så mkt att säga som man inte kan och som man måste typ? men iaf så kommer jag nog inte blogga på typ en vecka pga lite grejer.

Vad skulle jag göra utan dej?


Äntliiigen

Äntligen e bruuden hemma!!

hah så grymt söt bild va!?
Saknat dej lite granna faktiskt!!!
Puss/  Jullia

Tbx någon gång nästa vecka!

Nu så tänker jag inte blogga dem sista dagarna på lovet om det inte e något jag känner att detta vill jag blogga om!
Att börja på måndag känns inte bra, inte alls bra! Jag är så orolig över nian så jag vte inte vad jag ska göra, man kommer ju bara kunna plugga typ, inget annat.. Men om helgerna går åt till att plugga, då dör jag, och vi komer få den säsmat läraren som finns, kommer få så dålga betyg och skit mitt liv kommer gå under märker jag nu.. Men men, det e mina problem, inte era! Vissa har ju redan börjat skolan som shadi haha, ne men snart e det ju vår tur så haha skiit samma!


haha, om man ändå gick på high school! ååh jag villl så gå på college (stavning) va?!

Ska se Gossip Girl nu!


åååh så sköna!

Godnatt! /Julia

FYFAN vad stördd jag bliiiir!

Nu hade jag skrivit ett bra inlägg varför jag inte bloggat och vad jag har gjort och ska göra! men så råkar jag klicka på två knappar och bah wooow, shit, tänk om det händer balla saker när man klickar på olika knappar samtidigt, så prövade jag npt så klickade jag ner fliken, jag blev så jävla förbannad, fan vad arg jag blev!!

Aja, kan i alla fall skirva att imon ska jag till A-sås (alingsås) med frida och träffa folk från konfa ska bl kul! OCh idag har jag tessa shadi frida och tessas kusin eva vart på liseberg och kulturkalaset! jag har inte vart på liseberg i år för att åka! så det va ritkigt kul! En toppen dag!

Ska snart sova, ska upp tidigt!

Puss

Ni ska bara veta..

Oh Gud, bloggar imon om idag! kan ju säga FY FAN FÖR ESPRESSO HOUSE, FUFAN!!! (om det nu va dem som fick mej att MISSA Oskar Linnros..) Ni fattar inte hur det vändee från hur bra som hälst till jag klarar inte mer, måste på toa, ni ska abara veta och åh :(

/Julia

Ett stup, som balder


Irma, komm tillbaka till bloggen, dem värkar inte gilla mitt bloggande..Haha, pinsam statistik! SÅ KOM IGEN NU FOLKS, LÄS BLOGGEN, FÖLJ DEN!

Svar


Jag har en:

En Nikon D3100
/Jullia

Hos Shadi!

Hello!

Idag har jag vart på stan och hittade en skjorta! från h&m, en vit! Sen så kom jag hem, gick till shadi och vi kollade på lite klip från lillabloggen,han e så tråkig så han blir kul, ibland!

Sen så åkte jag på bio med Frida, R:os (Frida r) och Lina! Asså, det va ett äventyr! Vi skulle se Bridesmaids på bergakungen, men vi kom bara till typ järntorget för det var typ översvämning så spårvagnen kom inte förbi så han släpte av hoss typ och asså, brunnana blev typ små fontäner och det blev vrivlar i vattnet asså, helt sick! Som värsta överlevnads filmen! Men så kom vi frma till biopalatset hopppfulla att det skulle finnas biljetter där, och det fanns det! men vi va blöta som fan och frös så vi försökte torka våra kläder på toan i sån där hand tork och ah, folk måste ju undrat om vi va turrister och hade upplevt typ vårt första regn ne men fan det va kul! Men filmen va as kul! Ett tips!

Nu är jag hos Shadi, ska se på en film och mysa pysa till sömns! hehe, lät ju lite knasigt men sånna e vi!

Puss puss

Bilder från sommaren som jag lovat att lägga upp!


Där vi bodde

"bak gården" med pool
ah det var så långt jag kom med bidlerna, publishme funkar ju inte! blir galen!

Puss/ Julia

Vad man gör när man inte kan sova och Gossip Girl hackar!


Från Nathalie Shuterman alltihoop
Puss Julia

Condeco, nytt favorit ställe!

Idag har varit en mysig dag! Den började att jag åkte till Frida och vi åkte sen in till stan och lunchade på Condeco! Nytt favorit ställe, forget espresso house! Dit går jag när jag ska till stan från och med nu! fy fan vad gottt! Men så åt vi oxå typ världens goaste mackor, och drack typ den gosate colan, ne den smakar väl samma överallt men var så sugen på cola så det blev lixom extra gott! haha! Sen tog vi bussen till Landvetter och mötte upp en mycket saknad Hanna! det var så kul att träffa henne! Och vi va hemma hos henne och hade hyrt film, Vampyrer Suger, den va faktiskt kul, tro det eller ej, måste ge den en chans bara! Sen så fick vi hamburgare för hennes familj grilla och så grillade vi bananer med choklad och mmm va gott det va! Så spelade vi wii, fy fan vad det e kul! Mario Bros! Hah, sen åkte jag och frida hem vid 21 tiden hem till henne och kollade på klipp från lillabloggen på you tube, hah kolla dem, han e fan as konstigt men lite kul! Ska snart sova!
Puss

So Damn Hot



Hon är lätt min såkallad "idol"

The New Member


han heter:

haha, komsikt..

Puss Julliiss

Marabou e nummer ett

Nu e jag hemma efter våran lilla båt tripp! Har lite bilder att lägga upp! Ska snart dra och hämta el kanin, för er som inte riktigt vet vad jag snackar om, emma, min lilla systerfick en kaninn i födelsedaspresent, eller, den ahde inte fötts då men nu ska den hämtas i alla fall!


nuvarande outfiit (skeva ben)

Tröja, GAP
Shorts, ZARA

Puss/Julia


No bullshit rods, I like my women sexy classy sassy



Ska åka och hämta en kanin nu, uppdaterar mer seen!

Puss

Minns ni mitt nyttigetsliv?

Minns ni det? eller det kanske va på buusarna? Men ah, det gick inte så bra på det, men nu e jag fan serriös.
Jag snart in i en deprition, måste träna, jag e inte nyttig, min kropp mår snart inte bra! den kanse redan inte gör det..
/Julia

tors 11 aug

ÅH! Så har man skrivit ett helt jävla inlägg och så försvinner det bara så där!
men ska försöka skriva det jag hade skrivit.. neee jag kommer inte änns ihåg ju!

Men nu ska jag packa för jag åker imon. Och kommer hem om en vecka tror jag?? Och sen börjar fittskolan och så e sommarn slut oxå, det e ju svin kalt. :( e till och med förshyld.

Steker Bacon.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4128&artikel=4621542



Tilda i gullt, hehe, skojja ne men hon e längst fram.
(tilda e min tvillingsyster)pusspuss

Tre nätter i båt

nu har jag tre nätter framför mig i en båt! Vi ska till två eller tre gästhamnar och vara där, det e inte så über kul, men men..

En bild på vår båt, kan vara en passande bild! ( den heter humlan om ni ville veta..)


OCH JUSTE, I INLÄGGET DÄR JAG BLOGGADE OM VÄSKOR, JAG SKREV ATT TYP ALLA VAR FRÅN NELLY, MEN JAG VET INTE, DEM KAN HA KOMMIT FRÅN ASOS, INGEN ANING! Om ni ville veta!

Kommer nog iiinte bli någon uppdate, har nog inget internätt så ah! hör av mig på fredag eller nåt!

PussPuss


Nu ligger vi här!

Nu har vi precis vaknat! Shadis och Irmis sov här! Igår på dagen var vi med Lovisa på dagen oxå! Vi gårde inte så mycket! Sen på kvällen så gick vi till Tessa och ah va gjorde vi egentligen?..

Men nu har vi vaknat efter att typ somnat vid halv 6, eller jag somnade väl mycket tidigare! hehe!

Idag så tror jag att mamma och pappa tvingar med mej ut med båten i typ tre nätter! uussshhhh jag hatar att va ute med el f*cking båt asså.. helt gud vad jag avskyr det!

Inga bilder här då! Men updataerar väl seeeen!
Puss

Svaar


Pappas kamera

Snygg eller något.


/Julia

Igår


Jag och julia på stan igår. Dagens outfit.

Nee!


Nee, inte strumpor!
/julia

Väsk letare!

Jag e på jakt efter en väska! Min e på höjden, skulle villja ha en på längden! Om ni fattar!


(är dock lite på höjden, inte så mycket på längden)
den var rätt snygg om man tar bort det där färgglada, den fanns i rosa oxåå, på nelly.com

den va söt tycker jag!

den va typ ändå rätt snygg, oxå nelly.com tror jag, ehhe komemr inte ihåg..

Men det var inte så många men ah!

Puss /Julia

Sweedish Hasbeens








Träskor är fan ballt, skulle klart kunna tänka mig att ha det! fasst man kanske måste ha den stilen som strumporna visar (då tänker ni nog oxå på en speciell stil typ gullig och sånt) och jag har ju typ inte riktigt den! men dem två högts upp, lite mer kängor eller vad man ska säga, dem e ju as snygga! Tänk att ha dem rosa till en snygg jacka! eller dem högst upp va inte dumma tycker jag!

Nu ska jag äta frukost!
Detta är ett av få inlägg som jag inte skrivit haha i eller hehe eller hihih, skriver det typ HELA tiden ju, ganska fult!

Puss/Julia

Det är svårt att klämma in ett inlägg här i den fulla uppdateringen!

Eller vad säger ni?

Ne men igår orkar jag inte skriva om, ni kan läsa på shadiss bloggg om ni kan den om inte, shadiss.blogg.se.

orkar nämligen inte skriva! Lovar att uppdatera seeeen!


så sjukt passande bild, bilden e tagen av miiig, tycker den e riktigt proffsig asså!
Pusss

Jaa kanske vill bli vän med din nya vän?

Haha!

Nu e jag hemma efter en jaa film kväll hos palm! det vär mysigt! vi såg på harry potter 1, haha så söta, så snackade vi, en hel del om hästar och stall ahah! det var i alla fall braa!

Nu ska jag snart sova! e så svettig! när jag hade klätt på mig och va på väg så ringer tessa och säger att jag ska vända och ta på min one pice och så gjorde jag det, det va fan inte smart asså,  vi dog i dem! haha man lär sig av sina misstag! ;)

Puss

Så kan det gå!



"Nu har negern anlänt till sveige men hon sitter i karantän för att tappa lite färg så inte hennes nära och kära ska dö av deprition eller shock..

Men tuvärr så fick hon tag i en dator och det slutade inte bra.."

- Aftonbladet.

kommit över att julia inte vill vara min vän längre.

jag har en ny kompis!


(DETTA E IDA SOM GÖR DOMMA MKT ROLIGA INLÄGG)

nu såg jag julia i sin onepice åka förbi

oc så ropade jag men utan ett svar... det känns sädär.
Jag tror inte att hon vill vara min vän längre... nu gråter jag.


(DETTA E IDA SOM GÖR DOMMA MKT ROLIGA INLÄGG)

Hellu!

Nu så har jag precis skaffat twitter! haha, lovisa hade det, ville pröva hehe.. e inte så pro så vet inte riktigt hur man gör men det går la bra hehe :)

Men nu så ser la kvället ut att först åka handla godis,sen se på film, tror jag! Det blir nog jag tessa och lovisa ganska säkert och kanske shadi! Lite update här i från min sida då!


första bilden från frankrike, skulle lägga upp den igår men dp ville den inte men nu! hehe :)

SKa fortsätta med twitter nu! hehe följ JuliaJillnefelt, haha kommer nog inte skriva så mycket men men!

Godmorgon jag tror jag e sjuk.

haha.. jag e så dålit på att blogga va. Det e därför jag ba lägger upp bilder för jag vet inte vad jag ska skriva.. Men rubriken e sann.. har jätte ont i halsen och min lilla näsa rinner.. och så har jag ont i knät.. men det e nog inte förskylningen det kanske e från igår.. hehe rammlade med cykeln men tessa på oxå..
ahaja hade inget mer att säga..

Nu ska jag sova, eller, ne!

Ska se på Gossip Girl först, jag har typ blivit beroende hehe..
Skulle lägga upp två bilder nu, men det tog låång tid och jag pallade inte vänta!
Puss J hhihi

Hemma!

nu e jag hemma, bilder och sånt kommrer nån gång!
Puss

Gossen e hemma!




Gossen e hemma!




Grattis Malva!


Malva i gult och Irma(jag) i jeans.                                  

Allt har sitt slut

Som den här resan tex, haha! men det kanske räcker nu? jag vet inte men jag kommer förlora min färg snabbt :( särskilt om et ska bli dåligt väder som pappa säger hela tiden.. aja!
Men jag åker här i från tyypp.. planet går 20.00 eller nåt så e hemma typ midnatt eller så går planet lite senare!
Kommer nig inte uppdatera mer idag, kansknee när jag e hemma! ååhh jo det kommer jag nnog! från min älskade mac! hehe
Puss

Amerika



Kan säga att detta tog ett tag, eftersom jag gjorde på det "långa" sättet. Alltså att man målar en nagel i taget och så inte lager på lager utan först ett sträck och sen ett till och så vidare, hehe intresant va?
Men jag har andra handen kvar, kan inte måla så bra med höger hand.
/irma

Rött och vitt?



(och NEJ det e inte en röv! för er dum huven som tror det!)

Målar naglarna nu, gissa hur de blir? hihi

puss irma

Ta hand om naglarna.

1. Ta bort eventuelt naglack.

2. Klipp bort det värsta på naglarna och runt, och gör rent under om det behövs. (och sen tvätta bort det)

3. Fila dom till den formen du vill ha dom.

4. Ta på någon slags rengöring som tar bort döda hudceller mm.

5. Tvätta bort det med en handborset och jumet vatten och peta sedan ner nagelbanden.

6. (torka naglarna) Och sätt sedan på något som e bra för naglarna, som tex myrolja, fet kräm eller något annat.

7. Ta på om behövs, om man biter på naglar lack, förhårdnings lack, mjuknings lack, eller annan behövlig lack.

8.  Och nu om man vill så sätt på färgat naglack, eller varför inte franskmaekyr.



/irma

Söt från H&M


/irma

♡♡♡

 

 


The latest



Snygg mobil man fått låna va?

Gold Forever

Good morgoon!

Maintenant je vais voir sur Gossip Girl, je pense que pendant que j'attends maman qui est et n'est le petit déjeuner! Aujourd'hui, je bronzer beaucoup le dernier, bien sûr rentrer à la maison le jour après-demain: (mais peut-être assez, mais je vais pousser à la fin ici aujourd'hui Haha drôle que je vous écris Quelqu'un française hein qui fait Haha!?!
Ne maintenant, je vais bientôt mettre sur Gossip Girl trro I, NE attendez une minute!
Puss Puss

Nu så ska jag se på Gossip Girl tror jag medans jag väntar på mamma som är och handlar frukost! Idag ska jag sola mycket det sista, åker ju hem i övermorgon :( men det kanske räcker så, men jag ska pressa in i det sista här nu! haha kul att jag skriver franska va? någon som fattar? haha!
Ne nu ska jag snart sätta på Gossip Girl trro jag, ne väntar lite!
Puss Puss

haha e jag inte rolig!


Chillebrillekrillemillevillesville.




irma fixarn!♥♡

Filliifan va jag e bra va ;) hihih


Asså dom e när det e vi som skriver, om ni fattar? ifal inte så skull er själva hehe :D

pussis på er! nu ska jag fortsätta ha mega kuuul med bäbisarna.. som sover och inte alls e så kuliga *suck*

 


Vad tycks?

Vad tycker ni? Är det för mkt med Bild på headern? För jag har ingen aning facktiskt. Men det beror ju på bloggen.. hum. Men vad tycker ni om våra nu da? Och e designen bättre?

puss irma

Barnvakt nr 1, gör allt lätt som en plätt!



Till Julia: Åhhhh diiiiinn bajs! Fyy vad jag e avensjuk på dej! :( här sitter man hemma i sverige och passar små kisse valpar och ingen sol allss. Eller jo, men det e typ på förmiddan och då sover jag.. hehe Puss på dej din skit!

Ja du. E jag inte suverrän på att blogga? hehe neeee. Men det får dyga.

Och just det jag har fått låna en mobil nu! :D wihoo så allioppaaa nu har jag mobil! But no numbers darlings!!!



Inte stora bokstäver här nu!

Irma den skikliga, nu har hon ju fixat rubriken så att den e snygg och inte stora bokstäver! en ny header oxå som hon aldrig gör heller lixom ;) heheh sry att jag kanske inte gör så mycket på designen irre lirre hehe... hihi men deet blevv mucho fint!
Nu så sitter jag i mjukis byxer, riktigt skönt även om det e varmt men det e sköönt! jag veet inte riktigt vad som händer nu? har typ solat hela dan! e brun nu faktisgt!! :D Asså det var helt sick innan asså, jag stog i vattnet och det kommer typ tre dunstar i mitt ben och jag tror det e nån som kastar sten på mig men det e typ ett stort fisk stim som simmar in i mig! haha! sen va det en baota fiska asså som jagade en liten fisk och dem simma in i emma och emma typ fick panik och några franska skulle skämta till det och skämta lite om det och skratta sen simma dem in i han! HAHA han blev as rädd hah kul! ne vad tråkigt ni måste ha nu som fick lässa detta! Men det blir ett bildless inläögg här då va!
Puss/julia

Glad You Came


(Början e bäst)

Tisdag

Idag blir det ridnig med Hanna och Qualle och så ska jag få låna en häst, vet inte vilken riktigt än men det blir nog bra. Tror det blir ut i skogen och springa lite. Har inte ridit på ett tag nu, eller jo om man räkna med att jag skritta ut i skogen på Fenja? En jätte söt isalndshäst.

hehe hittade ingen bild på Qualle så ni får nöja er med en bild på meeej

My Love

Asså ällskar ba domma här!! helt siiick asså!


Man Down


Om man ändå såg ut som henne.

Måndag

nu har jag presis tagit en låååååång duch, det behövdes kan jag säga. Skulle nog igentilgen kommit till stallet idag oxå meeen jag orkar inte, hehe.

Jag just nu då, hihh eller min mage just nu ;) ser ni nått spisielt?

RSS 2.0